Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена

Британката изглеждала силно притеснена и плачела
15 май 2011 08:47,
86
Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена
Снимка: Reuters

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, съобщи "Дейли мирър".

60- годишната баба на петима внуци Дженифър Милс -Уестли забелязала преследвача си и влязла в офиса на трудова борса, за да каже на социалните работници там, че е следена. Британката изглеждала силно притеснена и плачела. От трудовата борса изпратили охранител да огледа района.

Когато преследвачът изчезнал от района, жената си тръгнала от офиса на трудовата борса и влязла в близък китайски супермаркет, където била нападната от българина, намушкана много пъти с нож и накрая обезглавена.

Още по темата
Близки на жертвата я описаха вчера като невероятна жена и майка за пример. Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие.

Според "Дейли мирър" сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Тенерифеобезглавена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
2
 
! Отговори
do 9 преди 13 години
Nameri si jena be, selski BEK. Roda "Dulo"buahahahahaaa!!! ahahah!@! HAHHAHAHAA
22
4
 
14
 
! Отговори
ДО 18 преди 13 години
ЩО Е РОМ ????ДАЙ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА РОМ?ЧЕРВЕН БЯЛ???РОМОЛ И РЕЕМ ???РОМОЛИ????НЕ ПРИПИСВАЙ НА *** РИМСКИ ЗАСЛУГИ....СПРЕТЕ С ТОВА РОМ ...*** СИ Е ЖИВ *** С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЗА КОЙТО НЯМА ЗАСЛУГИ...ИТАЛИЯ НЕ ДАВА ИТАЛИАНСКО ГРАЖДАНСТВО НА ТЕХНИТЕ ***.ИТАЛИАНСКИТЕ *** СЕ СКИТАТ ПО ИТАЛИЯ БЕЗ ИТАЛИАНСКИ ПАСПОРТИ...ПРОВЕРЕТЕ СИ ФАКТИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПИША
21
6
 
13
 
! Отговори
до 16 преди 13 години
Естествено, че тук безкрайно малко хора ще се съгласят да станат свидетели. И въпреки вълната от минуси, които ще ми напраскате - аз съм един от тях. За нищо на света не бих съдействал на българска полиция. Много мога да пиша защо, но накратко - просто нямам доверие на нито едно дебело, просто и вероятно престъпно българско ченге.
20
4
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
zbirshtina ot prestapnici moshennici reketiori kyrvi ,pachavri narko dilari tova e obraza na balgaria v evrosauza ,sledstvie na ypravliavashtite prez godinite koito sa sashtite boklyci .
19
7
 
2
 
! Отговори
доктор от Гор. Ор. преди 13 години
викал е Костов е бог аз съм пратеник на ДСБ смърт за китайските комонисти....ВСИЧКИ БЕБЕТА У ФРИЗЕРА...
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пълно е с истрещели типове.Оня ден чета за некви с Несебър фанали некъф от дискотеката изкарали го на улицата и го убили от бой.Гледали предимно да го удрят в главата.Естествено честния български съд после им е дал символични присъди ама тва е в реда на нещата тук.Исках да кажа хайде тоя е бил луд наистина а тук в всяко заведение некви могат да те изкарат на улицата и да те убият.Щот са комплексирани,озлобени и ***.Тва пак е нещо нормално де..Тенерифе ли?Та тук ромите убиват за спорт и забава.
17
3
 
27
 
! Отговори
ФЙ преди 13 години
В ЧУЖБИНА КАЗВАТ ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ТВЪРДЯТ ,ЧЕ СА МАЛЦИНСТВО И ЧЕ СА ТУРЦИ ИЛИ ***????А НА ВСИЧКИ *** НА ПАСПОРТА ИМ ПИШЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ТОГАВА ПИТАМ АЗ КЪДЕ Е ТОВА МАЛЦИНСТВО И ДО КОГА ЩЕ НИ ВМЕНЯВАТ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ ,ТАКА Е ПО УДОБНО ДА ВСЯВАТЕ РАЗДЕЛЕНИЕ СРЕД ОБЩЕСТВОТО,ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА БЪДЕ ОТ НЯКАКЪВ ДРУГ МАЛЦИНСТВЕН ПРОИЗХОД ДА МУ СЕ ОТНЕМА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ДА ИЗЧЕЗВА КЪДЕТО ИСКА....
16
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
млад италиански моторист, който карал по улицата наблизо, спрял рязко и хвърлил каската си по бягащия мъж и го уцелил в главата. Така успял да повали убиеца а случайни минувачи го задържали, докато дойде полицията."А тука свидетелите ще се разбягат като пилци!
15
3
 
16
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Касапинът от Тенерифе бил русенец Българинът, който вчера нападна и обезглави британка в магазин в градчето Лос Кристианос на остров Тенерифе, е бил родом от Русе.Това съобщават от испанската полиция. Името му е Деян Валентинов, на 28 години. По думите на кмета на градчето Хосе Алберто Гонсалес Реверон, Деян бил психично болен и през февруари бил изписан от психиатрична клиника. Живеел в изоставена къща и често го виждали да обикаля по улиците. Полицията предупреждавала, че мъжът има склонност да причинява телесни наранявания. Във фаталния петък 13-ти, след като убил жертвата си, Деян хукнал по тротоара, крещейки че е пророк на Господ и това (отрязаната глава в ръцете му) е неговото съкровище. Кметът потвърди, че Валентинов не е познавал жертвата си и я е избрал на хазартен принцип. Докато тичал с главата на англичанката в ръце, следван по петите от охранител в магазина, млад италиански моторист, който карал по улицата наблизо, спрял рязко и хвърлил каската си по бягащия мъж и го уцелил в главата. Така успял да повали убиеца а случайни минувачи го задържали, докато дойде полицията. За убитата се знае само, че не била туристка, а си живеела на курортния остров.
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 9Пиши си, не ме бърка. По-добре да драскаш глупости тук , отколкото да режеш глави другаде, че от ненормалници и *** съвсем ни е паднал и рейтинга и самочувствието.
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-вероятно тази новина отдавна е забравена от испанците и е заменена с нещо друго :) Но вие подклаждате ексцесии из форума :)Такива хора и *** има във всяка държава (немци държат дъщерите си по 20 години и ги изнасилват в мазетата,холандец избива 20 човека в мола,американец убива без причина сенатор и още 5 човека И ТНТ!!) Всеки който има нормално мислене,умен е и е поне малко със всичкия си(и тук и в чужбина) знае че след от таквиа случаи извод за цял народ не се вади ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС
12
4
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 13 години
ти да не би да плачеш за бяла риза с дълги ръкави?
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кажете"Пази, Боже!", защото е трудно да предвидиш какво може да направи психично болен човек в следващия момент. Много жалко за възрастната жена, какъв жесток край на живота й! А пък ние се прочухме по света с още нещо, което ще отблъсква нормалните хора от българите. Сигурно ще бягат от нас и без да сме с нож в ръка.
10
3
 
7
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
STIGA S TIJA PSIXI4NO BOLNI.DIREKTEN RAZSTREL.PREDI DA IZLJAZAT V 4UJBINA V BALGARIJA IMA STOTIZI ZA RAZSTREL.
9
32
 
8
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
Този че луд, луд е но освен това е и гладен бангьозОбъркал е британската баба с британско *** и му е теглил калъча за да се наруча, то не че и нормален човек не може да сбърка известните с "неземната си красота" английски *** аборигени.Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски *** и Възстановим Българската държаваКАЗАХ !!!
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
имам един познат с психични проблеми.има три нападения с нож.две от които жертвите имат нужда от лекарска помощ.едно нападение с твърд предмет след което жертвата е в болница няколко седмици още много "по-малки'' инциденти.и няма нито една присъда.ха кажети ми кога ще спре ????
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е защото психично болните в България не получават адекватно лечение.Клиниките са в окаяно състояние,освобождават се опасни за обществото болни да обикалят ...Тоя стигнал до Испания чак....
6
25
 
7
 
! Отговори
хелзински комитет преди 13 години
Според нас тя го е преследвала и той е действал при неизбежна самоотбрана !И след това много е плакал .Пуснете го !! Веднага ?
5
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е, когато *** отидат в чужбина - откачат. От културният шок става така.
4
20
 
8
 
! Отговори
No Pasar преди 13 години
Един обикновен ден от живота на емигранта !!!