Шофьор удари колега с чук по главата

Побойникът е задържан от полицията в Стара Загора
25 май 2011 16:26,
128
Шофьор удари колега с чук по главата
Снимка: Архив Булфото

37-годишен мъж от Стара Загора подал сигнал в полицията, че е станал жертва на побой, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пред служителите на реда той обяснил, че докато управлявал личния си автомобил по бул. “Никола Петков”, бил застигнат от “Опел Вектра”.

При изпреварването били повредени страничните стъкла на двата автомобила. Между водачите възникнал конфликт, при който управлявалият опела мъж му нанесъл побой и го ударил с чук в областта на главата.

Установен е извършителят на деянието – това е 29-годишният П. Д. от Стара Загора. Пострадалият е прегледан в центъра за Спешна медицинска помощ и е освободен.

П. Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
1
 
! Отговори
до заарлия преди 12 години
ела мен да ме сечеш "отлеву" и "отдесну" и *** няма да ти помогне
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във всеки град има такива шофьори (със селски манталитет),да не говорим че в големите градове са доооста повече.Така че прекратете безсмислените спорове.
121
1
 
2
 
! Отговори
ceko преди 12 години
де късмет да попаднеш на мен мишок ...
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ст. Загора си беше чудесен град преди премахването на "жителството". Преди целия район около "Марица-изток"(Гълъбово,Раднево,Харманли,Симеоновград и селата около тях) да се пресели на север и да пренесе манталитета си тук. Старозагорци знаят за какво става дума...И сега,закупили лаптоп от МОЛ-а хулят града,че бил еснафски,селски и т.н. Не искам да обиждам никого,но някой прекаляват! Като 45 например. Хайде,уважаеми "съграждани" не плюйте града ни!
119
0
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Ами като е нямал тесла горкия с кво да го аргаса
118
1
 
8
 
! Отговори
Емо преди 12 години
Мале с какво презрение се говори за житрлите на един от най-големите градове в България - ужас! Аз познавам страшно много заралии, хора един път, всичко друго но не и селяни. Това може да стане навсякъде в България. Карайте внимателно леко с нервите и имайте едно наум кого псувате че ви е отнел предимство - може да попаднете на някой на ръба с пистолет например... Аз за 11 години каране да са ми свирнали 5 пъти и аз 5 пъти да съм свирнал - гледам да бъда толерантен и да не си чупя нервите!
117
0
 
2
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Хората и младежите се ръгат с ножове, удрят се с чукове и лопати и кирки по главите, стрелят се с преправени на бойни пистолети от газови... Просто знаят, че няма закони в тази държава скапана и като мама и тате платят на адвоката да плати на прокурора и съдията и няма да има дело или ще е условна само присдата... А и много хамерикански филми гледат с агресия напоследък. Тези филми в щатите не ги гледат, те са правени за нас!
116
1
 
8
 
! Отговори
до 114 преди 12 години
Като говориш за нормални градове, къде слагаш София !? Град, в който още се движат каруци по централните улици, нормален ли е ? Град, в който крави пасат по полянките, изобщо може ли да се нарече град ?
115
1
 
2
 
! Отговори
е тва е преди 12 години
селска гъзария кой е по-голЕмия от дригия и се съскат ... околовръстното ... газ газ спирачки фифъли въртели после игра задна, *** газ, спирачка волана ха на лево ха у десно и после имало катастрофи та жертви а бе чудо ... бало си е маменцето тва гъзарията не прощава ... требве си всички да видят да чуят какви големи юнаци има на пътя то тоя път за какво е направен, за да има гонки беганье да има афиши да има реклама а бе да се разчуе един вид по медиите да има за какво да се пише и разисква
114
3
 
8
 
! Отговори
заарлия преди 12 години
Много се изхвърли бе Столичанин в повече!В София живях 11 години и я напуснах 1989 година!Смятай от кога съм се махнал ***"софиянски"Български език изобщо учил ли си Столичанино!Аре бегай улево да не ти е.бем мамата!
113
0
 
2
 
! Отговори
до заарлия преди 12 години
прав и *** .. комплексарчеее селско млъкни ... нема сми ... е такива селяни като тебе мразят всичко и най-вече себе си и после всичко останало защото си *** селски *** чалгаджия с еснафски мироглед такива като теб само на село да си стоят и да не се показват докато не се развият мозъчно ... чао
112
15
 
0
 
! Отговори
vera преди 12 години
За мен нормални градове са София, Варна, Бургас и Пловдив и донякъде Търново. Всички останали градове са селения и отврат.
111
0
 
1
 
! Отговори
заарлия преди 12 години
С КАМАЗ аз съм прав,айде рупай с поршето и не знам кво си
110
0
 
1
 
! Отговори
До Шофера #2 преди 12 години
Сигурен съм ,че когато те засече някой джип или лъскав мерцедес , се свиваш като пусинце и кротко си псуваш в таратайката си .
109
1
 
1
 
! Отговори
до заарлия преди 12 години
баце така ли правиш .. а като те секоха отзад ти беше гот па сега само странични пози харесваш еххх ... тая мода как рзаваля хората
108
2
 
6
 
! Отговори
заарлия преди 12 години
шопетата само кат ги зърна ги сека и отлево и отдесно!!!!!!
107
1
 
5
 
! Отговори
селяк №1 преди 12 години
*** е селянин ! градски ;)
106
7
 
6
 
! Отговори
Мишел преди 12 години
Селяните са си селяни!
105
4
 
1
 
! Отговори
tt преди 12 години
а ако те разпоря преди да изкарас патлака?
104
2
 
16
 
! Отговори
Шофер преди 12 години
То и тука у Софето са много агресивни.Затова си носа патлака под седалката (законен е).Днес гледах как един с номер подобен на СА3434.. скача на един на бой с номер СА1331...Откачена работа! моя номер няма повтарящи се букви... така че "палави" шофери пазете се да не Ви опукам, че немам акъл у главата!!!!