Заловиха 21 пияни шофьори в Пернишко за седмица

14 от тях са карали с над 1,2 промила
Обновена: 22 юни 2011 10:16 | 22 юни 2011 10:16, Красимир Ангелов
33
Заловиха 21 пияни шофьори в Пернишко за седмица
Снимка: Булфото

21 шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол, са заловени само за една седмица в Пернишко, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Четиринайсет от тях са кормували с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила, за което се носи съдебна отговорност.

По време на акцията са санкционирани 35-има водачи, които управлявали МПС, без да имат книжки. При проверките са наложени общо 220 глоби по фиш.

Засиленият контрол продължава, акцентираме върху превенцията, заяви директорът на полицията в Перник комисар Валентин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: пияни водачи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само 21 за седминца ??!?!! Баси що корупция са прибрали тия ушеви! Сигурно поне 200 са се разминали с почерпка.
31
0
 
1
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
В този регион това са традиции не от вчера.Наложи се да прекарам няколко месеца по селата м/у Брезник и Трън.Фучащи дърво-и автовози със скорост в пъти над позволената,първите каращи и немаркирани дърва са ежедневие.Често се вижда и криволичещи по "джадето"джипове.Ако КАТ се опита да си гледа работата,само от там ще си изпълни годишния план за седмица.
30
0
 
2
 
! Отговори
asceer 20011 преди 12 години
GAZ GLAVA ZATRIVA
29
2
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 12 години
Там по-лесно е да броят трезвите шофьори. По-малко са от пияните. Помните ли пияната лекарка от Перник? За е-нти път я хващат мъртвопияна и що?!?! Кара си жената и не и пука. Типична Перничанка.
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-прости от пеуничани нема, е па нема! Злобни, лоши и всеизвестни на всички!
27
1
 
13
 
! Отговори
ghj преди 12 години
Сбъркан генотип, те от Перник не са виновни...природата ги е наказала.. :)
26
1
 
2
 
! Отговори
до№6 преди 12 години
Всички мишки се крият бе пич,ти го можеш най-добре... Да ти се скрием на бъжливата ти жена у гащите....
25
4
 
3
 
! Отговори
burgas преди 12 години
a dali ako v sofiq ili nqkoi ot golemite gradove se napravi takava proverka shte ima po malko? ne moga da razbera kak moje da slagate shofiorite ot daden grad pod obsht znamenatel. katastrofi stavat na vsqkade zaradi piqni i neopitni shofiori
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А колко от тях бяха с Голф 2-ка? Щото това е класика. Пиян перничанин, с голф и ако може без книжка! :-))) Щеше да е смешно, ако тия не караха по същите пътища като останалите и не предизвикваха катастрофи.
23
2
 
9
 
! Отговори
Статистика преди 12 години
Още 12 са заловени и освободени от ОРГАНИТЕ след заплащане на съответният рушвет,други 12 са пуснати безнаказано поради роднински и приятелски връзки с ОРГАНИТЕ.Трета дузина са минали между палките поради мързела на същите или късмет.Четвъртата група от 12 убийци пък е преминала във времето,когато няма акции...и така докато станат 12 групи по 12 пияндета.Според мен една качествена проверка ще установи,че в Пернишко трезвените шофьори са изключение!Пък и не само там!
22
0
 
6
 
! Отговори
Жоро Бекъма преди 12 години
Става дума за пернишко, гоуеми сте ... ушаци...
21
2
 
6
 
! Отговори
аграпи преди 12 години
Пернишки герои:-000 демек ***
20
3
 
1
 
! Отговори
белият зъб преди 12 години
Същите сме като всички вас, но така ви е удобно!Намирате си нещо,защото ви е скучно и почвате да си го навивате,докато сами си повярвате колко сте добричкии умнички!Ти си поредното недоразумение!Огледай се,поопипай се от тук -от там,и ще усетиш своите остри ръбове!Гънките обаче липсват....Усеща се веднага!
19
0
 
8
 
! Отговори
белият зъб преди 12 години
Те хващат но...после същите юнаци пак са зад волана!Хванаха бракониера в Студена,който се изживява като горски и ...сега момчето е отново на път!Когато е с незаконни дърва ,минава по странични пътища,а когато с маркирани-гордо се изнася през центъра.Катаджиите може да му прощават,но някой ядосан татко ще го вразуми най-скоро!Обещавам му!
18
5
 
12
 
! Отговори
аноним. преди 12 години
имам наблюдения върху перничани и мога да кажа следното.те милите от простотия се мислят за много важни и особени.най добри пия4и били те,най добри биячи,най добри еб.чи,най добри карачи.всичко това е точно обратното и затова навсякъде са известни с невижданата си простотия и измамно самочувствие и са обект на подигравки.
17
0
 
15
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Интересното , е че в Перник като съм ходил карат доста възпитано ? Което ме учуди от това, което съм чувал :) Не се доказват или напичат с колите...тука в София виж друго е ...повечето с номер PK си е бегай легай
16
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навремето взех книжка в Перник ,там се научих да пия и да карам .... даже помня ,че един пьт ме бяха арестували, след като не можах да им избягам в едни пернишки села . Е-е-е какви години бееа , ама имам поне достоина смяна ,само че с акьл да не стават бели -по лекичко....
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето още един надут пуяк с голяма самучуствие .. дето се мисли за господ ей *** стой се от кадето си че ако се покажеш и почнеш да говориш ще ти се смеят хората
14
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Искам да кажа на големите граждани - вие сте неграмотни, не можете да покриете и 2% от интелектуалното ми ниво, така че, не бива да обиждате на "селяни", ставате за смях
13
2
 
4
 
! Отговори
Веселина Ма преди 12 години
Горките, сигурно тези с фишовете са нямали по 10лв за "почерпка".. :) Точно така трябва да бъде! Обаче за 1 седмица 220 фиша... малко ми се вижда. Явно вечерно време не им се работи на КАТаджиите - как лятото да не удариш няколко бирички или мастички?! Или контролът трябва да е по-сериозен, или "почерпките" по-малко!