Държавен служител измамил 37 газостанции в Сливенско

По този начин той присвоил имущество за над 15 хиляди за 3 години
30 юни 2011 12:03,
12
Държавен служител измамил 37 газостанции в Сливенско
Снимка: Архив Булфото

Бивш служител на Държавна агенция "Метрология и технически надзор" – Сливен, е задържан за измама, съобщиха от полицията в града.

В хода на приключилата проверка на сектор "Притоводействие на икономическата престъпност" при ОДМВР Сливен е установено и документирано престъпление, извършвано през периода януари 2008 – април 2011 г.

Установено е, че 59-годишен бивш служител чрез подправени данъчни фактури е въвеждал многократно в заблуждение управителите на 37 газостанции, намиращи се на територията на Сливенска област.

От престъпната дейност измамникът неправомерно е присвоил имущество в размер на 15 440 лева. По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Българин! преди 12 години
Ти си изключително семпъл индивид. "Крадливо племе" сме били. Да не би в другите държави да не се краде? Да няма корупция? Да няма продажни политици и политически ***? Навсякъде ги има. Просто в България по стар комунистически обичай всичко се преувеличава до ента степен.Освен това - какви да сме, като онези отгоре само крадат? Как се гледа семейство с 2 заплати от по 400 - 500лв., при положение, че само парното на месец е 100лв.?А за хайдутите - "българин!"о - по-добре замълчи!!!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уау. 15440лв. Да не повярва човек. А 100 милиарда евро, които бяха откраднати кучета ги яли. Но за 8 хилки - прошка няма. Направо смърт чрез разстрел викам аз.Не казвам, че не трябва да бъде наказан нарушителят, но просто е ЖАЛКО подобна "новина" да се публикува на първа страница. А за "Белене"? Чужденците /руснаци/ казват, че около 8 милиарда лева са "потънали". Според нашите са 200 милиона. Какво да говорим повече.Дори за лъжите на лъжците се лъжем лъжейки. Просто без коментар.
7
2
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
depytatite i mytrite karadat milioni ,toia go hvanali za 5 6 hil.evro ,ama to medal tr. da vi dadat ot semenchova tikva .
6
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
Този е от герб.
5
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
малко им е взел даже
4
1
 
18
 
! Отговори
глупак преди 12 години
как може многократно дате заблуждават за пари - явно не разбирам българскиДо колкото разбрах той им е проверявал нещо и е вземал за това пари а те завалиите са наплашени от проверки и плащат на *** и пульо
3
3
 
29
 
! Отговори
Фокусник преди 12 години
С откраднати 15 400 лв. за година и три месеца очевидно не е имал за цел да си купува "Бентли" и апартамент в Монако. Човека просто е изкарвал пари колкото да не умре от глад, а собствениците на газостанциите трябва да бъдат проверени дали са внесли всички дължими данъци, осигуровки.
2
2
 
15
 
! Отговори
chach преди 12 години
djobni pari.po 400lv za 3 god.tova mu vikate prestaplenie.a golemite krajbi gi premalchavate.edin advokat gi vzima za 15 minuti. edin *** gi vzima ot metali na den .
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво имущество е присвоил ? Газови бутилки ли ?