Млада жена удушена в Борисовата градина

Тялото й намерил случаен гражданин
Обновена: 21 юли 2011 06:58 | 11 юли 2011 23:01,
204
Млада жена удушена в Борисовата градина
Снимка: архив Булфото

Труп на жена е открит в неделя следобед в Борисовата градина.

Сигналът за намереното тяло е подаден от преминаващ гражданин, който се разхождал в парка, съобщи bTV.

Тялото било на няколко метра от будката на охраната на Конната база. Мъжът веднага потърсил помощ.

От МВР потвърдиха, че става дума за убийство, а жертвата е била удушена. Разследването по случая продължава.

Според работещи в близост до мястото на инцидента момичето е било изнасилено.

„На 26-27 години момиче, чисто голо, само по маратонки. Дрехите били скъсани ли, срязани ли. Жестоко изнасилване и убийство”, коментира охранителят Никола Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
29
 
! Отговори
ГОВОРИТ КАЛАШНИКОВ преди 12 години
Заловить и растрелять !
169
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
до 166Е как, нали родната полиция ни пази - не може да стане такова нещо!
168
0
 
15
 
! Отговори
пю преди 12 години
Идеята ми звучи гадно нали? Но не съм садист. даже гълъб ми е гадно да убия и не бих го измъчвал .Но това да убиеш човек по невнимание е зло, но се случва? а това да тръгнеш да мъчиш и изнасилваш човек, това не бива обществото да го търпи и толерира! А това се толерира от нашите "народни" избранници, които са толкова наши приятели и избранници, че кръвта ни изпиха за 20 години, повечето, че няма какво да кажеш? те не искат да създадат някои по-справедливи закони, с които такива рецидиви да бъдат застрелвани или хуманно приспивани завинаги! А това тяхно бездействие е съучастие в престъплението. Съдия, депутат който не защити с поста и влиянието си такива жертви, ставна съучастник в това престъпление! А това са много такива престъпления? Щом депутатите са съучастници в такива страшни престъпления, тогава защо търпим да ни коват те законите, които нямат морал за добро, зло, справедливо, несправедливо? Та те са на страната на изнасилвачите повечето? Тогава не е ли редно да ги махнем всичките които са били през тия 21 години и да се променят нещата? Кой депутат от тия там ще погледне майката на момичето и ще каже: не приехме тежки наказания за такива садисти, защото и те са хора! А, хора ли са или изверги? Може човек да убие и друг било по невнимание, било нарочно понякога, но този който се гаври с живота на другите е направо зар азстрел? А, депутатите и те не се ли гаврят с нас? Тогава щом не искат да приемат такъв суров закон за извергите, тогава защо не им пожелаем и техните деца и внуци да изтърпят този ад и смърт, за да разберат какви са самите те! Но не е справедливо, защото невинни пак ще страдат! Справедливо е който извърши доказано такова садистично престъпление, да бъде убиван! Опрощаването, амнистията, леките присъди на такива изверги само им показват, че всичко им е позволено? А така ли е? наистина е така, щом се толерира това поведение. Е, народни избраници? Избирайте: или гласувайте смъртта на такива изнасилвачи но доказани, а не набедени или и вие и те пред дулото на автомати? Но ние нямаме автомати, значи трябва да накараме нашите военни да ни защитят и от вас и от изнасилвачите, тоест да ви наритат задниците и а не приемете закони в наша полза и защита да ви разстрелят на място! Но имаме ли вече останали военни? Звучи гадно нали? А толкова изнасилени и убити момичета има? На вас не вил и е гадно да живеете и да се карате за постове и пари? Ако бях цар, просто с това отношение което демонстрирате от 21 години към народа ни, нас, просот бих наредил публично да ви разстрелят! Защото вие не цените нашия живот, справедливостта, а искате отново да ви избираме? За дан и доизтребите ли?
167
0
 
3
 
! Отговори
пю преди 12 години
решеният да стори зло смъртното наказание няма да гос пре. но ще го спре страха за онзи, който иска да гос тори, но съзнава че е гадост. И тези неща ще намалеят много. тове е целта на смъртното наказание за рецидивизъм, изнасилване, обири по домовете и други такива, но не слепешката, а с доказателства! Тия от НС ни обричат на геноцид от 21 години? тогава защо ние да не ги разсктреляме? Е, като немаме пушки ще си наемем авджии! Те и без това се трепят като дивеч по храстите, поне нещо полезно ...
166
0
 
7
 
! Отговори
пю преди 12 години
да направим петиция с искането за пълен разстрел на всички депутати от НС. Те бяха и са длъжни да ни защитят с такива закони, които щом някой извърши таковап рестъпление буквално да бъде застрелян! Нот ия самов земат пари и гласуват щуротии дан и пречат и без тован а живота объркан от тях? Нека да поканим поне един генерал да изведе рота с автомати, да влязат в НС и да покажат на тия гейове там, че живота ни е безценен, а те са съучастници в тия изнасилвания с бездействието си! навити?
165
0
 
14
 
! Отговори
Пешо-София преди 12 години
За такива *** като този или тези не се знае колко са били единствено наказние ще е бесилото.От ден на ден България пропада и все повече и повече затъва.Дано бързо намерят извършителите на това престъпно деяние.Това ако беше в друга държава до сега вече да са си подписали смъртната присъда виновниците.Но тук при нас няма закони хванат някой или го пуснат под парична гаранция или случая се прекратява абе какво да говорим просто Нема Такава Държава като наща!!!!
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мдааа дестабилизацията на правителството в силаПред нищо не се спира червената *** и веднага платените им форумни драскачи са на линиясега ще има да храчат по Бойко, Цецо, полиция, прокуратура, съд и кой ли още недано още хиляди не помиришете власт *** !!
163
3
 
0
 
! Отговори
cro преди 12 години
ei bokluci ,q si zatvorete ustite tuka
162
0
 
13
 
! Отговори
до166 преди 12 години
Ние бавно се превръщаме в студенокръвни чудовища. Случайно или целенасочено отвсякъде ни заливат с информация за убийства, смърт, насилие, инциденти и трагедии. Може би всеки път все по-лесно приемаме тези новини..за да си запазим психиката и да оцелеем, но всъщност сме смачкани психически, уплашени и шокирани...Един такъв случай по времето на Живков се случваше веднъж на 5-10 години. Сега всеки ден по десет-двадесет. Колко струва човешкият живот днес? това е БЕЗЧОВЕЧНА АНАРХИЯ
161
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая новина изчезна от пълвите страници на всички новинарски сайтове...Българийо, кога ще станеш нормална държава? и хората нормални хора?
160
4
 
0
 
! Отговори
До 162 преди 12 години
Не мисли много много за язвите на хората,а прави по-често любов,по възможност френска!Четох някъде,че се препоръчва при леки понаболявания в сърдечната област,предизвикани от ледените кристали загнездили се там,какъвто безспорно е твоят случай!
159
1
 
13
 
! Отговори
jkodjakova преди 12 години
Присъединете се към страницата"Да спасим децата си от убийците на Яна" във Facebook
158
9
 
15
 
! Отговори
с. преди 12 години
Наистина много кофти се е получило с това момиче!Попрочетох,че е водила доста фриволен живот и се е изживявала като хипи!Често се е напивала и е нощувала по градинки и паркове и общо взето е била привърженичка на свободната любов!Събрали са се за София Рокс и са се наливали с бира и водка!Кой знае каква пиянска изцепка се е получила после!Дано хванат убиеца и да изгние в панделата тая ***!
157
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
161 , понаболява ме само малко сърцето като си помисля каква ли язва си си спретнал с тази злобичка ,която демонстрираш.Искрено ти съчувствам , никой не заслужава да бъде толкова злъчен и болен.
156
11
 
1
 
! Отговори
до 158 преди 12 години
Що бе,ти вече явно си препатил(а) и май те понаболява отвреме на време отзад?
155
2
 
8
 
! Отговори
До 157 преди 12 години
Първо не съм ти ***, ще викаш *** на жена си или на майка си! И после мен има кой да ме пази, въпросът е друг. Живея на близо и често разхождам кучето си там, обаче излиза, че било опасно!
154
1
 
7
 
! Отговори
до ina lili преди 12 години
по добре не се връщай че вие турко *** само ги правите тия престъпления !
153
2
 
7
 
! Отговори
до 157 преди 12 години
Бе тя гадже или има , или ще си намери , ама тебе се чудя кой ще те опази , туко-виж насилникът се окаже бисексуален . ;)
152
15
 
2
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Ами намери си гадже да те пази МАААА!
151
0
 
3
 
! Отговори
До 150 преди 12 години
Няма такова понятие като "ВСИЧКИ"."Всички Бeатрис Димитрови са глупави" ???