Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа

Задържаният си направил градинка в гориста местност
Обновена: 5 сеп 2011 12:13 | 5 сеп 2011 12:13, Елка Василева
152
Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа
Снимка: Архив Булфото

Великотърновски полицаи заловиха 21-годишен, докато си поливал конопа, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Младежът от Севлиево е бил задържан от полицаите вчера, около 19,00 ч. в местността "Ташковци", на около 2 км от с. Момин сбор в посока с. Хотница.

Той бил изненадан от униформените, докато поливал с туби посетите растения. Младежът живеел в Севлиево, но в този район в гориста местност изсякъл около 90 кв. м храсти, оформил градинка, с изсечените храсти направил ограда, за да прикрие насажденията и посял коноп. От време на време минавал да нагледа реколтата и да я полива.

Заедно с него е задържана и приятелката му, на 24 години, от същия град. Двамата са задържани за 24 часа, не са криминално проявени. При първоначалните разпити не са пожелали да обяснят как са подбрали мястото и за какво е бил предназначен конопът. Срещу младежа е образувано бързо производство за отглеждане и съхранение на наркотични вещества. Засадените растения са иззети от служителите на реда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Севлиевоконоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
44
 
! Отговори
от ракийката 103 преди 12 години
Стига сте говорили против алкохола. В много случаи е помагал. Както и в тоя долу.На пети септември български войници, между които и един оркестър, влизат с бой в село край Тутракан. Обаче артилерията /и българска и румънска/ започнала обстрел на селото. Всички се скрили в мазетата на къщите. Там, където попаднали музикантите, имало добър запас от вино. Веднага го започнали. По някое време обстрела спрял, защото нито българските, нито румънските артилеристи не виждали никакво движение в селото. Никой, обаче, не смеел да се покаже навън. Само музикантите, понеже вече били здравата пияни, помислили, че селото вече е превзето. Излезли от къщата и започнали да свирят "Шуми Марица". Това тотално заблудило войниците. Всички помислили, че боят е свършил и щом в центърът на селото свирят българският химн, българите са го превзели. Румънските войници заизлизали с вдигнати ръце, а озадачените българи започнали да ги пленяват.Чак след края на битката за Тутракан, при цялостният разбор, се разбрала истината.
104
1
 
35
 
! Отговори
do 87 преди 12 години
Напълно си прав. Аз пия и пия най-редовно всеки ден по 300-400 концентрат. Не пуша, затова и не можах да науча и тревата. Опитвал съм трева 2пъти понеже ме караха приятели с големи увещания да си дръпна за да видя че е хубаво. Опитах, изгоряха ми дробовете, не се почувствах по-добре и затова не съм опитвал повече от 2 пъти. Но май-по-добре за здравето е да пушиш трева, отколкото да се наливаш с алкохол. Уви, аз обичам алкохола и неговото въздействие. Като е вредно какво да направя един път живея
103
1
 
43
 
! Отговори
ракийката преди 12 години
Казват, че алкохолиците пият всеки ден. Слава богу, аз пия вечер.
102
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е то и диазапама, метадон и куп други са лекарства когато са предписани.. но се друсат не болни с тях заради ефекта им. Друсайте си се, мене не ме брига, тровете си жалкия животец
101
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алкохолиците да *** от цироза!
100
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Полицаите заловиха". Защо не заловят тия, дето са отвлекли 11-годишното дете от Шумен?
99
3
 
42
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Друго си е *** се налюска с фалшивия алкохол и да изшуши 3 кутиии примерно "Ракел" бах ти и името то първите три букви си е рак значи *** и менте акохол може трева не може не образовай *** само се хабиш
98
6
 
50
 
! Отговори
факти преди 12 години
Конопът е с по-високо качествени нишки от дървесните. Конопената хартия не пожълтява с времето и е много по-издържлива. Растението расте бързо и достига зрялост за един сезон, докато израстването на едно дърво отнема цял човешки живот. Пластмасата, произведена от конопа е биологично разграждаща се, следователно не замърсява природата, докато тази, произведена от нефт (всяка пластмаса около вас в днешно време) спомага за разрушаването на природата не се саморазгражда (опираме от части до глобалното затопляне). Конопът трябва да се използва за производство на лекарства. В момента ние сме принудени да разчитаме на химикали, които спомагат за едно, но същевременно и вредят сериозно на останалата част от организма ни. Марихуаната е здравословна за човешкото тяло. Голямо разнообразие от хранителни продукти биха могли да се произвеждат от марихуана. Семената на конопа са един от най-богатите източници на протеини в природата. Също така, те съдържат две основни мастни киселини, които изчистват тялото от холестерол. Конопените дрехи са изключително здрави и издържливи. Тетрахидроканабинолът, активният агент на канабиса, има положителен ефект, успокояващ астма и глаукома. Конопът облекчава гаденето (помага значително много на хората след химиотерапия).Марихуаната/канабисът е лекарство, не отрова или наркотик!
97
2
 
37
 
! Отговори
KRS преди 12 години
От изказването ти си личи колко си ***,необразован и изказващ се не на място. Не знам дали има смисъл да се обяснява на човек с твоя начин на мислене. Никой не обича наркоманите, а тези които пушат трева определено не са. Не може да наричаш наркотик нещо, което като го спреш и 2-3 дни си леко напрегнат и след това всичко си е ОК. Също като кафето - ако си закоравял кафеджия и спреш рязко кафето 2-3 дни ти е малко ниско кръвното и ти е леко лошо и ти е 10 пъти по гадно от колкото ако спреш трев
96
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички наркомани в гробищата. Амин.
95
2
 
52
 
! Отговори
Repsol Honda преди 12 години
Какви коментари чета от българо-комунистически задръстеняци и ***! Няма да ви давам пример с Холандия, споко .. с Испания например. В Испания всеки има право да си засади 2 растения на човек, за лична консумация. Всяка къща всяка тераса има трева и то много. Законно. Продукт много по добър и безвреден от тъпия фалшиф алкохол, с който се наливате всяка вечер. Полицаи заловихаТези полицаи ако обичат да залавят наркодиларите които наистина породават ***! Но те за съжаление ги охраняват
94
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркоманите да ***. ДЕГРАДИРАЛИ ***
93
3
 
43
 
! Отговори
До 91 преди 12 години
'Трева' си звучи напълно безвредно и полезно. трябва да си супер ***, за да мислиш че е нещо различно. Тревата е билка, правят се и дрехи от нея, става и за гориво. И е просто растение - това е. Точно хора с мислене като твоето са причината да ни *** мафията, политиците и в последствие и полицията в продължение на 65 години вече.
92
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като деца се криехме по пущинаците и какво ли не сме пушили. Отде пари за цигари, баща ми ще ми откъсне главата, ако разбере. Стигнахме до извода, че най-хубаво за пушене са листата от бъзе. А сме на Дунава. Коноп колкото искаш, расте си сам. Но никой дори не беше чувал, че се пуши. И него точно не сме пробвали как е. Мал шанс.
91
5
 
34
 
! Отговори
do 86 преди 12 години
да могат да те проселят полцаите и да ти строшат кокалите, добе ще е, много ме кефи как наркоманите се защитавате колко безвредна и полезна е тревата, ама и на теб ше ти дойде времето
90
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не му пипайте конопа уе ей, ***!! Усещате ли как става все по-трудно на 60-те хиляди ушеви да си намерят работа? Д'ба нещастниците гнусни д'ба
89
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркотиците са най - долното нещо. Ще гласувам за този, който всеки изкоренява по 2-3 тона от тая мърсотия неземна.
88
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трудило се е момчето. На фона на толкова необработени площи, то е разчистило гората и нивичка е създало. Не е мързеливо. И за собственна консумация е било.
87
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЛКОХОЛЪТ Е ТЕЖЪК НАРКОТИК! Всички пияндурници, независимо дали пият малко, злоупотребяват или имат алкохолна болест, ДА НЕ СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИЯТА, че не са наркомани!... Напротив - наркомани са, защото алкохолът е тежък наркотик. Това е безусловен научен факт!. МАРИХУАНАТА, за разлика от алкохола, е ЛЕК НАРОКТИК!пп Нито пия алкохол, нито пуша марихуана!
86
4
 
48
 
! Отговори
45325 преди 12 години
Пак *** новини, ся напишете, че хванали как някой си полива градинката с домати и краставици в някое си село! Не мога да разбера каква е тая гнусна пропаганда? Защо ми се струва, че въобще не се пише за заловени хора с амфети, бонбони, кока или хероин, които са клас "А" наркотици (аре без MDMA)?! Хората, писали по-долу, че от марихуана се умира и е наркотик просто са невежи и не са се интересували, а иначе информацията и проучванията за тази билка си съществуват, който не го мързи да чете!