Тлъста плячка задигнаха трима от японец в Стара Загора

Непознатите мъже го повалили на земята и му взели чантата
Обновена: 16 окт 2011 10:48 | 16 окт 2011 10:48,
92
Тлъста плячка задигнаха трима от японец в Стара Загора
Снимка: Архив, Булфото

Японец е бил нападнат и ограбен от трима непознати в Стара Загора снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 23,15 часа в събота в Първо РУП-Стара Загора е получено съобщение от 35-годишен японски гражданин, постоянно пребиваващ на територията на Република България и живеещ в София.

Той се оплакал, че на кръстовището на старозагорските улици „Христо Ботев” и „Митрополит Методи Кусев” е нападнат в гръб от трима непознати мъже, които го повалили на земята и му отнели чанта, съдържаща сумата от 12 000 евро, 34 000 японски йени, 7000 лева, сумата от 3600 лева (спечелена в казина), три дебитни карти, 10 карти на различни магазини, видеокамера, фотоапарат, компас и метална запалка.

Работата по установяване самоличността на извършителите на грабежа продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
7
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Ти на кое викаш западащ град, бе ***? Па вземи малко се просвети, прочети за икономическия растеж и еврпеизирането на Стара Загора. Разбирам, че си израсъл в Обручшище, ама там не ви ли учат да четете, да гледате новини поне...?? Ти ми намирисваш да си от ония избити селски мундьовци от Раднево, Гълъбово, Казанлък и прочие околията, които цял живот драпат да си купят панелка в Железник и като не успеят започват да плюят по града..! Тъпан ***!
85
1
 
3
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Чужденците не разбраха, че в Конго е по-безопасно от България ! Просто в България *** са в повечко !
84
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако го бяха надушили наркоманясалите *** от Планета , първи щяха да го обезкостят, ама *** по-хитри от тях 1
83
1
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
И това в в центъра на Стара Загора! На 30 метра от ПЛАНЕТА и на 100 метра от общината.
82
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отишли дръпнатите очички да се похазартят,но не знаели че по такива места дебнат,особенно тези които са късметлии. Просто е трябвало да не си тръгва сам и пеша
81
0
 
0
 
! Отговори
do 83 преди 12 години
taia fraza niama ni6to ob6to s bg, a e tsitat na leitenant kobreti ot filma kobra, prevoda4o
80
3
 
3
 
! Отговори
Саво преди 12 години
Ела вълчо ме изяж. Тоя луд ли е да се разхожда с толкова пари в него? Досвидяли му се 5 кинта за таксе ...
79
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако в Япония работодателите на япончето разберат , че цяла вечер кисне в казината , а не си е легнал след Сънчо , ще го уволнят на секундата ! На тях им трябват отпочинали и работоспособни хора , а не алкохолни петна ! За това , се натискат да идват толкова в БГ-то , щото тука *** за по 5 кинта , алкохолен туризъм , след това балконинг и съвсем естествено фалитиш ! Якудзо-о-о , Якудзо , кат те барне Мангаликус Булгарис , отърване нема брате !
78
1
 
3
 
! Отговори
До 81 преди 12 години
А ти от къде знаеш , каква е статистиката и кои колко и как ги хващат ? Ако европейците дойдат да работят тук , при тези условия , ще клекнат още на първия месец ! " Ние ги хващаме , а те ги пускат"-тази фраза е непонятна и непреводима за тях , защото съдебната им система не предполага и не изискава 200 % доказателства , за това , че някой е кривнал от правия път ! Тук за да те осъдят ,трябва да има поне двама свидетели,да те хванат на местопрестъплението и купища други доказателства !
77
3
 
2
 
! Отговори
АШИМ преди 12 години
Българска работа като сте ей!!!
76
2
 
4
 
! Отговори
krasos преди 12 години
До 80Не , ти не си прав !!! Как в Европа успяват ,а ние не можем??? " Ние ги хващаме , те ги пускат" , това вече се изтърка и не е актуално... Сега как ще се оправдаваме ??? Може би ,че нашите престъпници са по добри от западните ли ??? В Европа няма до всяка кола полицай,даже по глава от населението са доста по малко от тукашните и се справят ,а тук....
75
4
 
2
 
! Отговори
До 77 преди 12 години
Преди да се пенсионирам , работих дълги години в полицията и съм се срещал с най-различни хора . Имах възможност да се срещна с един от най-добрите крадци на автомобили и го попитах , кого ще се спрат и как могат да бъдат спрени да не крадат МПС-та . Отговорът му беше съвсем *** и логичен - Когато поставите до всяка кола по един полицай ! За това смятам , че не си прав !
74
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като студент съм живял 7 г. в Стара Загора близо до този адрес .Нощно време е бъкано от мкоя от коя по-грозни и нахални .Мятат се на вратовете на всеки мъж , който мине от там , да не ви казвам с какви гнусни предложения ! Особено на пияните ,преджобват ги за нула време . Ченгетата ги гонят и ги спукват от бой , ама с *** оправия няма ! И с японския самурай се е случило нещо подобно - насмукан , решил , че е в страната на говедата си е намерил говедаря !
73
1
 
1
 
! Отговори
НеМеТрииГлупако!! преди 12 години
Живеем си спокйно казала ........ЯКОооо
72
2
 
17
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Японеца от къде ги има и за какво са му толкова пари в кеш си е негов проблем !!! Проблема тук е ,че родната полиция " ни пази" !!! Ще изкараме 15 000 полицай за изборите ( все едно война ще водим ,а не да гласуваме) а не можем общественият ред да си опазим ... за какво им се плащат заплати при положение ,че човек го е страх да замръкне по улиците на Родината ни !!!
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vinovno e pravitelstvoto
70
14
 
4
 
! Отговори
PENE преди 12 години
За първи път чувам , в българско казино да се играе с японски йени !!!????По-добре е жълтурчето да каже , какви са тези пари и откъде ги има - така по-лесно , некадърните полицаи , ще стигнат до грабителите !
69
3
 
3
 
! Отговори
коментар 71 преди 12 години
Това е чужденец! От къде да знае, че хората едвам свързват двата края? Очевидно е, че, при тях това е нормално да се разхождаш с такава сума пари и да парадираш с финасово положение, без никой нищо да ти прави.Тук от ден на ден всеки се вкопчва във финасовото положение на всеки, завижда, сипе какви ли не словоизлеяния задгърбешком и ако може човек да бъде, колкото се може повече омъскарен. Защо ли?Защото има повече пари от другите а те нямат. Хората са овълчени и озлобени от безпаричие и нищетa!
68
0
 
22
 
! Отговори
сделано в Япония преди 12 години
Тези са били нинжи!Само БГ нинжа може да ограби Японска нинжа!
67
3
 
4
 
! Отговори
Keegan преди 12 години
*** chantata. Tuka ima neshto gnilo. Koi te tozi lud da se razhozhda s tolkova pari ?Na postanovka mi mirishe.