Кола на НСО отново в катастрофа, този път до "Кошарите"

Джипът BMW се ударил в Туарег, няма пострадали
Обновена: 26 окт 2011 14:19 | 26 окт 2011 09:46,
59
Кола на НСО отново в катастрофа, този път до "Кошарите"
BMW-то на НСО. Снимка: Булфото

Черен джип BMW на Националната служба за охрана (НСО) катастрофира във "Фолксваген Туарег" точно пред офисите на службата до ресторант "Кошарите" в София.

Щетите по двата автомобила са леки, няма пострадали.

Още по темата

Полицията изяснява причините за инцидента. 

Това не е първият случай, в който кола на службата се замесва в ПТП.

През май пилотна кола на НСО, предвождаща президента, и автомобил с кърджалийска регистрация, се удариха на кръстовище в града. Тогава инцидентът също се размина без пострадали.

През февруари пък стана катастрофа с правителствения кортеж. "Фолксваген Пасат“ беше ударен от кола на службата на връщане на Бойко Борисов от Годеч към София на завой малко след Бучин проход.

В края на януари кола на НСО пък изблъска от пътя движещ се от София за Плевен автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: НСОкортеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе *** , защо според тебе винаги мутрите от нсо са невинни
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе ***-що преди да пишете нещо, не се поинтересувате точно какво е станало!Туарега се е врязал в колата на НСО , докато тя е чакала да светне зелена светлина на сфетофара и да направи обратен завой.Фолксвагена е виновен за инцидента а не НСО.Вземете малко да мислите и де следите нещата като говорите бе
56
0
 
0
 
! Отговори
. преди 12 години
da se dvigat s vlak da vidqt kak se patuva
55
0
 
0
 
! Отговори
Боклуци преди 12 години
Нашите политици още не са разбрали че това е нещо, което трябва да се изкорени из основи. Изживяването им като мутри по пътищата и абсолютното незачитане на всякакви закони им носи единствено негативи и намаля главоломно така желаният им рейтинг. Не са виновни НСО. ВИНОВНИ СА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВОЗЯТ Никакви срязани лентички не могат да променят това
54
0
 
0
 
! Отговори
до 53 пена преди 12 години
не са червени а ***
53
1
 
2
 
! Отговори
пена преди 12 години
днес.бг = пълни ***, както и червените им наставници
52
1
 
2
 
! Отговори
пена преди 12 години
Пореднате извъртяна анти-герб статия на днес.бг. Всички други медии казват, че не колата на НСО се е ударила в друга кола а че е била удаерна отзад - тоест не е имала никъква вина за инцидента.
51
7
 
1
 
! Отговори
Янко преди 12 години
Миналата седмица една вечер се забавлявахме в колата ми с една девойка и няква мутра ни изкара акъла, завъртя му се лимузината и мина на една педя от нашата кола. После девойката едва я навих да я дозиклатя, така се изплаши...
50
3
 
16
 
! Отговори
ааааааааааааааааа преди 12 години
ще стане когато милиционерите,катаджийте,НСО и всички други мислещи се за безсмъртни се научат да карат нормално и да спазват знаците :) в Лондон колко депутати,кметове,министри и политици се движат с по 3-4-5 джипа охрана...а тука няма един да ходи на работа с колело примерно... ама и ония по-малко крадът от парите на народа
49
6
 
2
 
! Отговори
andrei преди 12 години
ziweq w London --tuk pri podaden zwukow i swetlinen signal ot poliziq i barza pomosh--prosto zamrazwash na mqsto---ina4e golemi globi---koga towa shte stane i w Balgariq???????
48
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман от джигитите на НСО!
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе за къде са бързали тия?Аз ще се радвам ако се отнеме правото такива коли да използват сигнализация?Само пожарната,линейките и полициата-това е!А като тези когато направят ПТП да си носят отговорноста като всички водачи!
46
7
 
6
 
! Отговори
До 43 и 44 преди 12 години
А ти си шофера на туарега нал тъй, а най-вероятно си и журналист- перничанин? *** върни книжката и вземи изкарай средното образование най-после. :D
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NSO-sa gadnqri,te sa da ni za6titavat,a po princip,stava obratnoto naxalnici sa na ylicata i nas obiknovenite 6ofiri ni izxvarlqt ili v kanafkata ili sme blasnati,ne spazvat nikakvi pravilnici,DOKOGA????
44
2
 
3
 
! Отговори
Гугутка преди 12 години
Но е пълно с гейове като мене!
43
2
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Къде казваш,че си бил *** лъжлив?
42
1
 
44
 
! Отговори
ПИЧ преди 12 години
МРАЗЯ ДЖИГИТИТЕ НА ПЪТЯ! АКО НСО НЕ МОГАТ ДА КАРАТ ПО ПРАВИЛАТА, ДА ХОДЯТ ДА КАРАТ ИЗ НИВИТЕ!!! ***!!! КАРУЦИ И БОЙ ИМ ТРЯБВА НА ТИЯ! НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ, А ОСТАНАЛИТЕ, ПРОСТОСМЪРТНИТЕ! С ТОЯ БРОНИРАН ДЖИП МОЖЕ ДА УБИЕ НЯКОЙ, А НА НЕГО НИЩО ДА МУ НЯМА! СКАПАНЯЦИ!
41
2
 
8
 
! Отговори
Гугутка преди 12 години
Е, виждат се фарове зад БМВ-то... и операторът е обърнат назад... явно интересното е в оная посока, което потвърждава думите ти.... журналисти в бг НЯМА!
40
9
 
19
 
! Отговори
хах преди 12 години
Абе журналята сте гоуеми смехурковци. Видях какво стана и не е това което навсякъде пишете. Не БМВто удари Туарега а обратно, а аз бях зад Туарега. Докато бяхме спряли той едва мръдна , може ни около 1-2 метра и подпря леко БМВто на НСО, нито се чу удар, нито имаше някакви щети. Странно защо навсякъде пише обратното , както е и странно че на никоя от снимките не се виждат 2 коли едновременно за да се види коя е отзад. Може би защото тогава нямаше да имате новина и да правите от мухата дирижабъл.
39
2
 
27
 
! Отговори
ан преди 12 години
ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО МУТРЕСТАНСКИТЕ ПЪТИЩА ВАЖЪТ САМО ЗА БАЛАМУРНИЦИТЕ. ЗА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ТОЗИ ЗАКОН И ПРАВИЛНИК НЕ ВАЖЪТ. АКО ВСИЧКИ СПАЗВАХА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ВСЕКИ ДЕН КАТАСТРОФИ. НО ПОНЕЖЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ДВИЖЕЩИТЕСЕ ПО ПЪТИЩАТА ДАЖЕ И НЕ СА ГО ЧЕЛИ ТОЗИ ПРАВИЛНИК ЩЕ СТАВАТ ОЩЕ ХИЛЯДИ КАТАСТРОФИ. ЛОШОТО Е ЧЕ ПРИ ТЕЗИ КАТАСТРОФИ ЗАГИВАТ НЕВИННИ ХОРА.