Жесток разстрел на двама мъже в джип край Разлог*

Единият убит е лихварят Васил Донев
Обновена: 3 юли 2012 13:43 | 3 юли 2012 10:35,
359
Жесток разстрел на двама мъже в джип край Разлог*
Снимка: архив Булфото

Двама мъже са били застреляни в джип "Мицубиши" на пътя Разлог – Баня тази сутрин.

Двамата им спътници - мъж и жена, са простреляни.

Те са откарани в болница, като жената е по-тежко ранена и е с опасност за живота, съобщиха за Dnes.bg от МВР.

Около 8:00 часа тази сутрин в полицията е подаден сигнал за пътно произшествие на пътя Разлог – Баня.

При пристигането си органите на реда открили труповете на двама мъже и тежко ранените им спътници. По първоначални данни по тях е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие.

Самоличността на жертвите все още не е изяснена и не е ясно дали те са криминално проявени.

По неофициална информация единият от убитите е 49-годишния Васил Донев от Банско, който има недвижими имоти в село Баня и Разлог, съобщава БТА.

Васил Донев беше задържан при спецоперация на ГДБОП за лихварство в началото на април. Той беше освободен от ареста само 72 часа по-късно под парична гаранция.

Васил Донев, по прякор Доневио, се е занимавал с незаконно лихварство и рекет, и срещу него е имало много жалби за изнудване.

Доневио дълго време е имал проблеми с дрогата. Той е разведен, но продължава да има общ бизнес с бившата си съпруга в туристическия бранш.

Донев е брат на общинската съветничка от Банско Ася Рупчина. Тя е част от партията на бившия кмет на града Александър Краваров ВМРО-БНД.

В болницата в Разлог в момента оперират простреляната жена. В тялото й са попаднали най-малко осем куршума. Тя е в крайно тежко състояние, има опасност за живота й.

Очаквайте подробности!

Информацията е актуализирана в 11:48

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още по темата: стрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
1
 
21
 
! Отговори
Васил Петров преди 11 години
Разстреляха шампион по шах-мат заради бизнеса му с дъски за игра! Такава новина някой да е видял? Няма и да види ;)Да бе мирно стояло - не би чудо видяло.
255
3
 
19
 
! Отговори
до 293 преди 11 години
КОНТРАПРОТЕСТ !!!!!Телевизия БТВ и ТВ7 организират протест пред Мин. Съвет и Парламента под наслов " Бате Бойко,с теб сме докрай ! Продължи все така да мачкаш това стадо и искаме следващото увеличение на енергията,природния газ и парното не да е с 13 процента дневна и 15 процента нощна без ДДС,а да е 30 процента . С ГЕРБ завинаги"
254
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-точен е 12. прав си.
253
8
 
5
 
! Отговори
до 293 преди 11 години
Пич, протест в работен ден о т10 сутринта?!!?!? Вие мислите ли че ще съберете повече от 250-300 човека, или това е поредният опит да се замажат очите че Атака прави нещо. Като е толкова загрижен Болен, защо не го направи събота или неделя? Или май не му стиска!
252
2
 
4
 
! Отговори
ee преди 11 години
sega koito imada vra6ta pari na lixvaria napravo udarixa ot tototo 6estisa.
251
1
 
7
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Жив е той, жив е! Там на Балкана,потънал в кърви лежи и пъшкаюнак с дълбока на гърди рана,юнак във младост и в сила мъжка. На една страна захвърлил пушка,на друга сабля на две строшена;очи темнеят, глава се люшка,уста проклинат цяла вселена!
250
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УТРЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ ЗАРАДИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10 ЧАСА ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ РОБИ !!!!!!!
249
1
 
7
 
! Отговори
до BULGARIN преди 11 години
преведи го и на Български, г-н Българино!
248
1
 
7
 
! Отговори
ЕЕЕМи преди 11 години
Следващия...
247
1
 
6
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен, гора зашуми, вятър повее...БАЛКАНА ПЕЕ ХАЙДУШКА ПЕСЕН...
246
15
 
8
 
! Отговори
до ОБЯВА преди 11 години
Ей опасни сте комунистите. Щом на вас ви плащат, не можете да приемете факта че някои пишат каквото мислят, а не каквото партията им нареди и за каквото им плати. Ама това тъпaта ти комунистическа глава не може да го асимилира. Хай със здраве и цъкаи минусчета с малките си крадливи пръстчета, това няма да промени моето мнение че сте *** всичките в БС(к)П!
245
1
 
7
 
! Отговори
Сад преди 11 години
А вие ако сте съдии и прокурори, ще осъдите ли такива хора.Нали ще ви се случи нещо невинно на вас и близките ви.Тълпата която лае против съда, тогава няма да ви защити, а ехидно ще се подсмива и ще си казва, че така ви се пада.Има честни съдии, които ще си свършат работата, но само ако обществото е с тях.Някой ако рече да ги тормози, просто масите да излязат и да пропилеят всичко нагло и опаричило се незаконно.
244
1
 
10
 
! Отговори
тими преди 11 години
както казва фбр няма голяма банда за наркотици за проституция за нелегални цигари за измами с ддс за големи обири да няма представители на полицията просто без тях те са много важна брънка в тези вериги така е и в америка така е и българия просото факт в целия свят е така без полицаи няма организирана престъпност в много случаи големите босове са и на големи позиции в полицията
243
2
 
3
 
! Отговори
до 279 преди 11 години
ВМРО-БНД ... абе ти четеш ли въобще статията ? всички са в кюпа!!
242
3
 
2
 
! Отговори
do kan преди 11 години
kak 6te e *** tatoi e balgarin ito ot VELIKITE BALGARI - vijteseve aposle etnosite
241
1
 
21
 
! Отговори
ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ преди 11 години
Сиво ежедневие----23г.!Политици,***,престъпници ----*** !Бг ,....бяла държава с черни новини !
240
0
 
18
 
! Отговори
Бансконио преди 11 години
Всеки от Банско може да каже колко пъти са го виждали с Икономов и Савеклиев да пият до зори в неговата кръчма. Мога цяла книга да напиша за врзъките му с БСП и двама известни прокурори които имат къщи непосредствено до "Стара писта". Явно ГЕРБ са искали повече от КОМУНИСТИТЕ.
239
7
 
13
 
! Отговори
Койот преди 11 години
ПП 'АТАКА', ВМРО-БНД, БНРП, БНС, ОБЕДИНЕН СЪЮЗ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ и други организират утре 04.07.2012г. протест против повишаването на цените на електроенергията. Протеста ще се проведе от 10.00 часа пред Министерски Съвет. На който му е писнало от монополите в България и тяхното издевателство над всички нас, нека се присъедини към протеста и заедно да кажем - СТИГА !!!! ,
238
1
 
12
 
! Отговори
Трак преди 11 години
Доневио е един от идолите на Демократичен ***, а също и Азис.Всички от съвременни *** от тях гледат и се учат. Момчето нарязало приятеля си също е слушал чалга и тайничко се е надявал да бъде star като Доневио и да кара Паджеро , а не скапана Алфа за 2000 лева.ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧЕН ***, УРААА !!!!
237
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, платените гейбери само по 400-500 лева ли вземате, много евтино сте продали съвестта си!