81-годишен се защитава яростно от крадец

Нападението било за 40 лв. и храна
8 юли 2012 20:02, Елка Василева
148
81-годишен се защитава яростно от крадец
81-годишен мъж е в болница след нападение от крадец. Снимка: архив, Булфото

81-годишен мъж от с. Черна гора, общ. Братя Даскалови се обадил в полицията и съобщил, че заварил в дома си непознат мъж да краде хранителни продукти. Крадецът му нанесъл побой и му отнел сумата от 40 лева.

Полицията е установила и задържала извършителя на деянието –  38 год. И.Г. от с. Черна гора.

Пострадалият пенсионер с две счупени ребра и разкъсно-контузни рани в областта на главата е настанен за лечение в болница в Стара Загора с опасност за живота.

Извършителят на грабежа е задържан за срок до 24 ч., но е настанен за лечение в болницата в Чирпан, тъй като, за да се защити, 81-годишния мъж е успял да нанесе на нападателя си прободни рани в областта на гърдите и корема с нож.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
78
 
! Отговори
Гери преди 11 години
Дано не последва *** отмъщение, като излезе дядото от болницата.*** са много отмъстително племе.Бог да го пази, смелия дядо!Да е жив и здрав!
75
0
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
До 70 Наистина не са ходили с парадни униформи. Във черно сиво бял камуфлаж. Но рядко е имало свидетел жив, да разкаже с какво са били облечени.
74
1
 
26
 
! Отговори
koj iztarva govedata преди 11 години
ку ку ли си , ку ку ру ку ли си незнам , ама си тъпо парче . Имено от такава организация като ку клукс клан има нужда България , защото *** престъпност е навсякъде.И ако има такива повярвайте ми много народ ще се запише в нея , не заради друго а защото им писна от *** и *** набези. Писна им да не могат да заспят заради това, че през ноща виждат как *** прескачат доварите. И когато се събудите *** такива, тогава ще осъзнаете, че това търпение се е превърнало в лавина
73
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАТО МАЛКА БАБА МИ МЕ ПЛАШЕШЕ ,ЧЕ ЩЕ МЕ ДАДЕ НА ***,А АЗ НЕ ЗНАЕХ КАКВО Е ТОВА ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ,ЧЕ В НАШЕТО СЕЛО НЕ ВЛИЗАХА.ПО НЕПИСАН ЗАКОН И ЗАПОВЕД НА КМЕТА ТАКЪВ БОЙ ИМ ХВЪРЛЯХА ,ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕШЕ ДА ПРИПАРИ,НЕГЛАСНО И СЕГА ТОВА ПРАВИЛО ВАЖИ .ИМАШЕ ДВЕ *** КЪЩИ КОЙТО ИЗГОРЯХА ОТ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ БЕЗ ТОК.ТОВА Е МОГЕ БИ ЕДИНСТВЕНОТО СЕЛО БЕЗ ТАЗИ НАПАСТ.
72
3
 
29
 
! Отговори
до 72 преди 11 години
Що лъжеш, не се чакаше по 10-15 години - чакаше се 5 - 7 години максимум за нова ЛАДА 1500 или Волга. Който не му се чакаше, си купуваше втора ръка такава. Но то реално и сега 5-7 години събираш за или изплащаш нова кола. Да, вярно - имаше жителство, но благодарение на него София не беше търпаната, която е сега, имаше достатъчно хора по по-малките градове и по селата и вървеше и промишлеността и селското и горското. И тогава общо взето всеки можеше да си построи къща с,ама сега едва лиса над 10%
71
4
 
22
 
! Отговори
юнака преди 11 години
дано мръсния *** да остане в инвалидна количка.
70
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага дядото да се наградиче е наръгал това ко*еле!
69
18
 
7
 
! Отговори
Каралийчев преди 11 години
Да бе, да. Тоя дядо е голям пинтия - да наръга човека в корема - хляба от корема му ще извади. Все пак в къщата му е - гост му е. Ако беше го поканил на софрата, неканения гост щеше да му остави парите.
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Asen Blate4ki
67
2
 
18
 
! Отговори
Kу Ку преди 11 години
До тоя с говедата. Не знам кой ги изтърва, щото като чета ти си най-голямото ***, а не си озаптен. Тия с белите качулки ***, не са престъпници и мутри. Това е великата организация Ку Клукс Клан, която поставя на място цялата ***. Докато и тук не се организира нещо като ККК, *** ще вилнеят. *** ще бъде "онеправдан" пред такива кютюци като теб. Ще се опитат да го оправдаят подкупни айдукати, жадни за *** злато. Но тогава ще го пипне братството и ще увисне на някой клон!
66
5
 
36
 
! Отговори
76 преди 11 години
Да е жив и здрав дядото. Жалко, че крадливото ко*еле се отървало толкова леко.. а и нашата полиция ще го пусне
65
3
 
31
 
! Отговори
koj iztarva govedata преди 11 години
Незнам , но в предвид растящата престъпност и безхаберирието на управляващите , съм сигурен че *** ще бъде онеправдан. Има едно правило в съда - когато и двамата взаимно са се наранили то .... няма виновен. Много са начините по които съдът защитава престъпниците и адвокатите с големите шии го знаят това. Затова подкрепям идеята за самоотбрана в дома си с оръжие. Ако не се укротят нещата с престъпността в държавата няма да се учудя ако видим старите банди с бели качулки и то повсеместно
64
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Животът у нас не струва нищо! Виж ако отмъкнеш парите на някоя банка държавата ще ти почерни живота. Затова по селата вилнеят *** и *** и знаят,че са безнаказани.
63
2
 
24
 
! Отговори
до ИСТОРИЯ 65 преди 11 години
Прав си наполовина.Прав си за това, че имаше социална политика. Никак не е малко.За какво не си прав - "По времето на Соца , всеки над 18 години си купуваше нова кола , нов дом , нова вила".Да. Аз тия неща ги имам от времето на соца. Но на 18 години...???Бая годинки работих в СССР, докато ги направя.Но в общи линии си прав. Тогава обикновеният работник можеше и дом да си построи и кола да си купи. Стига да не е мързелив.
62
13
 
10
 
! Отговори
ДО ИСТОРИЯТА преди 11 години
Тези приказки сме ги чували на партийните събрания, а за кола чакахме по 10-15г. с вноскаот 1500лв, без лихва.... по времето на разцвета имаше жителство, всеки си киснеше там където е роден, или където партията го изпрати...
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодарение на един от най-добрите министри на Борисов !
60
2
 
31
 
! Отговори
старозагорец преди 11 години
Навремето в с.Черна гора имаше затвор с тухларна към него и такива *** бачкаха там! Сега не знам дали съществува. Местните са сериозни хора и реакцията на стареца не ме изненада въпреки възрастта му. Но действително е необходимо полицейско присъствие по селата,времето когато един квартален осигуряваше реда в 5-6 села отмина...Няма смисъл дебелаците да дремят под сенките на градските булеварди и кафенета-да отиват там където башибозушките орди безчинстват!
59
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДоКаралийчевНадявам се това да е твоя баща и така да говориш. Кажи къде живееш да дойда да се наям във вас и ти да ми направиш баница. Как може да си толкова *** не знам. Влезне ли *** в двора ми трябва да мога да го разстрелям и да го просна на довара да съхне . Този дядо е дал от Голямата си пенсия да сади да полива и някой решава ,че може да си вземе труда на човека. Надявам се да ти се случи да те видя как си толкова отворен .
58
1
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
До 59Парадните са черни камерад )
57
1
 
24
 
! Отговори
селски кмет преди 11 години
60 / Мене ако питат, Калашник да ми дадат е най-добре. До гуша ми е дошло от тая *** ***.Ама, не може. Трябвало да ги интегрирам - това е положението.