Задържаха контрабандни цигари в "Овча купел"

Полицията задържа мъж и жена
14 юли 2012 14:38, Петя Славова
21
Задържаха контрабандни цигари в "Овча купел"
архив, МВР

При спецакция на столичната икономическа полиция в кв. "Овча купел" са иззети 195 600 къса контрабандни цигари, съобщи пресцентърът на МВР.

Мъж и жена са задържани, докато се подготвяли за пласиране на цигарите. Преди седмица служителите на реда получили информация за двамата, които живеели на семейни начала и се занимавали с пласиране на акцизни стоки без бандерол в София. Установена биласамоличността им - М.Д. (30 г.) и 40-годишната В.Ц, и двамата от столицата.

Справка в полицейските регистри изяснила, че М.Д. е криминалнопроявен - преди два месеца в кв. "Орландовци" той бил задържан, заедно с още трима мъже, с 50 мастербокса нередовни цигари и има регистрации по чл. 234 от НК. В момента мъжът е с мярка "подписка" по дело за разпространение на контрабандна стока.

След наблюдение на двойката, вчера била предприета специализирана полицейска операция в ж.к. "Овча купел 2". При проверка на "Фолксваген Поло", собственост на жената, полицаите иззели 1500 кутии цигари без бандерол. В паркиран до колата микробус "Фолксваген Транспортер", собственост на С.М. (30 г.), в тайник, тип "тапа", служителите се натъкнали на още 8280 кутииконтрабандна стока. Общото количество на иззетите нередовни тютюневи изделия е 9780 кутии (195 600 къса) три от марки.

Дежурна оперативна група от столичната дирекция извършила оглед на двете коли. М.Д. и В.Ц. били засечени, докато се готвели да пласират нередовната стока с колата. Двамата са задържани с полицейска мярка за 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
досадаааа преди 11 години
Айде стига вече с тези цигари! Чудо голямо! Писна ми вече! Всеки ден само това! По- добре влезте в Пирогов и пишете - "днес спасиха 5 човека!
19
3
 
4
 
! Отговори
алекс2 преди 11 години
Веднага опозицията да се вземе в ръце и да почва да пищи от Цецо и полицейско насилие
18
1
 
5
 
! Отговори
Боце Педофила преди 11 години
Ох, Цветанов взе да се олива напоследък. Ама то ще да е от некадърност. Как така позволи да ми хванат момчетата. Недай си боже да сгафи и с бизнеса ми с метаамфетамини, тогава какво ще правя? Ще остане само рекета над бизнеса и контрабандата на алкохол и гориво. Не бива така, Цуци, да няма скоро време акция "Апартаментчиците"
17
0
 
6
 
! Отговори
баба гицка преди 11 години
А ПА ТЕ ТИА ДА ЗЕМАТ ДА ПРОДААТ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДРОЛ. АБЕ ТЕА ЛУДИЛИ СА БРЕ? КАДЕ НАВЛААТЕ У ЧУЖДА ТЕРЕТОРИЯ БРЕ? ВИЕ ЗНАТЕЛИ НА КОЙ Е ТАА ТЕРЕТОРИА БРЕ? ТАА ТЕРЕТОРИА Е НА ДРУГАРЕТЕ БРЕ. НАЛИ ИМ ПОДБИВАТЕ ПАЗАРО БРЕ. ВМЕСТО НАРОДО ДА КУПУЕ ЗА 5 ЛЕВА ЦИГЕРИ ОТ ВАЗЕ ГИ КУПУЕ НА 2.50 БРЕ. НЕМОЕ ТАКВИА РАБОТИ БРЕ. НАЛИ ШЕ ОБЕДНЕАТ ДРУГАРЕТЕ БРЕ. НЕМА ДА ИМАТ МИЛИОНЕ А ШЕ ПОЧНАТ ДА СИ БРОАТ МИЛИАРДЕТЕ БРЕ. ЕЕЕ АМА СТЕ И ВИЕ. ЕВТЕНИ ЦИГАРЕ НА НАРОДО ША ПРОДААТЕ. АЕ БЕГАЙТЕ ЧЕ ШЕ ВИ ФАНЕ МИЛИЦИАТА.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от тази подписка никаква файда пак ще пpодават
15
1
 
6
 
! Отговори
15 много си прав! преди 11 години
Всеки ден минавам през женския пазар и там свободно се продават цигари без бандерол. Цветанов и Борисов явно не пазаруват на най-големия пазар в столицата!
14
1
 
8
 
! Отговори
Ало полицията .... преди 11 години
....Елате на женския пазар в София да видите и да разберете що е пласьор на цигари ... всекидневно!!!!!!!!! Няма да ви е необходима никаква специална акция. Или пък някой вътрешен човек поддържа и пази зорко пласьорите и бизнеса с тези цигари ? Дали някой знае,а?
13
0
 
5
 
! Отговори
Кала преди 11 години
Спрете бирата, че в тази жега опиянява опасно...Нямате изречение, написано вярно в този текст!
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ТИКВАТА уведомен ли е,че са му конфискували цигарите?
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия по пазарите се отчитат там където трябва и затова не ги закачат.Нали заради техните цигари се спря продажбата и на гилзи за цигари.
10
2
 
16
 
! Отговори
ББ $ Цв.Цв. преди 11 години
Тия двамата се опитаха да подлеят вода на нашите,а това не можем да го допуснем !!!!
9
4
 
31
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Бойко колкото и да се опитвате да се правите на големи полицаи цяла Европа знае,че сте със свалени ***.Ти сам призна,че разговорът с Мишо бирата е реален,а там ти покровителстваше контрабанда на алкохол.Докладът на ЕК излиза в сряда и критиките ще са безпощадни.Ти и Цв.Цв сте мафиоти.Бориславова и Златев са олигарси.Герб са лобисти и некадърници.Не управлявате в полза на народа,а обратното крадете го.Обсебихте медиите и ВСС!НФСБ ще вкара тази държава в ред!
8
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Абе, прасета - отидете на пазара Д. Петков, на пазара в Красна поляна, на ВСЕКИ ЕДИН пазар - и ще хванете не двама контрабандисти, а цели тумби !!! И то без да ги търсите и гоните - а направо - щрак белезниците и готово !!!Само да ви предупредя, че та са ***, знам, че ви е страх да арестувате *** !!!
7
5
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Новината потвърждава правилните действия на МВР.Тези служители подготвили и осъществили операцията,трябва да бъдат...отличени,поне с няколко почивни дни;да си видят и те...семействата.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли статия за педофила Б.Б.
5
5
 
33
 
! Отговори
Позор за Борисов преди 11 години
Диктатора Борисов докъде доведе държавата все едно сме в сухия режим в САЩ 30-те години
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да ни е ясно,който не плаюа данъци и акцизи-спира развитието и благосъстоянието на страната.
3
1
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Нито снимката отговаря на статията, нито самата статия е лишена от правописни грешки...
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1 мани ги тия от днесбг, много са зле със снимките ама много.
1
1
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
mi tva koe na snimkata pudra zaxar li