Младеж вдигна на крак полицията, инсценира отвличането си

Той и неговите приятели решили да се позабавляват
23 юли 2012 15:14,
49
Младеж вдигна на крак полицията, инсценира отвличането си
Снимка: Архив Булфото

20-годишен младеж от Аксаково и неговата компания изправиха на нокти варненската полиция в събота през нощта.

Веселата групичка решила да се забавлява, инсценирайки отвличане на приятеля си. Сигнал за похищението бил получен около 23.50 часа в Първо районно.

На дежурния било обяснено, че на централния булевард "Мария Луиза" е отвлечен пешеходец. Момчето било повалено на земята и пъхнато в багажника на кола.

Около два часа по-късно полицаите установили автомобилите, участвали в отвличането - “Ауди Q7” с чужда регистрация и “БМВ 520” с варненска регистрация, собственост на 48-годишен мъж от Аксаково.

Веднага след това били задържана и цялата компания от шест души. Станало ясно, че момчетата на възраст от 18 до 21 години решили да си спретнат весел клип, който да си пуснат в нета за забавление. 

Материалите по случая са докладвани на прокурор и са изпратени по разпореждане и компетентност във Варненската окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
taz bg policiq supermen
41
3
 
4
 
! Отговори
дохтор преди 11 години
Ееее,голяма работа станала,изкарали ушенцата от двадесетгодишназаплатова дрямка.Ми нека и те да поработят.
40
2
 
3
 
! Отговори
® преди 11 години
5 БОНА ГЛОБА НА МИШОК !
39
2
 
2
 
! Отговори
до44 преди 11 години
супер че спря да бие полицията, пък това, че едни доказателства не може да събере и да представи е ефект от кадровата политика в МВР и от професионалното им обучение. И ко дебне адвокатското съсловие, като доказателствата се събират от прокуратура по мнение на дознател/МВР/. Нека 44 го бият в районното, пък нека доказва после... успех, искам да му видя адвоката. качулатите изнасят семейства, цивилните бият младежи , пък Цв Цв се показва по парлавизора..Истината е че никога не спира да бие
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
полицията отдавна спря да бие ...адвокатското съсловие дебне постоянно за полицейско насилие !а и такива едни хубави закончета си приеха адвокатките Татяна Дончева, Корнелия Ниноваи Мая Манолова, че унищожиха полиция, прокуратура и съд само за един ден(когато приеха новия НПК през 2006 година)от тогава страната стана рай за престъпниците ! не, че дотогава не беше, де ...
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора без работа и глави!
36
2
 
11
 
! Отговори
баба Мери преди 11 години
Ако аз съм полицай, като ги хвана тея мушмуроци, ще им хвърля един як бой, та да ме запомнят. Пък нека ме обвиняват в полицейско насилие.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората няма какво да ядат, а пък богаташчетата сами се отвличат !
34
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива *** могат и бомба да заложат и хора да изтрпят, за да си спретнат клип.На 20 години без капка мозъци!
33
0
 
7
 
! Отговори
Inka преди 11 години
Tiq deca / mladeji izpra6tqha !!! Tova ve4e e totalno obarkano pokolenie!
32
0
 
24
 
! Отговори
манго преди 11 години
Тия не са от махалата,личи от колите,мамини синчета,за такива задължителна казарма и всяка вечер клипове и шово,деиба глупаците взели на ушевите акъла.
31
0
 
31
 
! Отговори
Vlado преди 11 години
Същите тези келешчета висят по цяла нощ на паркинга на "Пикадили-център" във Варна отворили вратите и надули музиката на Q-7-та и пият бира....Аман от мамини/татини синчета със супер коли
30
10
 
1
 
! Отговори
от 31 до 34 преди 11 години
аз по гелграфия имах шестица бе !!!
29
3
 
4
 
! Отговори
и до кога ? преди 11 години
И докато цените на петрола падат на международните пазари, в България бензинът поскъпва. Лукойл отново повиши цените на горивата, произвеждани в рафинерията в Бургас. В резултат, в бензиностанциите на компанията, обикновеният бензин A95 вече се продава за около 2.64 лв. за литър или с 3 ст. по-скъпо, отколкото в петък, съобщиха от Лукойл България. Цената на дребно на високооктановия A98 се качва също с 3 ст, до 2.80 лв. за литър. Дизелът вече струва в бензиностанциите на Лукойл 2.71 лв. или
28
0
 
14
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Пич,ти къде учи географията,в Македонияли???Варна е в североизточна бре ......
27
0
 
10
 
! Отговори
boci преди 11 години
абе ква Северозападна България...
26
15
 
2
 
! Отговори
алоо преди 11 години
вие чувате/четете ли се? БМВ и Ауди Q7... и да ги бият и наказват, баш пък ако и някой *** не им врътнат полицаите. правете си сметка за бащите, сина ти да кара Q7 в Северозападна България...
25
0
 
22
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ами кой от каквото се интересува за това прави клипчета !!! Ако обичаха животните щяха да си направят клипчета с животни !Ако обичаха спорта ,щяха да си направят клипчета като играят мач напр. ! Щом искат да си правят клипчета с отвличания ,значи това ги вълнува и това им харесва !!! Няма нищо случайно в поведението на хората , това всеки психолог може да го потвърди !!!
24
2
 
19
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
На времето на тая възраст трябваше да са по казармите. Сега се чудят пи цял ден какво да правят. Няма оправия в тая "държава".
23
1
 
15
 
! Отговори
BBB преди 11 години
Бой и стригане до кожа за тия ***.