16-годишен стреля с въздушна пушка по момчета в Перник

Пострадалите са настанени в Пирогов без опасност за живота
84
16-годишен стреля с въздушна пушка по момчета в Перник
Пострадалите момчета са настанени в Пирогов. Снимка: Булфото

16-годишен младеж стреля с въздушна пушка по две момчета в Перник, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера, около 15,30 ч. в пернишкия кв. "Твърди ливади". Тогава 18 и 15-годишен се покатерили на круша, за да си откъснат няколко плодове.

16-годишно момче, живущо наблизо ги забелязало, извадило въздушна пушка и започнало да стреля по тях.

Два от изстрелите попаднали в синусите на 18-годишния младеж, а по-малкият му приятел получил две сачми в крака и гърба.

Момчетата са настанени в "Пирогов" без опасност за живота.

Служители на Първо РУП – Перник и разследващ полицай иззели въздушното оръжие, което се оказало незаконно - без документи и сериен номер, неустановена марка и модел.

Инспектори от Детска педагогическа стая работят с 16-годишния стрелец. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 11 години
Странно е, каква е тази круша така в нищото. Да не би да е била в двор и двамцата ***, освен че са се покатерили невинно да си откъснат няколко плодчета, защото са гладни и онеправдани, са и нахлули в чужда собственост, и са се държали нагло и гаресивно, за да се стигне до стрелба.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AKO SA BILII DA E VZEL 4IFTETO NA DEDO SI DETO PUCA s breneketA.HEM KRU6ATA CELA, HEM DVA PO-MALKO.
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче не се споменава къде се е намирало това крушово дърво и какъв е етносът на лакомите момчета.
57
0
 
4
 
! Отговори
do 64 преди 11 години
Нещо не ми се струва отклоняваш темата... яд те е че има кой да кара мерцедеси и да дава на децата си ли? Аз деца нямам, не карам и мерцедеси, работя като вол за да плащам на *** осигоровки и прочие и ти ми говориш за "такива като мен" ! Отиди и хубаво се огледай в огледалото и помисли ако можеш за какви хора се опитваш да ми говориш и после слагай под общ знаменател. Върти суче, се на пари го избива комплексарщината! Ей, завистлив народ... ти кво направи по въпроса или си чешем езиците само!
56
0
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО ИНТЕЛЕК преди 11 години
"Обиколих света за да се прибера да се занимавам с такива като тебе"! Ами точно тези които обиколихте света и се върнахте сте най-големите интелекти на България ,давате оръжия на 15-16 г. деца и им давате мерцедесите си за да се фукат пред гаджетата !Заради такива като вас ще четем подобни новини за простреляни или блъснати от непълнолетни и малолетни !! Яка тояга на родителите , това е истината !
55
0
 
0
 
! Отговори
до 62 преди 11 години
Ама ти нещо май да не се засегна? Моя интелект го остави на мира, нито ме познаваш нито знаеш с кво се занимавам.... ама ако ще ми говориш за деца на 16 години..... хората са каза ли "първите 7 години са МНОГО важни" или да растем в саксии и с лажичката всичко на готово без идея как да се справят с проблеми като хората.... Ти за тва ли си "гурбетчия" щото си ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ли? Обиколих света за да се прибера да се занимавам с такива като тебе ИНТЕЛЕКТи че за *** за зеле на ставате
54
2
 
6
 
! Отговори
гурбетчия до 61 преди 11 години
"аз с огнестрелно оръжие боравя от 10 годишен.....,но се изисква интелект.."! Ясно е какъв интелект е имал човека ,който ти е позволявал да боравиш с оръжие на 10 г. възраст ! Ясно е и какъв интелект имаш ти ,който одобряваш да се остави въздушна пушка без контрол в ръцете на 16 г. *** !!! А повече не говори за инелект ,че дразниш наистина хората с интелект !!! ИНТЕЛЕКТ Е СПОСОБНОСТ ДА РАЗСЪЖДАВАШ , А КАКВО МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВА ЕДНО ДЕТЕ ? АМАН АЛЛАХЪМ МНОГО ГЛУПАВИ ХОРА ИМАЛО НА ТОЗИ СВЯТ !!!
53
3
 
6
 
! Отговори
До 52 преди 11 години
Да ти кажа, аз с огнестрелно боравя от 10 годишен и учи как да се борави безопасно и как да се ползва по предназнчение... повечето ни полицаи не са хващали пистолет преди академията, така че не ми говори как на 16 има въздушна пушка... Оръжието за някои е машина, за други хоби, за трети уред на труда... но във всичките му случай изискава определена доза интелект за да боравиш с него и УВАЖЕНИЕ към самото оръжие (възможностите му)
52
4
 
2
 
! Отговори
:::)))) преди 11 години
В Бг никак не скучаете!Направо да ви завиди човек.
51
0
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Абе с този точен мерник това момче хубаво ще направи ,ако застане някъде в засада и да цъкне в челото Дянков или Борисов , ама вие все по кокошкарските и Йорталановските работи ,цъкнал там някакви си двама за 5 круши !!!
50
2
 
2
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
да не вземе да те тресне и теб та да видим после
49
0
 
14
 
! Отговори
A преди 11 години
То по-добре това лапе да го бяха взели на Олимпиадата. Туко виж вече и някой медал да беше взел.
48
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре бе, хора какво ще стане ако всички почнем да си решаваме пробемите с оръжие? Дивия Запад? Или направо всички да си купим оръжие и да почнем да се гърмим с повод и без повод! Ха, нещо ме нервдираш... БУМ! А, гледаш ме лошо...БУМ! Не става така! Да, знам, че *** са голяма напаст, ама и това да гърмиш за щяло и нещяло не си е работа!
47
4
 
8
 
! Отговори
до всички преди 11 години
навсякъде стават такива неща не само в Перник ама свикнахте само този град да плюете. има една поговорка присмял се хърбел на щърбел. Това е проблем на цялата страна и Перник е от нея, и вместо да пишете глупости по- добре се попитайте вие какви сте ....... екземпляри
46
2
 
26
 
! Отговори
rysnakasat преди 11 години
Вижте сега, ако е стрелял по мазни ромчета съм съгласен ...
45
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Перник... това обяснява нещата! И все пак защо 16 има достъп до въздушна пушка? И какво щеше да стане ако, недай си Боже, тоя кр...н имаше достъп до по-опасно оръжие? Ако някой е за бой това първо е тоя, а после и ***...ните му родители които сигурно за купили пушката на детенцето да се забавлява!
44
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най гадния и долен град е Перник... с *** и побаркани хора.. няма такъв "У" помиярщина !
43
6
 
10
 
! Отговори
а преди 11 години
Все в Перник стават инциденти. Защо ли?
42
5
 
20
 
! Отговори
p0pUp преди 11 години
диви ***...
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
днес 2, утре 2, накрая 2 мъди