БМВ спря в кафене, жена е тежко ранена

Тя е с опасност за живота
3 авг 2012 20:23, Елка Василева
66
БМВ спря в кафене, жена е тежко ранена
БМВ-то е блъснало движеща се по тротоара жена. Снимка: БТА

Русенка е пострадала тежко при пътно-транспортно произшествие тази сутрин.

Инцидентът е станал около 7,50 ч. на кръстовището на улиците „Николаевска“ и „Бозвели“.

Пострадалата е настанена в русенската болница с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

За да избегне удар с друг автомобил, водачът на БМВ-то „свил“ наляво и тогава блъснал движещата се по тротоара жена и се врязал сред изнесените навън маси на намиращото се на ъгъла заведение, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: БМВРусекафене
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
Leave bulgaria asap!
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
62 ти си абсолютен ***!!!
55
1
 
12
 
! Отговори
Elementarno преди 11 години
62, нормално ли е според теб хората да бягат като подгонени сърни по пешеходните пътеки? Ти като шофьор ти е лесно. Седиш си и си караш, а хортата са стресирани и бягат а да не бъдат сгазени!!!!!!!!!Нормално ли е шофьор да изпреварва при положение, че на няколко метра срещу него се движи камьон. Този шфьор явно е гледал някакъв екшън и си мисли, че е много велик майстор на кормилото. Нормално ли е като направиш забележка, шофьорът *** те гледа опулено и злобно и размахва юмрук.
54
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, елементарния, ти толкова пропаднал и закършил тип ли си, че така си се озлобил срещу останалите не мога да разбера. И най-вече срещу хората с коли, явно не си се качвал в подобно нещо много много отдавна и няма и такива изгледи. Не искам да коментирам културата на българския пещеходец - да пешеходец! На който на всяка крачка му е пешеходна пътека, хвърля се пред десет коли, минаващи на метър от него да пресича и не му пука, че е невъзможно някой да спре заради него на такова разстояние.
53
0
 
2
 
! Отговори
do17 преди 11 години
значи ти произхождаш от една изкуствено създадена държава и изкуствено създадена нация, нещо като македония, не виждаш ли, че 30 от думите са ви от български произход, до средата на 19 век сте писали на кирилица
52
2
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Ей *** вмирисан като корените ти са от Румъния какво правиш в цивилизована държава бе ***,я марш в Мангалия (Румъния) сополанко при *** си и без това тази държава я водят вече като държава на европейските ***.
51
7
 
10
 
! Отговори
сдсдсд преди 11 години
ДО 55КАТО СЕ РАДВАШ, ЧЕ НЕ ЖИВЕЕШ ТУК, ЗАЩО ПИШЕШ В НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ. ПИШИ СИ ТАМ КЪДЕТО СИ И СИ ИЗЯВЯВАЙ ПРОСТОТИЯТА И НИХИЛИЗМА ТАМ, В НОВАТА ТИ РОДИНА.
50
7
 
3
 
! Отговори
до 55 и 56 преди 11 години
като сте толкова доволни - защо четете, олигофренчета нещастни?най-лесното е да бягаш от трудностите и да обясняваш колко е гадно....
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В сайта на Русе пише, че в BMV - то са се возили няколко "роми". А познайте дали ще има въобще осъдени...
48
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
55, и аз така, и аз....Далече, далече в белите страни!
47
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко се радвам, че не живея вече в тази *** селяния ***!!!!
46
1
 
10
 
! Отговори
Elementarno преди 11 години
Знам, че има и добри шофьори. Гневът ми е към всички самонадеяни, безотговорни и комплексирани шофьори, които създават проблеми на пътя, които карат хората а търчат като зайци по пешеходните пътеки, които изпреварват малоумно, които пият и се дрогират и т.н. и т.н. Ами тая тирания трябва да спре! Това е по-зле от конвенционална война. Тами има враг и го убиваш. Сега, ако аз убия моят враг - безразсъдния шофьор ще отида в затвора. Ама вече не ми пука, дойде ми до козирката и май ще гърмя!!!!!!!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
до ElementarnoСъгласен съм със српаведливият ви гняв, но не шофьорите а Хора стоят зад волана на автомобилите, мисля, че разликата в терминологията е същественна. Защото оттук следва да си зададем и въпроса А що за човек е бил този и подобните нему ?
44
3
 
43
 
! Отговори
Leo преди 11 години
Омръзна ми от убийци с БМВ-та. Явно селянията и чалгата идват доста в повече. Днес се навършва една година от убийството на двамата на пешеходци на бул. "България" в София, а делото още не е започнало.....Може би вече са взети превантивни мерки в защита на пркурорското синче-убиец..........
43
2
 
17
 
! Отговори
Elementarno преди 11 години
Това мойто не е злоба, а гняв. Безгранична гняв към шофьорите които убиват и осакатяват. Защото тези шофьори са едни дони, потни смръдливи ***, които заужават смърт, смърт и пак смърт!!!Ходи питай близките на загиналите, защото пътя не е електрона игра, не е екшън филм. На пътя се внимава, защото там се движат ХОРА, а не пилци!!!!!!!! Шофьорите, ще се научите да спазвате правилата, защото има хора с пистолети, които скоро ще започнат да ви гърмят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
42
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да си просто *** и да караш кола. Да, ще натискаш *** и ще въртиш геврека, но трябва да можеш да улавяш ситуацията, трябва да спазваш правилата и да караш разумно. Комплексари които натискат само газта и нямат гънки в главата са жалки същества носещи само беди. Пияни, дрогирани, луди, неграмотни и всякакви *** са седнали зад волана и сеят смърт.
41
5
 
5
 
! Отговори
Елементарно преди 11 години
Виж си твоята физиономия, бе човек! Пяна ти капе от устата. Ти си с изкривено от злоба лице. Успокой се. Пийни си хапчетата и кажи спокойно каквото искаш да кажеш. Има шанс да те разберем тогава.
40
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
zakonite sa zada ni pazat nas samite ot sebesi. trebva po sorovi globi i kameri na sekade.nashi policai triabva da se prashtat komandirivka v evrpa shot sa golemi tapiri.
39
8
 
18
 
! Отговори
Elementarno преди 11 години
Мръсни, гадни, потни шофьори. Само тоягата за вас. Бой по голия *** докато не можете да седнете 3 месеца зад волана. Това заслужавата - изпростели, гнусни съскащи, смъдящи шофьори. Кога ще се научите да спазвате правилата? А, комплексачета гнусни. Погледнете си изкриените от злоба лица. Не засужавате ли най тежкото наказание измислено от човека? Спрете да убивате и да осакатявате невинни хора. *** мръсни гадни, келяви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
2
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Щом БМВ-тата сами тръгнаха към кафенетата,машините ще изместят хората.