Нова мода - от дискотека в плантация за канабис

Пионерът е бизнесмен от Доспат, полицията е по петите му
18 авг 2012 12:10,
27
Нова мода - от дискотека в плантация за канабис
Снимка: Булфото

Дискотеките в малките градове далеч не са толкова доходоносни като тези в столицата или на морето. Но пък българинът винаги е бил изобретателен и е готов да преквалифицира бизнеса си.

"Предприемчив" собственик на клуб в Доспат със сигурност ще влезе в историята на Доспат, след като стана ясно, че е преквалифицирал увеселителното заведение в плантация за производство на канабис. За негово съжаление новият бизнес бе разкрит от полицията и в момента органите на реда са по петите му.

Служители на ГДБОП са атакували дискотеката, която от известно време на работела.

На площ от 110 кв.м  в помещението била изградена плантация, в която вече имало засадени и се отглеждали 1011 растения, достигнали височина до 150 см, съобщиха от МВР.

Оранжерията била снабдена със съвременно оборудване - климатици, кварцови лампи, влагомери, вентилатори, изолация, релета, трансформатори и система за напояване - необходимо за растежа на отглежданата култура.

Общото количество канабис възлиза на 82 кг. По случая е образувано досъдебно производство.

Собственикът, на 55 години, е обявен за издирване. Полицията е установила още, че той ползва автомобил „Порше Кайен”, който е бил откраднат през май тази година и е обявен за издирване от столичното 4 РПУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: ДоспатМВРканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по тъпо заглавие не можахте ли да измислите ? ? ? все едно хората ходят по дискотеки и после отиват на афтар партъ в някоя лаборатория и си пофят там до припадак !!! пък за тоя да му пръснат *** като е толков *** и алчен :) LEGALIZE !!!
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой го е изпял...конкуренцията сигурно
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четейки заглавието,си помислих,че след като се е наскачал в дискотеката,бизнесмена е отивал на къра,да копа канабиса си.
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както са по петите му,да внимават да не го настъпят!Айде у лево,правят се на големите откриватели,някой им е казал на ушевите!