Рускиня уби мъжа си в Свети Влас

Жената го намушкала с нож при скандал
24 авг 2012 12:54,
87
Рускиня уби мъжа си в Свети Влас
Снимка: архив, Булфото

34-годишна рускиня уби с кухненски нож съпруга си в апартамента им в Свети Влас. Това съобщиха от полицията в морския град.

Двамата дошли на почивка у нас на 25 юли т.г.  Жената е задържана от полицията. 

Според разказа й след употреба на алкохол между нея и съпруга й възникнал пореден битов скандал, при който тя го намушкала с кухненския нож.

Причина за смъртта е масивен кръвоизлив в белите дробове, причинен от проникване с остър предмет в областта на гърба, казаха дежурни лекари от Катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас.

Предстои повдигането на обвинение срещу жената за извършеното деяние. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
10
 
! Отговори
марин преди 11 години
А да знаете,колко са гадни македонките.........
66
9
 
6
 
! Отговори
българка преди 11 години
Трябва да се учим от рускините и ние така да правим щом мъжътти не те случва грабвай анджара и действай моладец.
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние пием, руснаците се оливат.
64
6
 
23
 
! Отговори
22 преди 11 години
Нещо обикновено - тръгват пияни от Русия, пият за " добре дошли", напиват се за " Лека нощ".Оня си ляга щото е мъртво пиян и тя му тегли ножа. Не може да пренебрегваш жена - да го знаете.Особено ако е руская женшчина и има нож у руки. Бог да го прости!
63
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Причина за смъртта е масивен кръвоизлив в белите дробове, причинен от проникване с остър предмет в областта на гърба."Гад*на,нападнала е и намушкала братушката в гръб!
62
11
 
25
 
! Отговори
до някои преди 11 години
Като демонстрирате такава омраза към ВСИЧКИ руснаци, що не оцените някои западни демократи, които системно затварят децата си, а понякога ги закопават в мазето?!?
61
3
 
8
 
! Отговори
SELO преди 11 години
DA GOTINI SA .NO AKO TI IDVAT NA GOSTI TREBVA DA TEGLISH KREDIT MNOGO PIAT
60
5
 
33
 
! Отговори
:) преди 11 години
Руснаците са злено ние сме много по-зле!Хайде да не се правим на великиче цял свят знае що за стоке е бай *** и Братушка.
59
0
 
33
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Да направим разбор на снимката:Дошли полицаите на местопрестъплението и от зор са се блъснали един в друг!Днес.БГ, мислете когато слагате снимка относно някаква новина!
58
6
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Глупости са това, да ме нарича нанаглений и солнишко и аз да и се връзвам, да не съм на 15 годинки. Жената трябва да е сериозна, мълчалива, да стиска зъби и като я подпреш да дава заден ход. Такава жена няма да те заколи докато спиш. Българките са си екстра.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жената е играла WOW и знае, че в гръб като удари с ножа, шанса за critical е много голям. То и така е станало, а като капак и е вързало и със special: bleeding...
56
14
 
19
 
! Отговори
mm преди 11 години
Тия руснаци вярно за нищо не стават. Те и затова правят всичко възможно да изкарват възможно най-малко време в лай*яната си държавица. Лошото е че пък така си пренасят мизерията навсякъде където ходят. Пияни, прости, нахални, арогантни русначета.
55
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Блядина недо*банная *** бл*ть заи*ала еб*нная тупорылая дура *** !!! Из за какого хрена мужа убила ***!!! Из за недотраха ????
54
6
 
37
 
! Отговори
1 преди 11 години
Какво се подигравате на руснаците като и ние българите сме същите
53
4
 
11
 
! Отговори
Suisse преди 11 години
Kvo pluete be kalufi. Edin *** kato vi kaje neshto i kato papagali revete, ruskinite bili takiva, ukrainkite bili drugi. Istinata e, che vie za edin chep ne stavate. Ba'hti prostia narod, koshmar....
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До рубльовИ за българския гларус , особено по-черничките дето викат на развален немски :Их бин инжиньо-о--р! Их лийбе ди-и-и-х !
51
3
 
34
 
! Отговори
рубльов преди 11 години
руското турист самай хароший турист , само дето пие и то много , жените са най дашни - не отказват, умират да се хвалят и показват , имат доста комплекси и отвсякъде лъха натрапчива първенющина. Като махнем тия забележки руснака си остава най-добрия турист за непретенциозния българохотелиер
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези си мислят,че живеят още по времето на ВОСР !
49
2
 
7
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
явно не четеш, по-надолу, братле, щото некъв *** като тебе ми разправяше, че съм турчин ,затва му драснах откъде съм...иначе съм си роден в центъра, а и наште също, така че духай....секви *** се навъдихте и се чудите къде да си избиете жалките комплекси....селяни
48
1
 
23
 
! Отговори
а преди 11 години
В Испания има един тост, който се превежда общо взето така: " Да сме живи и здрави и рускини да не ни влизат в къщите".