Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него

Шофьорът му с положителна проба за наркотици
Обновена: 5 окт 2012 15:18 | 5 окт 2012 13:30,
148
Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него
Асен със съпругата си Димитричка. Снимка: алхив, Булфото

Прокуратурата в Дупница няма да иска продължаване на мярката за неотклонение за брата на Димитър Бербатов – Асен, който беше задържан снощи на главен път Е79. В колата, в която е пътувал, бяха открити 20 грама кокаин.

Заедно с него е задържан Николай Борисов, който е шофирал автомобила.

Съпругата на Асен Бербатов - Димитричка, не е пътувала в автомобила, но той е нейна собственост. Първоначално беше съобщено, че тя също е била в колата.

"Асен Бербатов и Николай Борисов нямат криминално минало и не се налага ново искане за задържането им“, съобщи административният ръководител на Дупнишката районна прокуратура Величка Шокова, цитирана от БТА.

Още по темата

Тя предподоложи, че тъй като Асен Бербатов имал висящо досъдебно производство за шофиране без свидетелство за правоуправление, е наел Борисов да кара колата.

Техническо средство е отчело употреба на наркотици от Николай Борисов, но взета кръвна проба ще уточни вида и количеството му, съобщиха още от прокуратурата.

Срещу Борисов и Бербатов ще бъде повдигнато обвинение по чл. 354 от НК за притежаване на наркотични вещества, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до шест години.

Досега двамата са отказали да дават показания.

"Няма значение кой кой е в тая държава", посочи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов повод ареста на брата на известния български футболист. Той уточни, че има образувано по случая досъдебно производство.

Тази нощ Асен Бербатов и Николай Борисов бяха задържани на главен път Е79 след гонка с полицията в района на Дупница. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата. Двамата бяха задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пък трябва да намесват Бербатов? Тоя *** брат му е пълнолетен и да се оправя сам. Каквото си е дробил, да си сърба! Заради такива като него и заради скапаната ни държава, Митко Бербатов няма да се върне нито в националния отбер, нито в бунището ***.
31
0
 
8
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
След като са намерили 20 гр КОКАИН,мислиш ли,че само от единия ще взимат кръвна проба?!?Не мислиш ли,че това е достатъчно голямо основание?!Както и да е...историята издиша отвсякъде!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В автомобила е пътувала и съпругата на Асен Бербатов - Димитричка. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата.Все още не са повдигнати обвинение срещу двамата, но те са в ареста за 24 часа И кво стана-Димитричка се казва днеска Николай
29
1
 
13
 
! Отговори
sante_dog преди 11 години
Наркотика е скрит в детското столче на колата. колата е на Димитричка - защо не е образувано досъдебно и срещу Димитричка. Колата е нейна и има кокаин в нея. То е ясно де - като при случая с малката Перука - приличал на 80%. Сега и Димитричка я нямало макар да била там, а Асен не е дал проба даже и да е карал и да е там. Стига фарс! 20 гр. може и за разпространение да се повдигне дело (и за по малко са повдигали и осъждали), ама това е на Барби брат му. ***!
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои хора, спазвайки традицията, имат доста кофти чувство за хумор! Доста трябва да си извратен да си кръстиш детето Димитричка!
27
2
 
6
 
! Отговори
do 23 преди 11 години
Пак конспирации "Как така само на Николай е взета кръвна проба и е установено,че е употребявал кокаин,а на Асен не ?!?" Ами Николай е шофирал. Иначе никой в тая държава не може да те подложи на медицинско изследване насила и без основание. Двамата явно са поръчани. Историите за подхвърлен наркотик ги разказвайте на баба ми. Униформено ченге да вземе наркотик и да ти го набута в колата? Да да... и те пазят *** и семейства хранят за да участват в такива схеми.
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато политик каже "Няма значение кой кой е в тая държава" начи точно това има значение
25
0
 
12
 
! Отговори
ТРЕЗВЕНЯК преди 11 години
Сага за да пуснат Асенчо, ще принудат митко да се върне в националния . .
24
0
 
26
 
! Отговори
? преди 11 години
"Няма значение кой кой е в тая държава" -Цеци,на едно и също място ли живеем?!?!?
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Берболинка защо избяга от националния отбор ?
22
0
 
10
 
! Отговори
U преди 11 години
Как да не объркаш Димитричка с Николай при проверка, напълно разбираемо е.. офф до кога ще бъде така до кога питам? Омръзна ми youtube/watch?v=0c4f4NJSB_4
21
2
 
14
 
! Отговори
АМИ, ТАКА ДЕ преди 11 години
Да се арестува и собственика на столчето - детенцето - заради съучастничество . .
20
0
 
29
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Е то е ясно, какво е станало, всичко си е както си е само , че са сменили имената на Димитричка с Николай, и пробата която я е дал малък Бербо се е оказала положителна и е записана на името на Николай, който от своя страна ще прибере левчета които иначе за 5 години няма да изкара и така, а естествено и всички които знаят за какво става въпрос ще облажат - Бате има !
19
0
 
6
 
! Отговори
ммм...даааа преди 11 години
изумявам се как някои хора като се пре възбудят например от малко пари или известност и как оглупяват !!!!
18
3
 
10
 
! Отговори
:) преди 11 години
Така си я карате у българско.За това няма да се оправите никога.На бас.
17
9
 
14
 
! Отговори
член на БСП преди 11 години
оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!а по времето на вожда и очитела Серюгин тъкива ВИБ персони не ги зъкачахме за ништо.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията и съда търсят пари.
15
0
 
28
 
! Отговори
... преди 11 години
Хахах,отново поредната пародия!!!Много бързо си измиха ръцете бе,жената уж била там,а се оказа че така им се е сторило и само колата се оказала нейна.За Асен беше ясно какво ще стане.Само че след тази статия в мен се заражда едно-две въпросчета: След като колата е на Димитричка,детското столче на кой е?!?!Надали е на въпросния Николай (но това е само мое виждане) И : Как така само на Николай е взета кръвна проба и е установено,че е употребявал кокаин,а на Асен не ?!?
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката жена му ли е или някоя порнозвезда?
13
0
 
19
 
! Отговори
ivza преди 11 години
Спрете най-после.Пука ми, че брата на Бербатов е задържан.Ако спрете да пишете за тях като цяло никой след няколко месеца няма да се сеща кои са.Вината е на журналистите.А защо не пишете брата тестван ли е за наркотици?Срам и позор за това семейство.Наркотика скрит в детското столче, оставаше и детето да е там.А като пишете къде са Ви подробностите за гонката и т.н.Ех, репортери.