Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него

Шофьорът му с положителна проба за наркотици
Обновена: 5 окт 2012 15:18 | 5 окт 2012 13:30,
148
Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него
Асен със съпругата си Димитричка. Снимка: алхив, Булфото

Прокуратурата в Дупница няма да иска продължаване на мярката за неотклонение за брата на Димитър Бербатов – Асен, който беше задържан снощи на главен път Е79. В колата, в която е пътувал, бяха открити 20 грама кокаин.

Заедно с него е задържан Николай Борисов, който е шофирал автомобила.

Съпругата на Асен Бербатов - Димитричка, не е пътувала в автомобила, но той е нейна собственост. Първоначално беше съобщено, че тя също е била в колата.

"Асен Бербатов и Николай Борисов нямат криминално минало и не се налага ново искане за задържането им“, съобщи административният ръководител на Дупнишката районна прокуратура Величка Шокова, цитирана от БТА.

Още по темата

Тя предподоложи, че тъй като Асен Бербатов имал висящо досъдебно производство за шофиране без свидетелство за правоуправление, е наел Борисов да кара колата.

Техническо средство е отчело употреба на наркотици от Николай Борисов, но взета кръвна проба ще уточни вида и количеството му, съобщиха още от прокуратурата.

Срещу Борисов и Бербатов ще бъде повдигнато обвинение по чл. 354 от НК за притежаване на наркотични вещества, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до шест години.

Досега двамата са отказали да дават показания.

"Няма значение кой кой е в тая държава", посочи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов повод ареста на брата на известния български футболист. Той уточни, че има образувано по случая досъдебно производство.

Тази нощ Асен Бербатов и Николай Борисов бяха задържани на главен път Е79 след гонка с полицията в района на Дупница. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата. Двамата бяха задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
26
 
4
 
! Отговори
rambo преди 11 години
абе тази мека китка митко бербатов защто мислите седи само в англия а не ходи в други страни да играе.отговора е ясен.димитър бербатов играе в пласирането на дрога и наркотици в англия така той снабдява брат си с дрога а брат му я продава.заетова барби куклата седя и търка 4 години резервната скамеика на манчестър защтото е наркодилър в англия и я пласира в българия.фамилията бербатови са наркодилъри и разпространители на дрога,наркотици.затова и сър алекс не го пускаше да играе в манчестер -да.
51
17
 
10
 
! Отговори
Алов преди 11 години
И двамата Бербовци са ***. И този разбойник и онзи балетиста по стадионите. Да го бутнат в дрънголника та да си поиграят *** ,а не да се представлява на голямото Добрутро с тази перустия.
50
2
 
5
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Мда, милото момче от Видин- рецидивист с 10 присъди за едно и също.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nai lajlivite *** izlzat samo vav balgaria sega 6te go izkarat nevinen kakvo stava da ne se obadil CECKO ili brat mu e platil
48
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя ще мине с условна заради 20 гр кока, а момче от видин лежи 3-та година заради една цигара трева !!
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как не го е срам тоя готованко и тая *** да си купуват наркотици с парите на брат му!
46
0
 
0
 
! Отговори
ot 46 преди 11 години
tva e iasno be 4ovek..te za 2 grama vkarvat v zatvora za da otbivat deinost pred evropa..ama vaprosa e to4no v slu4aia tva s kakvo pomaga na ob6testvoto ? dilar v zatvora li 6te vkarat ? 6te ni predpaziat ot opasen 4ovek li ? ne prosto ni zamazvat o4ite 4e niama nedosegaemi
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямали били криминално минало...Е сега аз като нямам криминално минало да взема да убия някой, и после да ме пуснат, така ли?
44
1
 
29
 
! Отговори
фен преди 11 години
Ама чакайте малко, какво общо има Митко Бербатов с престъпните деяния на Асен и неговата проста кифла, освен това че му е брат и му харчи парите.Нищо друго не му остава на Митко, освен да забрави за България и простите си роднини.
43
2
 
4
 
! Отговори
cocascola преди 11 години
хаха вижте ги само .. затова ми се повръща от благоевградчани - типичен outlook.
42
0
 
12
 
! Отговори
sante_dog до 47 преди 11 години
20 гр са 20 гр. И за по малко са осъждали. По НК е престъпление, без значение кой е брат ти - пак е престъпление! Законите са за всички - в конституцията не пише ако брат ти е известен законите не важат за теб!
41
3
 
12
 
! Отговори
plamen преди 11 години
?Кефи ме каква схема измислиха правителството да си набавят пари - легално отвличане и рекет. Същото се получи и с Гриша Ганчев.......
40
2
 
22
 
! Отговори
ined преди 11 години
А малкия наркоман дето си крие коката в столчето защо не е задържан и разпитан?
39
5
 
19
 
! Отговори
!!! преди 11 години
20 грама...Хората с тонове пренасят, Цв.Цв. решил да си прави PR акция с 20 грама, които тоя бунак е взел за лично ползване...С такава жена и аз ще се дрогирам, да пускат човека от ареста веднага!
38
0
 
23
 
! Отговори
Бесняка преди 11 години
А бе тая ДИМИТРИЧКА много дива *** бе! Името и отива ;)
37
1
 
5
 
! Отговори
mnogo ste prosti преди 11 години
za6to se pravite na umni be ,da go vkarat v zatvora,4e sa si vzeli da 6markat na kupon li ? dimitri4ka ili karfi4ka kakvo zna4enie ima...da ne mislite,4e na berbo brat mu 6te prodava droga, te sa milioneri i pone se znae ot kakvo...hva6taite dilarite i glavnite 6efove tia na dilarite,a ne dimitri4ka i cvi4ka koito sa milioneri i si praviat kefa horata..
36
1
 
15
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Единствения виновен в случая излиза,че е детето-което е собственик на детското столче в което са открили кокаина.Най-вероятно с това заключение ще излязат полицаите,прокурорите и съда.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще кърми ли жена му,няма ли да кърми, кой номер обувки носи
34
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Правораздавателните ни институции вече толкова си сринаха авторитета, че повече няма и накъде да пропадат! Толкова изпаднаха, че ги виждаме по медиите как ръсят лъжи дори и за сериозни престъпления, и за други престъпления; аз лично не вярвам на нито НАП, нито съд, нито прокуратура - на никого! Те невинен виновен ще изкарат, ако не е угоден на властта, а виновният, както виждаме, ако е с властта е невинен! Пълен резил!
33
1
 
10
 
! Отговори
Име та дрънка :) преди 11 години
Димитричка е мега уникално име :) Димитричка :) :) :)