Шофьор бутна 5 лв. на катаджии, за да не му пишат акт

25-годишният мъж си карал "Мерцедес"-а без колан
Обновена: 5 яну 2013 14:54 | 5 яну 2013 14:29,
133
Шофьор бутна 5 лв. на катаджии, за да не му пишат акт
Снимка: архив, Impact Press Group

Пътни полицаи от Монтана задържаха мъж, който се опитал да ги подкупи, за да не му напишат акт за нарушение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Към 15.40 часа вчера полицаите спрели за проверка 25-годишният С.С. от Търговище, който шофирал без колан "Мерцедес" по главен път Е-79 в района на разклона за монтанското село Трифоново.

Когато подали на С.С. кочана с актовете, за да подпише, той поставил банкнота от 5 лева в него. На място била извикана оперативна полицейска група, шофьорът бил отведен в полицията за разпит.

Срещу него е заведено досъдебно производство за опит за подкуп на длъжностно лице, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Монтанаподкупполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
13
 
! Отговори
Данаил преди 11 години
До ЯзеМене пък за петте лева ми проведе цял курс как да давам подкуп. Тогава бях още млад шофьор и не знаех как да му ги дам и тръгнах директно. И оня нали си беше в патрулката като пропищя, първо ме накара да си взема документите и да ги пъхна в тях, после да съм се направел, че си изпускам нещо и да ги сложа във вратата на колата му, абе смях голям. :D Добре че минаха години та сега се оправям по-лесно.
58
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ама , тоя се е подиграл с полицаите. еее, това пък чак не бива - абе караш мерцедес и ще им даваш 5 лева. кво са брато 5 лева. то и по соца се мръщеха на петуна, а сега си е направо унижение.
57
2
 
9
 
! Отговори
Язе преди 11 години
До ДанаилДо ДанаилЯ еднъш минах със 7 кинта. Исках да ги закръглим на 10, ама катаЖията се оказа човечен и ми вика:- тия, стотинките си ги прибери.
56
2
 
24
 
! Отговори
Данаил преди 11 години
И какво толкова? Голямата новина. Аз също съм минавал с 5 лв. пред катаджия, а един познат пък веднъж успя и с 2 лв. на стотинки. Изобщо да не се правят на ощипани госпожички, тия нещастници, защото много добре знаем колко ниско могат да паднат.
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мнаете ги тия *** бе!Половината карат лизингови Мерцедеси,небръснати,със слънчевите очила,една *** до тях,ходят като шимпанзета и се кооперират бутилка 'Джони"!В компания са мъже,кой съм аз,а като го хванеш в някой ъгъл самичък,почва да заеква!Иначе напомпани за камуфлаж,ама нещо пак не им се отдава 'тета-те' да ти бъдат опоненти!Който му стиска да се пробва на един такъв,че да се убеди какви мишки са!
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Следващият да пробва с 10 лева, да каже дали става.
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей и тука шъш Шарна гледах един с лъскав Мерцедес си купи и сложи от майстора ми гуми втора ръка ,че и се пазари за цената бе,а се хвали,че бил рентиер :-) Та и този не,че подкрепям корупцията,ама за 5 лв и едни палки по гърба трябваше да му ударят,за подигравката!
52
6
 
5
 
! Отговори
до 60 преди 11 години
Опитай ти следващия път с 2 лв! Дано твойте да са гладни, щото за теб съм сигурен, че в кауша ще изгладнееш - не е много читава храната!
51
4
 
21
 
! Отговори
Студент преди 11 години
Не е попаднал на гладни.. И на 2 лв са се радвали като *** на вафла.
50
1
 
16
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
До АнонименАЗ ДАДОХ 50...ПУСНАХА МЕ И ,,СТОПАДЖИЙКА,, МИ НАМЕРИХА...БОНУС....
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
day im 20lv vij kak go vzimat hienite
48
13
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
ЧОВЕКЪТ Е ШОФИРАЛ МЕРЦЕДЕС и едва ли е нямал повече пари!Тук нещата са съвсем други ,всеки човек който познава психологията на хората би се сетил защо им е дал 5 лв.! Той е просто човек с високо самочувствие обичащ да си представя ,че на много по-високо ниво от останалите и с цел да ги унижи им е дал 5 лв.!Т.е. : хайди бе "гладни в.ъшки" вземете тези 5 лв. !!! Дано да му хакнат 2-3000 лв. за опит за подкуп!Против подкупите съм ,но в случая той не се е опитал да ги подкупи , а да се подиграе !
47
1
 
15
 
! Отговори
Пет лева пари ли са преди 11 години
Защо пишем ДАЙ , защото се подразбира че трябва да даваме. Като провериш в ЗДвП и ЗАвтТ какви глоби са предвидили , трябва да си продадем жилищата за да ги платим.Това е направено НАРОЧНО ,за да ДАЙваме подкупи , ако искаме да не загинем. Да държавата е по- добре да има глоби в по- малък размер , но да се плащат. Герб надуха глобите да небето , за да им върви корупцията и да лапат пачки .Има и месечен абонамент за такса "спокойствие", плащаш и мълчиш и нарушавай закона колкото си искаш.
46
2
 
19
 
! Отговори
Знаещ преди 11 години
Отвели го за разпит в Полицията.... ! Всички знаем: малкият подкуп е обида и за двете страни ! Кви 5 лева бе брато ? Поне двайсетунка !
45
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С право са се ядосали полицаите! Да караш мерцедес и да се изгавриш с 5лв само бакшиш, срамота! :)
44
0
 
44
 
! Отговори
Пижо-Трифата преди 11 години
Трябва в тестовете за шофьорските изпити задължително да присъства въпросът за минималната ставка на подкупът на полицай,за да не стават такива скатлъци.
43
2
 
3
 
! Отговори
v преди 11 години
D koko - gledam, che s legendata imate obshti prikazki... :)))
42
2
 
2
 
! Отговори
v преди 11 години
Do legendata - Nai golemite chekidjii sa takiva kato tebe... Vie narushavate,a posle kukite vinovni... Kolko ste prosti samo.
41
9
 
21
 
! Отговори
Катаджия преди 11 години
Тоя *** с пет лева решил да тарикатее... Аз щях да му се изплюя в лицето, а като се изрепчи, и да го пребия, докато дойдат колегите. Може и да подхвърля нещо в багажника, та да му е за урок!
40
6
 
13
 
! Отговори
ПЛЯКВАМ ДВД У ГОЛФУ преди 11 години
Ас си бичиме с ГОЛФО бес колан винетка граждънска каску само ливаме газчица за 10леа и си перем с над 150 че с повече тресе бая