Опасната дупка не е причина за катастрофата край Езерово

При инцидента починаха две жени, а трета се бори за живота си
Обновена: 9 яну 2013 21:05 | 9 яну 2013 21:04,
162
Опасната дупка не е причина за катастрофата край Езерово
Снимка: Булфото

Завърши разпоредената от ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" спешна проверка по повод тежкия пътен инцидент на път III-2008 в близост до село Езерово, съобщиха от агенцията.

Направени са замервания на мястото на инцидента и те показват, че има достатъчна широчина в дясната лента за движение, по която безпрепятствено да премине лек автомобил, разминавайки се с автобус без дупката на платното да оказва влияние на движението.

Още по темата

Припомняме, че зверската катастрофа стана около 7 часа сутринта на 8 януари т.г. в близост до село Езерово.
 

По първоначални данни причината за катастрофата е голяма дупка на пътя. В опит да я избегне „Опел Тигра“ се занесъл по заснежения път и се ударил странично в идващия насреща автобус с работници.

В леката кола пътували три жени, две от които починаха, а третата се бори за живота си.

Анализът на експертите от ОПУ-Варна и централната администрация след направените огледи на място доказват, че технико-експлоатационните характеристики на пътния участък не могат да бъдат категорично квалифицирани като основна причина за възникването на пътно-транспортното произшествие.

Още през миналата година е предвидена рехабилитация на пътя да бъде извършена през 2013 г. Строително-монтажните работи ще започнат през пролетта, посочват от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
34
 
! Отговори
БОИКО преди 11 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ...ПИСАХ ВИ 4Е ДУПКАТА НЕ Е ВИНОВНА...СТАНИ6ЕВ Е ВИНОВЕН
56
1
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
MOITO POSLANIE ..KOLKOTO NAPRAVI DARJAVATA ZA MEN 5 PATI PO TOLKOVA GOSPOD DA NAPRAVI I ZA MINISTRI I RAZNI PARAMETRI LI KVI POMIARI BEXA TAM DEto zasedavat
55
27
 
2
 
! Отговори
миро преди 11 години
Шофьора трябва да може да спре поне до мястото от пътя което вижда иначе кара на сляпо! При заснежена настилка спирачният път е по-голям и скороста трябва да се намали.Ако беше карала - бавно щеше да намали и да мине без проблем.
54
0
 
29
 
! Отговори
леле мале преди 11 години
е как ще е виновна дупката! то във Варна "НЯМА" дупки. Единствената дупка е стария-нов кмет!!!
53
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе сега сигурно трябва роднините на жертвите да платят парично обезщетение на отговорните чиновници за причиненото неудобство. Нашето общество наближава точката на тоталния абсурд и идиотизъм
52
0
 
9
 
! Отговори
bg преди 11 години
AMI NORMALNO....NALI AGENCIA PATNA IMFRASTRUKPORA SAMA SI PRAVI PROVEWRKA I DA SI VKARA AVTOGOL KAK NE..........TO I 10 DUPKI DA IMA PAK 6TE KAJAT 4E IMA OT KADE DA SE ZAOBIKOLI AMA TOVA AKO GO ZNAE 4OVEK KOI VSEKI DEN SLALOMIRA MEJDU TEX
51
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Закривай държавата. Закривай, казах!!
50
0
 
37
 
! Отговори
Мавродиев преди 11 години
*** си личи по това, че гражданите сме отговорни за всичко а държавата за нищо! Тук живота на едно улично куче се наказва със затвор на на човек с условна присъда!
49
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простаци, как не ви е срам,,,,???? Такава помия - ами ако това бяха вашите майки или дъщери................... ????????????
48
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ауу че нагло беше това,къде е истината незнам,но направо ми идва да взема сопата и ...нищо няма да постигна.Жалко за двете жени,дано третата да се оправи.
47
1
 
28
 
! Отговори
Господ преди 11 години
Господ да се погрижи за всички управници и държавни чиновници , както те се грижат за народа.
46
0
 
51
 
! Отговори
Рентгенолога преди 11 години
-По показания на очевидец минавайки през дупката колата подскача нагоре,водачката изтървава волана и колата поднася.Да не се правят на интересни тези "учени" от ОПУ-Варна-че "пътния участък не може да бъде категорична причина" за ПТП-то.??? Кде отиват парите от данъци,винетки и прочее? Да се пратят на съд тези които са длъжни да поддържат пътната настилка! Докога ще търпиш народе!!!
45
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Завърши разпоредената от ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" спешна проверка по повод тежкия пътен инцидент...."Завърши разпредената проверка от тоалетната хартия на гъзо ми. *** няма! Хартията замина по канален ред.Егати и майтапа е цялата ни държава!
44
3
 
28
 
! Отговори
бойко борисов преди 11 години
Не е дупката виновна за катастрофата!!! Станишев и Тройната коалиция са виновни за катастрофата!
43
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ам да бе! И аз никога не съм се съмнявал че една нищо и никаква си 2 метрова дупка оказва влияние! Чи как, с бтр няма никви грижи! Минава си спокойно!
42
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Типично по български !Няма да се учудя ако изпратят и глоба на покойната за каране с "несъобразена с пътната обстановка скорост" !Един "нагъл" ми каза : Ако ти пречи ......запълни я !
41
1
 
28
 
! Отговори
До Оридо преди 11 години
Ти срам имаш ли, ***! Значи не е виновен онзи бабуин, който всеки ден се блъска в гърдите, че режел ленти на обекти, построени много преди него или за по 1км асфалт, а е зарязал обикновените пътища за нормалните хора, защото от тях няма как да вземе милиони комисионни, а,че хората се трепят в кратерите по пътя, много важно. Нали при цялата мизерия, в която сринаха държавата за 3,5 год. си купиха тези дни бронирани нови автомобили за министрите за почти 4 милиона, а не отпускат и лев за ремонт
40
0
 
11
 
! Отговори
Мутроромократунодрис преди 11 години
Всеки да съди *** .Едва ли настилката с тея кръпки ,има нужният коефициент на сцепление.
39
1
 
35
 
! Отговори
БГ кенеФ преди 11 години
Има дупка няма ги 2 човека. Трябва да си много *** да обвиняваш шофьора колко не може да кара.Ако пътя си беше наред и опесачен както се прави в нормалните държави, 3-те жени да са живи и здрави.
38
0
 
18
 
! Отговори
Ник преди 11 години
Разбира се,че не е!За дупката става въпрос!Виновни са тези,които вземат пари и не си вършат работата за привеждане на пътищата в ред!Те са длъжностни лица с имена и егн-та,носят отговорност и трябва да бъдат съдени,а не гражданите да го отнасят за щяло и не щяло!Все те виновни и това намирисва на тормоз от страна на "държавата!"