Мъж върти кръгчета като луд пред община Сливен

На колата му пише: "Цветан-оф" и "Дянк-оф"
Обновена: 7 мар 2013 11:08 | 7 мар 2013 10:53,
124
Мъж върти кръгчета като луд пред община Сливен
Полицаи разбиха прозорците на колата, за да изкарат мъжа от нея. Снимка: БТА

Мъж на средна възраст е задържан тази сутрин пред сградата на община Сливен.

Той е шофирал лудежки в продължение на 20 минути на площада пред общината и е създал реална опасност да блъсне някого от събралите се хора, предаде "Фокус".

На място веднага дошла полиция, която трудно стигнала до подивелия шофьор заради продължаващата фиеста и пилене на гуми.

Общинската охрана и полицаите заградили мястото, като помолили хората да се отдалечат, защото от предната част на автомобила се изляла течност.

По някое време мъжът спрял колата пред входа на общината, но категорично отказал да излезе. Тогава органите на реда счупили прозорците на автомобила и го изкарали със сила.

От двете страни на колата пише „Цветано–оф” и „Цацаров”, отзад „Дянк –оф”, на предното стъкло със спрей пише „Акт”.

Според очевидци тази кола е присъствала и на протестите в Сливен. Колата е БМВ. Шофьорът влязъл в спор и с полицията, че не знае реда за арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
1
 
! Отговори
ГЛИСТА преди 11 години
ТАЯ МИШКА С ЖИЛЕТКАТА НЕ Е ЛИ ОНЯ ГЛИСТА ДА МУ Е... М.. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИЗВАДИ АК-47 ДА ГИ НАПРАВИ НА ДВА РЕДА *** КУКИ,ТАКА И ТАКА Е ОСВИДЕТЕЛСТВАН ДА ИМ МИНАВА ОТГОРЕ И ТУЙ ТО!
97
2
 
0
 
! Отговори
верчето преди 11 години
До АнонименАз бях там, по начина, който шофираше този, мога да кажа, че едва ли имаше шанс да блъсне някого-много добре владееше колата. Толкова е лесно да изкарат луд някого в тази държава....
96
1
 
1
 
! Отговори
protest преди 11 години
na vsi4ki ministri,deputati,prezidenti,kmetove,oblastni opraviteli, do sega da se konfiskuva imu6testvoto i na tehnite rodnini do 9 koliano!!!samo togava 6te se opravime.i da gi pratat na besiloto.... smart za vlast ima6tite kradci!!!
95
1
 
1
 
! Отговори
ivan преди 11 години
neka na sledva6tite izbori normalnite hora da ne glasuvame,taka 6te razbereme kolko sa sganta v darjavata,i kolko sa kupenite buletini,to i bez tova niama za koi da se glasuva.
94
1
 
2
 
! Отговори
Дилър на Лимонтозу преди 11 години
Този е взел от ЕМФИЕТО на Лечков ;))
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега кой ще му плати прозореца ? хехеххе
92
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния ***,ЗАОБЛЕН РЪБ,
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политиците, пародията на държава, бедността, корупцията и отчаянието успяха и лудите да побъркатE как по - точно се побърква луд като той си е вече побъркан?!?Опитал си се да кажеш нещо, ама си казал едно нищо. Добре че и тоя не е решил да се самозапали. Пак трябваше да обявяват ден на траур.
90
2
 
2
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Проблемът не е нито в Бойко, нито в ГЕРБ. Проблемът е в една част от хората, които въпреки откровеното ибрикчийстване върху всички нас, продължават да искат да участват в самоубийствения герберски уестърн!
89
6
 
10
 
! Отговори
Радослав Ненчовски преди 11 години
Протестиращ, ти какво очакваш в полицейска държава? Ако шофьорът беше *** куките щяха да му целуват краката, ама нали е българин - 'що да не го пребият?
88
1
 
16
 
! Отговори
успяха преди 11 години
Политиците, пародията на държава, бедността, корупцията и отчаянието успяха и лудите да побъркат!
87
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПРОТЕСТИРАЩГлупак, ако през това време докато обикаля премаже някого какви ще ги запееш. "Че няма полиция" и т.н. Все повече се убеждавам, че надора ди тотално е изперкал - от мързел, злоба и некадърност. Вместо да си седне на *** да работи, готов е само да плюе. Окъде се взеха всички тези "управляващи"? Нали не са от Марс? Значи това е огледалният образ на народа ни!
86
14
 
3
 
! Отговори
ПРОТЕСТИРАЩ преди 11 години
Полицията няма право да нахлува в колата, която по смисъла на закона е частна собственост. Това може да стане само със заповед от прокурор, а такава едва ли са имали полицаите. Лесно е да се напише такава, знаем кой управлява все още, макар и в оставка. Сега трябва да има още по-големи протести!
85
9
 
17
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
"Човекът с БМВ-то в Сливен е с психически отклонения".Евала, гербери! Вие сте първите, които успяхте даже и лудите да побъркате!
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Izglejda sliveskite tzigani sa se aktivizirali. Bate- Tzvetanov mnogo bie a pak toia Diankov ne dava pari, bate.
83
3
 
5
 
! Отговори
Жорко преди 11 години
И аз съм се опитвал да паркирам пред общината в Сливен, ама е трудна работа... Въртиш, въртиш кръгчета като изоглавен, докато дойде някой полицай да ти напише фиш за непревилно спиране. Хубав ден на всички! ))
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво може да се очаква след като 1/3 от безработните не могат да пишат.Така без да усетят се превръщат бавно но сигурно в ***.
81
8
 
12
 
! Отговори
нормални ли сте преди 11 години
Как може да харесвате това????...Вандалите трябва да се наказват!Крадците също!Който не работи. Не трябва да яде!
80
6
 
6
 
! Отговори
акуд преди 11 години
ЗАЩО всички който създават безредици са криминално проявени?????? БЪЛГАРИ ЗАЩО???? защо всички те са близки на трактора и братя галеви
79
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
евала на пича ..така се прави ! истински патриот ! БРАВО !