Ало мошеници мамят възрастни жени в Пловдив

Жените са загубили общо 12 бона
11 апр 2013 15:15,
19
Ало мошеници мамят възрастни жени в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Две пловдивчанки са измамени в Пловдив, съобщават от МВР в града.

Около 15.30 часа след телефонно обаждане от мним полицай с 2000 лева е била измамена 85-годишна жена.

Непознатият действал по до болка позната схема - съобщил, че синът й при катастрофа е блъснал дете и за освобождаването му от ареста трябва да се плати. Парите жената предала пред дома си на бул. „Източен” на непознат мъж.

Същия ден около 16.30 жена се обадила на домашния телефон на 84-годишна пенсионерка и казала, че синът й е блъснат от кола на пешеходна пътека и се налага да му бъде направена неотложна и скъпо струваща операция в „Пирогов”, където пострадалият бил откаран с хеликоптер.

После жената дала телефонната слушалка на „доктора”, който щял да помогне, и мнимият лекар допълнил, че трябва да се дадат 10 000 лева. Малко след това на адреса на майката на ул.„Богомил” пристигнал непознат, на когото тя дала исканата сума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Пловдивало измамници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Вяра преди 11 години
Червените бабички кътат много пари . . .
16
0
 
2
 
! Отговори
ива преди 11 години
Много бедни, а вадят хилядарки.Стига сте ги оплаквали
15
0
 
3
 
! Отговори
тъп преди 11 години
Въобще не ги жаля вече,най тъпата нация станахме в целия свят
14
0
 
5
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Не ви ли прави впечатление,че измамниците не работят на случаен принцип,а пробват все хора,които наистина държат хилядарки в къщи,често знаят адресите им и ги чакат пред дома им.Това говори,че имат широка мрежа от информатори сред банкови служители или комшии на пострадалите.Не е ясна само каква е тарифата за подадена информация за подходящ балък,твърда сума или % от снесеното.
13
1
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
До Фактима бе селски, над стотици за осъдените за измами, все на пробация обаче ...така, че храчките по съда, чукча ....
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как тези баби вадят от домовете си такива суми .в порядък на 2000 - 10000 лв.... не е ли странно , вижда се че имат деца , не са ли им казали къде се държат такива суми..
11
1
 
9
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Брейййй колко сърцераздирателно. Тия дъртуфели не се ли научиха бе, нямат ли семейства които да ги освяткат малко, колко *** трябва да си,че в продължение на 20 год. някакви *** или други *** улични хаймани да ти вземат постоянно парите по един и същ начин. Няма да се оправи тази държава, щом като тези ограбени отиват до урните и избират кой да ни управлява, демек тъпакът определя кой да му е шеф. Жалко за Б-я с такива големи простаци.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дУ --1И какво ще направиш.......,СЛЕД КАТО НАЙ-''ДОБРИТЕ''---Бг-АДВОКАТИ И СЪДИИ СА С ТЯХ ?ТЕ СА ТЕХНИ ''РАБОТНИЦИ'',...ЗАЕДНО МОГАТ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЪТ ОТ -----БЕДНИЯ НАРОД!Телефонните измамници от гр.Левски се видя, КОИ ГИ ЗАЩИТАВАТ ,ПРЕД Бг-СЪД!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпреки ,че се знае КОИ СА ----НИЩО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМА !ТИЯ ---КАЛИНКИ ,НИЩО НЕ НАУЧИХА ОТ БАЙ ----ТОШО !
8
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Мямят хора всякакви и по всякакъв начин. Много наивни са тези, които си мислят, че мамят само възрастни хора. Проблемът е в липсата на възмездие - МВР не си върши работата, после и прокуратурата я кара през пръсти, а дали има поне един осъден за тези измами?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е номера увеличават се пенциите за да се спонсорират ***.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ние БУМ, а той УАААА! Абе, като прочета такава новина, вече и аз казвам УААА! Защото просто съм изумена колко *** народ има в тая държава! И после тия баби ще идат на 12 май да гласуват за поредния "спасител"! Е, не се очудвам, че сме на тоя хал, като бъдещето ни се определя от такива бабички и от ***!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как бе, Цецо каза, че няма престъпност:)
4
1
 
8
 
! Отговори
freeoldmen преди 11 години
Ало, БНТ,БТВ,НОВА, това сте телевизиите, които ограбените пенсионери гледат по цял ден. Няма ли да направите една кампания, да разясните на хората, че да престане това изродско нещо? Или не ви пука, нема кинти в тая работа...
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A az bih pretpo4el tazi jena iska6ta parite,da doyde da si gi polu4i.E.an-boy,e.an-boy....i vse nyakoy den moje6e da si gi izraboti.
2
0
 
5
 
! Отговори
Гнафт преди 11 години
Нямам коментар ...
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, защо не ми се обади на мен някой от тези да дойде да му дам аз едни пари на него