Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа

Инцидентът е станал пред нощта до село Елешница
Обновена: 21 апр 2013 20:07 | 21 апр 2013 14:40,
86
Шефът на полицията в Елин Пелин е загинал при катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Директорът на районното полицейско управление в Елин Пелин Методи Методиев е загинал в катастрофа късно снощи, съобщава bTV.

Методиев е пътувал в колата си сам и се е сблъскал с друг автомобил. При катастрофата са пострадали мъж и 19-годишно момиче, което е настанено със счупен глезен в Пирогов.

Случаят се разследва.

Тежкият инцидент е станал малко преди 1 часа през нощта близо до с. Елешница, Софийско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До !@$% Лека му пръст на човека. А като говориш за уважение,се сещам за полицая от гр. Роман,който е неграмотен и жена му е писала документите във връзка с измамените жени и продадените им имоти. За това няма уважение, но така е с всичко в БГ,като се започне от образованието,защо е допуснало такъв човек да получи д-*** за ср. обр.и стигнем до там, защото никой не гледа образование,квалификация и умения,водещото в БГ е да си човек на някой.Може да ти съсипе и соб. бизнес ама нали ми е приятел.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е истина колко гадно племе сме ние българите,гадни,смотани и озлобени хорица!Не ви е срам!Дори със паметта на човека се гаврите!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Злобата не е насочена лично към човека,а по-скоро е препратка към системата и корумпираните и служители.Проявете малко уважение към близките на починалия!
50
1
 
1
 
! Отговори
рмм преди 11 години
ДО КОМЕНТАР 66 КАТО ГЛЕДАМ КАКВО ПИШЕШ СИ ЗАВЪРШИЛ У4ИЛИЩЕ ЗА БАВНО РАЗВИВАЩИ СЕ И ТОВА 4Е ИМАШ ВИШЕ ПАК СИ ОСТАВАШ ТЪПО ПАР4Е КАКВОТО СИ
49
0
 
3
 
! Отговори
гхйклкйхг преди 11 години
В коментар под друга статия четох че момичето било бременно, но защо ли в нито една статия това не се споменава.
48
7
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 11 години
Някакси не ми е жал за полицая.Един Гербаджия по малко Амин.Казвам,че е от ГЕРБ,защото ако не беше нямаше да е началник нали.Дано ранените се оправят бързо.
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Да си спомним как лъга оня нещастен началник по телевизията, когато се опитаха да прикрият сина на Боби Михайлов...Преди това самият Боби караше крадена кола-купена от любовницата на Косьо Самоковеца, ушевите началници го предупредиха и той я продаде на някакаъв балък. После конфискация и човекът загуби десетина хилядарки...Това е МВР-то днес!
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Почнахме ги! Един по един, до един!
45
1
 
5
 
! Отговори
anonimn преди 11 години
nezvisimo dali e 4enge ili ne toi e predi vsi4ko 4ovek i e fakt 4e o6te edin mlad 4ovek si zamina,ostavete 4oveka namira nikaoi ne e idealen dori i tezi koito pluqt v momenta pglednete sebesi predi da sadite nqkogo.
44
0
 
21
 
! Отговори
Вицове преди 11 години
Нормално е шеф на полиция да ходи на работа по нощите.Особено когато става дума за ЕЛИН ПЕЛИН.Ако се върнем само няколко години назад,ще си спомним как КМЕТЪТ на ЕЛИН ПЕЛИН отиде да нахрани кокошките към 10.30 вечерта и му се случила случка в кокошарника,да вземе моля ти се, петелът да го застреля.Така че вЕЛИН ПЕЛИН всичко може да му се случи на чове.Независимо дали е кмет,шеф на полициятя или обикнове ром-крадец.Интересен град.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До полицайЕй пич,не пиши само с големи букви и се научи къде е буквата "ч"на клавиатурата
42
6
 
25
 
! Отговори
САНДОКАН преди 11 години
И КАКВО, ПАМЕТНИК ЛИ ДА МУ ИЗДИГНА ?! И БАБА МИ УМРЯ ОНЗИ ДЕН, АМА НИТО Е КРАЛА, НИТО ВЪРТИ ДАЛАВЕРИ С *** В ЕЛИН ПЕЛИН, НИТО ДЪРЖИ ЗАВЕДЕНИЯ, НИТО ШОФИРА ПИЯНА ПО НОЩИТЕ...
41
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната пиянка зад волана.Да му набият главата на кол за назидание
40
8
 
12
 
! Отговори
абв преди 11 години
най накрая
39
8
 
27
 
! Отговори
Кука-кошник преди 11 години
до 55Точно така Ушев, и този директор си е заслужил и затова е гушнал бъклицата. Такива са ви началниците такава пасмина сте и вие, нямате уважение от народа, защото сте глуповата и корумпирана ***.
38
6
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
До 38:То па има ли нещо, което българите да не мразим и да не плюваме. Просто сме некакви озлобени скотове и т.н... Схемата може да корумпирана, ама със сигурност не е заради загиналия... все тая, виж че под която и да е статия се плюват се убиждат, на селяни на граждани, на мотористи на немотористи на такива на онакива... та не е схемата виновна за злобата...
37
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NE MOJE DA NE ME RADVA SMARTA NA EDIN POLICAI , EDIN OT TEZI KOITO ME REKETIRAT NA PATQ , EDIN OT TEZI OT KOITO POLU4AVAM OTGOVOR 4E NE GO INTERESUVALO DALI PATQ BIL LO6 , EDIN OT TEZI KOITO ZA DA SI MIAT GUZNATA SAVEST PI6AT V AKTOVETE ONZI ABSOLYTEN NONSENS KOITO BELIA SVQT NE POZNAVA --- DVIJENIE S NESAOBRAZENA SKOROST . S KOETO OPRAVDAVAT SVOQTA I NA RED DRUGI TAPUNGERI MARZEL I NESVAR6ENA RABOTA . ONIA SA6TITE POLICAI S KOITO UJ RAZGOVARQ6 NA BALGARSKI EZIK , A NE MOJE6 DA SE RAZBERE6
36
7
 
23
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Напил се един *** и се качил да кара кола ;)))...Каквото си е търсил,си го е намерил *** ;))
35
41
 
39
 
! Отговори
полицай преди 11 години
ПОЛИЦАЙ СЪМ И НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА ГО КАЖА И СЛУЖА С 4ЕСТ И ДОСТОЙНСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ИЗКАЗВАМ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИЯ КОЛЕГА, А ДО ВСИЧКИ, КОИТО ОПЛЮВАТ ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ КАЖА - КАКВОТО СТЕ СИ ЗАСЛУЖИЛИ, ТАКОВА СТЕ И ПОЛУЧИЛИ! КАКТО ИСКАТЕ, ТАКА МЕ РАЗБИРАЙТЕ.
34
11
 
25
 
! Отговори
коко преди 11 години
Бог да го прости!!!И не пишете тук идиотщини-сега не е момента да се правите на оригинални.Ако смятате,че е лесно да си полицай- станете такива,за да видите дали това е така.