Деца откриха труп на гол мъж край хасковско училище

При първоначалния оглед не са открити следи от насилие
Обновена: 15 май 2013 15:37 | 15 май 2013 15:37,
12
Деца откриха труп на гол мъж край хасковско училище
Снимка: БТА

Деца от ОУ "Никола Вапцаров" в Хасково откриха труп във военен имот край училището. Малчуганите се уплашили и веднага казали на учителя по физическо възпитания Георги Ванчев.

Преподавателят първоначално не повярвал, но решил да провери. Влизайки в имота, където децата всеки ден обикаляли, за да берат сливи, Георги Ванчев видял безжизненото тяло на мъж. "Лицето му не се виждаше, тъй като беше покрито с риза. По моя преценка е на средна възраст. Нямаше никакви дрехи по него", разказа учителят.

Той веднага подал сигнал на спешния телефон 112. Дошлите на място медици констатирали смъртта. Мястото е отцепено от полицаи. Криминалисти правят оглед на мястото. Според първоначалната информация при огледа не са констатирани следи от насилие. Предстои да бъде направена аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
raznasial biuletini...
6
0
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш преди 11 години
Нямало следи от насилствена смърт, е значи мъж на средна възраст както си лежал гол на обществено място и взел, че починал от самосебе си ????? А един мармот му е сложил рицата на главата.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямало следи о насилствена смърт, е значи мъж средна както си лежал гол на обществено място и взел, че починал от самосебе си ????? А един мармот му е сложил рицата на главата.
4
1
 
11
 
! Отговори
69 преди 11 години
"Малчуганите се уплашили и веднага казали на учителя по физическо !!!възпитания Георги Ванчев."Не се зачудвам. Ако не беше "ВЪЗПИТАН" сигурно нямаше да е учител и то по физическо...
3
5
 
15
 
! Отговори
ined преди 11 години
Може да е умрял от шок. Върви си човека по улицата и изведнъж с ужас установява, че *** са му гепали дрехите.
2
0
 
38
 
! Отговори
баба Кунка преди 11 години
"Според първоначалната информация при огледа не са констатирани следи от насилие." Егати ужаса, да си вървиш гол по улицата и вземеш че умреш от естествена смърт, но с риза на главата.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама още един труп ли? Защото и сутринта имаше такава новина! Ужас!