Полицай от Ловеч пострада тежко от бомбичка

Други трима служители на реда са с по-леки наранявания
16 май 2013 07:26, Елка Василева
33
Полицай от Ловеч пострада тежко от бомбичка
Полицай от Ловеч е пострадал сериозно от бомбичка. Снимка: архив, Булфото

Полицай от Ловеч е пострадал тежко след финала за купата на България по футбол между отборите на „Берое“ /Стара Загора/ и „Левски“ след взривена от фенове на „Левски“ бомбичка.

Полицаят е настанен в спешното отделение на ловешката  болница, където му е оказана първа помощ. Ще му бъде направен скенер на главата, тъй като има  сериозни рани от взривената бомбичка, съобщиха от полицията. От  там потвърдиха, че по-леко са пострадали още трима полицаи, сред които служителка на МВР от Троян.

След изтеглянето си от  стадиона в Ловеч феновете на „Левски“ започнаха да хвърлят  бомбички, камъни и стъклени бутилки по охраняващите ги полицаи.

След бързата и адекватна намеса на полицията и стюардите те успяха да приберат развилнелите си привърженици на „Левски“ в автобусите, които потеглиха за София със засилена полицейска охрана, а  районът край градския стадион в Ловеч приличаше на бойно поле. След сблъсъците обаче няма арестувани.

По време на самия двубой двама привърженици на „Берое“ са отведени от стадиона, след като част от агитката на „Берое“  започна саморазправа с полицията. Изведен е и един привърженик на „Левски“, а друг нахлу на  терена при един от головете за сините и пострада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
... преди 10 години
До .... Да беше в болница под наблюдение-добре,но той не е!
26
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 10 години
Полицая от Ловеч е пострадал сериозно,но не от хвърлена бомбичка,а от това че фенове са го нападнали и пребили-главата му е сцепена-и дано е само това не е нещо по-сериозно,тялото му е в синини-от ударите и ритниците,които е получил.И защо?Защото в една игра има загубил отбор.Той какво е виновен-все пак е бил на работа?!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 26Напълно подкрепям мнението ти! С такива анонимни комплексирани *** трябва да се действа безкомпромисно!А сега какво-всички се чудят дали ще си тръгнат живи от поредния "мач"!
24
0
 
4
 
! Отговори
az преди 11 години
От ЗГАН какво може да се очаква.... Някои хора си вършат работата, други си правят "кефа" Това кеф ли е изобщо!?! Говедата си тръгнаха с името ...
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само затвор за ***
22
2
 
15
 
! Отговори
Така ще е преди 11 години
Така ще е докато полицията не започне да действа безкомпромисно при безредици. БОЙ, БОЙ, БОЙ, ЗАЛИВАНЕ С ВОДА, ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ И БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИ, МАЧКАНЕ, АРЕСТ И БЪРЗ И ЕФЕКТИВЕН СЪД. Ама това няма да се случи докато въпросната полиция се ръководи от шефове-п`тки, които не смеят да поемат някаква отговорност. Същото важи и за неуважаемите прокуратура и съд.
21
0
 
15
 
! Отговори
убииците преди 11 години
След като убиха фен на локо сф с бомбичка,след като наръгаха в Варна фенове на черно море който бяха 5-*** а говедата бяха 50 с палки,ножове,тръби сега пак виждам опит за убийсво,не мога да разбера софия -запад до кога ще ги чакат,наркотици ли не им намериха в фен клуба,просто апостола ще се обърне в гроба ако знае що за фенове има Левски..Бандата на чуковете ли не бяхте,хората на Таки ли не бяхте,и все не сте вие бе...Едно нещо съм забелязал,че не сте ли всички събрани сте нула ***...
20
0
 
5
 
! Отговори
187 преди 11 години
докога ще я търпят тая стока в а група? изхвърляй и закривай!
19
3
 
5
 
! Отговори
до АА преди 11 години
ТЪЙ ТЪЙ !А ти сигурно си на 300 лева държавна заплата, с жена 100 кила, деца полуидиотчета и с полов член, отдавна отказал да работи.
18
2
 
17
 
! Отговори
ааа преди 11 години
ХЕЙ *** ЗАПАЛЯНКОВЦИ БЕЗ ЗНА4ЕНИЕ ОТ КОЙ СТЕ ВСИ4КИТЕ СТЕ ДОЛНА *** КОЯТО САМО БОЙ Я ОПРАВЯ ***
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
леФскарите се събудиха и започнаха да цъкат минуси. Само не ми е ясно защо?! Няма нито един коментар, който да не отразява истината и реалната действителност.Нима не ви подпират съдиите?Нима не ви е агитката? След всеки мач чупите, трошите и правите зулуми. Това нормално ли е? Интеллигентно ли е? Селско и деградирало е!Оакахте се и сега ако сте фенове на място ще си признаете като мъже/жени!А не да цъкате минуси и да избивате комплекси.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За коментатора по БНТ няма да коментирам. Такива луди фенове на някой от играещите отброи не трябва да коментират. Или поне да се сдържат малко!
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно им е много гадно на подуенските, че не можаха да си купят съдията... А със сигурност им е още по-гадно да изравнят след, като падаха с 3:1 и накрая да целят гаргите и да не могат да вкарат дузпа...
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сега всички беройци пожелаваме на Левски да загуби следващия си мач с Лудогорец и от дубъл преди 2 дни вече да гони Милхаля! Честито на цяла Стара Загора! Честито беройци! Ще се ходи пак по Европата.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все се надявах тъпите селяни от агитката на левски да спрат в Б.Извор и да се правят на интересни... преди 2 седмици са спрели и буквално са се ***... ония диви пумаци са ги добили от бой.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дузпи? Не, мерси аз съм леФскар :)Столичаите( ГРАЖДАНИТЕ, леФскарите), отново показаха след мача какви СЕЛЯНИ са всъщност.
11
6
 
4
 
! Отговори
Някой преди 11 години
Мача не беше лош, но не беше и кой знае какво. А за публиката какво да кажа, само за Левски говорите, а за берое няма ли нещо да кажете, че вратата пред техния сектор беше цялата в *** (и на трибуните имаше много). Алевски отдавна имат проблеми с изпълнението на дузпи. Казвам го като фен на отбора и това мнооого ме ядосва.
10
8
 
5
 
! Отговори
12 преди 11 години
Нвлеп човек си ти,на мача България-Италия,Беройци ли скочиха пъряи на говедата или не ? Говедата са най-голямата ***,тогава го потвърдиха "Сектор Б е наш,тука нямат място чужду агитки",друг е въпроса,че от край време си лапате С Доко Столипиново
9
0
 
35
 
! Отговори
Умерен.ЦСКА преди 11 години
Получи се страхотен мач, истински финал! Честито на Беройци, доказаха, че заслужават купата, доказаха че с малко пари може да се направи добър отбор!! Яд ме е само на грозните сцени - имаше ги и в агитките на двата отбора! Срам бих казал!! Докога ще вилнеят безнаказано всякакви сини, червени, зелени и не знам какви си уруди, и ще гонят нормалните хора от стадионите! Как един татко да заведе момчето си на мач питам аз?! Трябва ПРИСЪДА за такива ***, независимо от кой отбор са!
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EEeee,не можаха ли да ги счупят от бой??? за такива само бой, бой и пак бой (независимо на кой са фенове, не подкрепям подобни изяви.)