Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека

Инцидентът е станал в Сливен, пострадалата е настанена в болница
Обновена: 20 май 2013 14:21 | 20 май 2013 14:14, Красимир Ангелов
63
Футболен национал блъсна момиче на пешеходна пътека
Георги Терзиев (с №3) с екипа на националния отбор. Снимка: Булфото

16-годишно момиче е блъснато на пешеходна пътека в сливенския квартал "Сини камъни", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът на пътния инцидент е подаден в неделя вечер в 20,19 часа. Лек автомобил “Ауди А8”, управляван от 20-годишният Г.Т., е блъснал момиче на 16 години, което е пресичало пътното платно на бул. „Стефан Стамболов“ в града.

Пострадалата е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактури на долни и горни крайници и настанена за лечение в тежко състояние. Момичето е ученичка в местната Професионална гимназия по икономика. 

По информация на bTV шофьорът с инициали Г.Т. е футболният национал Георги Терзиев.

Роденият през 1992 година в Сливен Терзиев е един от най-големите таланти в родния футбол, като дори има записани 2 мача в националния отбор. В момента защитникът играе в отбора на Черноморец (Бургас), но към него интерес проявяват няколко европейски клуба от водещи първенства в Европа. Сред най-настоятелните за подписа на младия защитник са испанския Еспаньол и холандския гранд Фейенорд.

Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
ranik56 преди 10 години
Стига компромиси на такива *** . Да шофираш с такава скорост в населено място ,където на пешеходните пътеки пресичат малки деца ,това е повече от Престъпление . Тези Мухльовци си мислят ,че са над Закона , вижте му колата ...хората нямат пари за хляб ,а този каква кола кара ?! Колко мръсни пари има в Българският футбол и до кога ще подължава това .
57
0
 
2
 
! Отговори
хх преди 10 години
До topwayпепел ти на езика... момичето не е мъртво ;)
56
3
 
1
 
! Отговори
topway преди 10 години
От Сливен, живея на 100 метра от мястото на което този нечовек,***,нисш индивид блъсна детето. То е мъртво , поне майка му е прокурор ...дано успее да направи нещо. Искам това едноклетъчно същество да гние доживот където му е мястото.
55
0
 
5
 
! Отговори
gio преди 10 години
Дано момичето се възстанови напълно, колкото до извършителя заслужава съд и присъда.100+ метра спирачен път, това означава над 100 км/ч се движел като включим в населено място Оо
54
2
 
5
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Дано не живее дълго мършата-футболист!
53
6
 
0
 
! Отговори
дамн преди 10 години
до 49 /пък и не само/Карам кола, но съм и пешеходец. Разстоянието м/у две съседни пешеходни пътеки, според мен, НЕ трябва да е ПО-МАЛКО от 300м. Защо не пресича на светофара? Монетата винаги има две страни...
52
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
До 49:да спрял е по-нататък,май се е чудил *** дали да бяга или да остава там.
51
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 10 години
На спортистчета с двуцифрено IQ само велосипеди. 5 пари не давам колко бягал, колко гола вкарал и т.н. С тая празна глава не го искам на пътя с мен.
50
1
 
7
 
! Отговори
dss преди 10 години
Според полицията която беше на мястото и тяхната бърза експертиза ...тоя *** е блъснал момичето със 110 ... Гледката е била ужасна: счупен крак, ръка , охлузвания и т.н. дано се възстанови напълно момичето. А на тоя *** пожелавам една топла пандела и аудита само по телевизията !!!
49
1
 
5
 
! Отговори
varg преди 10 години
Няма оправдание.
48
3
 
7
 
! Отговори
Чета, чета преди 10 години
и не спирам да се учудвам какви примери сте всички. Колко ли от вас намалят на пешеходна пътека?Да ви отговоря - много малко.Не съдете, а се променете! И дано е живо и здраво момичето!
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е избягал.Дойде линейка.Момичето е с потрошени крайници.Дано няма нещо по-сериозно.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да кажат избягал ли е или е закарал момичето в болницата
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Живея в този квартал и всеки ден пресичам булеварда.За да пресека на въпросната пешеходна пътека,трябва да чакам червеният светофар,намиращ се малко по-надолу,да спре колите.Толкова години не поставиха камери на изключително оживен булевард,свързващ 4 квартала!Селяците карат колите си,все едно са на писта.Снощи видях къде е спрял чак,доста му е било трудно,карал е като луд...
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко се самозабравят когато станат известни и натрупат пари и слава,все пак обаче никои не е защитен от подобно нещо на всеки може да се случи.Дано да се оправи момичето,другото няма значение
43
1
 
15
 
! Отговори
SS преди 10 години
Ако ще и "супер-национал" да е, този *** трябва да бъде съден за това престъпление. Да порита малко в затвора, за да се научи как се управлява Автомобил и как се спазва Правилник и Закон
42
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Лечков ще го управи
41
0
 
4
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Трябва вече да е в пандиза 20 годишен дридко
40
2
 
9
 
! Отговори
emos преди 10 години
Ееееех,*** нещастни.От43 коментара само 4 искат правосъдие,всички останали сипят злоба и завист.Реално погледнато всички злобари и завистчии са потенциални рушветчии,които биха крали и взимали рушвети и с гъзъ.Но просто са прекалено *** за да станат съдии.Та в крайна сметка като погледне човек това съотношение,вероятноста да се получи заслужена присъда е 10%
39
1
 
23
 
! Отговори
Козела преди 10 години
Докога трябва да търпим подобни изцепки на "бележити" спортисти? В панделата на топло, плюс конфискация на автомобила! Един друг "спортист" - водкажията Стависки, по подобен начин загроби едно момиче!