Не била Юревич, друга наша миска е арестувана в Атина!

"В Козлодуй съм, потресена съм, че името ми е замесено"
Обновена: 8 юни 2013 18:54 | 8 юни 2013 17:19,
60
Не била Юревич, друга наша миска е арестувана в Атина!
Юлия Юревич Снимка: архив, Булфото

Редакцията на гръцкия вестник "Катимерини" категорично опроверга изданието да е написало, че задържаната за дрога българска миска е именно Юлия Юревич. Оказа се, че намесването на нейното име е станало от страна на БТА, след като агенцията се извини за допуснатата грешка.

Точната информация в гръцките медии е, че 27-годишна българка, бивша "Мис България", отпреди шест години, е заловена в дома си в Атина, който бил превърнат в нарколаборатория, съобщават гръцките сайтове Нюз ин, Мадата и Та неа. Името й обаче не се посочва.

От обиска на полицията в дома станало ясно, че красивата българка е примесвала лекарства с наркотични субстанции и ги е доставяла на клиенти в барове и нощни заведения в южните предградия на Атина. В дома й са били открити и конфискувани големи количества кокаин, хероин, канабис и екстази.

Красавицата била следена от полицията от началото на февруари. Тя била наблюдавана от полицейски служител, който играл ключова роля при ареста на крупния гръцки наркодилър Макриянис преди години.

Междувременно Юлия Юревич изпрати писмо до медиите, в което категорично опроверга тиражираната по-рано информация.

"Искам да изразя своето безкрайно недоумение и възмущение от новината, тиражирана по-рано днес, че съм забъркана в скандала с арестуваната за притежание на наркотици българка в Гърция. С много от вас се познаваме през годините и всички сте наясно, че нито моралът ми, нито семейното ми възпитание ми позволяват да имам каквото и да е общо с подобни неща", пише тя. 

"Информацията, че съм арестувана в Гърция, научих, докато бях в Козлодуй при родителите си. Давате си сметка, че "недоразумение" от този порядък нанася на името ми щети, които са на практика неизмерими", пише още тя. 

"Вероятно е неизбежно да се търси сензация, но не трябва никога да се забравя, че зад имената стоят реални хора и съдби, на които може да бъде навредено с непроверена или лъжлива информация", подчертава Юлия Юревич.

*Информацията е актуализирана към 18.47 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Юлия Юревич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво значение има - все са от един дол дренки.Може и сливи.
45
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мис Перник Форевър?
44
8
 
63
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Това показва, че нашите медии са като папагали, търсещи сензация. Всяка медия публикувала лъжа трябва да бъде глобявана солено. Всеки следващ път глобата да бъде удвоявана. Резултата ще е прекратяването на писане на лъжи и заблуда на обществото.
43
10
 
52
 
! Отговори
недоволен преди 10 години
Не е важно за какво по-точно става дума, дали за компромати или за компоти, важно е да има новина и сензация, за да има продажби. Жалко е само едно, че БТА се превръща в жълта хроника и естествено остава обидата за нарочените хора. Иначе след три дни всичко ще е забравено до нова "сензация", защото лошите новини са хлябът на журналистиката, а добрите кой ги слуша.
42
14
 
47
 
! Отговори
Сърдит дядо преди 10 години
Дали е тая или друга все едно..Мнението си е мое и на още 2 000 000 нормални гласоподаватели.
41
35
 
47
 
! Отговори
70 год. руско евреск преди 10 години
Тая рускиня да оди в Лом при *** да правят чавета , ако се оплаква ще и тегля една убийствена , аман от руски еврейски глупости ....
40
28
 
43
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Че тая Юревич за красавица ли се има!? Назначена красавица, да рекламира Козлодуй. Пък за рекламата ние всички плащаме, а Путин доволно потрива ръце!..
39
13
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като всички медии са собственост на хора като свинята Дилян Пеевски и дивото прасе майка му Ирена Кръстева, какво качество на журналистиката да очакваме.
38
11
 
38
 
! Отговори
гузната съвест преди 10 години
е сега гръцко кипърски бизнес в бг сгази лука , ще има нагъзени бизнесмнечета с *** отенук па може и червен да са . всички руски агенти в гърция майка ви изедна *** еврейски ...
37
27
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има нещо гнило! Според мен някой е платил на гръцките куки и още вчера са я освободили и информацията е била разпространена чак днес. Няма друга мис България 2007.
36
10
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление в България журналистите са това
35
10
 
67
 
! Отговори
ined преди 10 години
БТА не бъркат за пръв път компютри с компоти.
34
10
 
69
 
! Отговори
black sea преди 10 години
Barekov style.
33
13
 
89
 
! Отговори
_ преди 10 години
Извинете се бе! Извинете се бе! Извинете се бе!Грам възпитание няма тая наша псевдожурналистика.
32
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
100 % e nqkoq turkinq predstavqshta se za balgarka! te tata pravqt
31
15
 
53
 
! Отговори
az преди 10 години
КАЛПАВ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
30
11
 
88
 
! Отговори
Made in Bulgaria преди 10 години
Та като набедат сестрата ти за К*рва , после *** доказвай че нямаш сестра .
29
15
 
56
 
! Отговори
ONASSIS преди 10 години
Хубава работа ама българска!
28
9
 
88
 
! Отговори
ЗАЩО преди 10 години
Защо ми се струва че в България има много излишни журналисти от кол и въже,телевизии,вестници и радиа,които бълват винаги невярна информация,защото иначе са на улицата,със тази невярна клюка така мотат да ти стъжнят живота.
27
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Breaking Bad...