Откриха мъртъв цветнокож на границата при Царево

Причината за смъртта е измръзване
Обновена: 15 дек 2013 18:49 | 15 дек 2013 18:48,
43
Откриха мъртъв цветнокож на границата при Царево
Снимка: архив Булфото

Мъртъв цветнокож мъж са открили граничари от Царево. По всяка вероятност мъжът е имигрант и е починал от измръзване.

Той е открит от гранични полицаи при рутинен обход в землището на местността Старо Резово, на около 500 метра от граничната застава. Това съобщи Цветелина Рандева – говорител на Областната дирекция на МВР, предаде БНР. Починалият е бил намерен в петък. Той е на видима възраст около 25-30 години. Трупът е откаран за аутопсия. Най-вероятно смъртта е настъпила в следствие на мозъчен кръвоизлив, причинен от измръзване.

В трупа не са открити документи за самоличност. Продължават полицейските действия за установяване на самоличността му, допълни още Рандева.

По нейни думи по всяка вероятност мъжът е бил част от група, която е преминала нелегално границата ни с Турция, но се е изгубил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: границаЦаревоимигрант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
1
 
! Отговори
една добра новина преди 10 години
чернокож умрел от "мозъчен кръвоизлив, причинен от измръзване" искам да чета това всяка сутрин ! вместо да чета "хванати 50 бежанци на границата ПАК "
34
1
 
7
 
! Отговори
28 преди 10 години
Модата на толерастията в България ще си замине точно толкова бързо, колкото и ни беше натрапена. Късно ще разберете, че да не си толерастен не е срамно. За огромно съжаление, едва когато нещата излезнат извън контрол.Мир вам!
33
2
 
1
 
! Отговори
нона преди 10 години
Безобразна квалификация!!! Как не ви е срам! Папазова българка ли е ? Какъв цвят е кожата й? Дали е завършила журналистика или е свободно съчиняваща!??
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако беше минал през КПП-то както си му е реда, нямаше да умре!Като падне, все някой граничен щеше да му помогне. А даже и преди да падне!
31
5
 
8
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
INACHE VSICHKI CHOVECI SA CVETNOKOJI..... NQMA HORA KOITO DA SA KATO VODATA........ OPRAVETE SI ZAGLAVIETO
30
4
 
33
 
! Отговори
пинокио преди 10 години
Не бих се учудил, дори и в този случай, ония платени *** от БХК и лоботомираните им привърженици да скочат и да обявят, че студът и зимата са всъщност скинари неофашисти, а тове е поредната жертва на расистката ни същност и природа. :)
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе да не е някой мексиканец объркал щатската граница с българската?
28
5
 
18
 
! Отговори
Лала преди 10 години
До 22 анонименДа не искаш да кажеш че си *** от Америка. ?!И аз съм в чужбина но не познавам много бели които да харесват черни. В момента в Северна Африка, Зимбабве и други африкански държави избиват бели заради цвета им. Говоря с такива хора всеки ден. Може би и ние трябва да ги третиране така. !!!!!!
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАТО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩО ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ? ДАНЪЦИТЕ СА ЗАПЛАТАТА В ДЪРЖАВАТА. АКО НЕ РАБОТИТЕ ДОБРЕ ВАШИЯТ ШЕФ ПЛАЩА ЛИ ВИ?
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 22 Аз не чета отдавна романи за индиянци,а живея отдавна в Америка. Винаги ме е дразнело *** невежество на такива глупави журналистки в новинарските български сайтове. Минусите,с които ги защищавате,няма да ги направят по-умни,а ви правят смешни и вас.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ще да е бил бояджия иначе как ще стане цветнокож
24
2
 
33
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Полицаите са заети да пазят депутатите само зимата пази границата.
23
4
 
34
 
! Отговори
НИЕ НЕ ВИ ЩЕМ !!!!!! преди 10 години
НЕЛЕГАЛНИ ОТИДЕТЕ СИ С МИРНЕЛЕГАЛНИ ТУК СТЕ НЕЖЕЛАНИ ОТ НАРОДА И ЗАКОНАНЕЛЕГАЛНИ НЕ ТАНЦУВАЙТЕ ПО НЕРВИТЕ И КЕСИИТЕ НА ХОРАТА И РОДИНАТА НИНЕЛЕГАЛНИ НЕ ПРЕСИЧАЙТЕ ГРАНИЧНАТА БРАЗДА - ЗА ВАШЕ ДОБРО ЕНЕЛЕГАЛНИ НЕПОСЯГАЙТЕ НА НИКОГО ОТ НАС, НИТО НА ДЕЦАТА НИ, НИТО НА ХЛЯБА НИ,НИТО НА ПОЛИЦАИТЕ НИ, НИТО НА ТЪРПЕНИЕТО НИ, НИТО НА РОДИНАТА НИ - ЗА ДА НЕ УСЕТИТЕ ОБРАТНОТО
22
3
 
38
 
! Отговори
ЦВЕТНОКОЖИ-БЕЖАНЦИ преди 10 години
И МОЛЯ НЕ НАРИЧАЙТЕ ЛИЦА, НЕЛЕГАЛНО ПРЕМИНАВАЩИ ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА, НЕ ПРЕЗ КПП, А ПРЕЗ ГРАНИЧНА БРАЗДА И БЕЗ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ И ТО НА ТУМБИ - БЕЖАНЦИТАКИВА ЛИЦА ВЪВ ВСЯКА СТРАНА,ПО ВСЯКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО СА НАРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА И СУВЕРИНИТЕТА НА ДЪРЖАВАТАТАКИВА ЛИЦА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТАКИВА ЛИЦА ПО НАШЕТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО СЕ НАКАЗВАТ СПОРЕД НКБЕЖАНЦИ,СА БЯГАЩИ ОТ СЪСЕДНА ДЪРЖАВА,ПРИ ВОЙНА, ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ И ГЕНОЦИД И СЕ ПРЕДАВАТ НА КПП-ТАТА
21
3
 
45
 
! Отговори
ЦВЕТНОКОЖИ - ОБРАТНО преди 10 години
КОЙ ИМ ПЛАЩА ВОДАТАКОЙ ИМ ПЛАЩА ТОКА - ХОРА СЕ САМОЗАПАЛВАХА ЗАРАДИ СМЕТКИТЕ НА ТОКАКОЙ ИМ ПЛАЩА МЕД.ОБСЛУЖВАНЕ - НЯМА ПАРИ ЗА ОНКОБОЛНИ И ДЕЦА - ЗА ТЯХ ИМАКОЙ ИМ ПЛАЩА ХРАНАТА - БАБИТЕ НИ РОВЯТ ПО КОФИТЕ - ЗА ТЯХ ИМАКОЙ ИМ ДАВА ДНЕВНИТЕ - ВАС И ПОСЛЕДНАТА КОЖА ВИ СМЪКВАТ ЗА ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ - ЗА ПЕНСИИ НЯМА - ЗА ДА ИМА ЗА ТЯХКОЙ ЗАПАЛИ ПАЛАТКИТЕ СИКОЙ НАПАДА ПОЛИЦАИКОЙ НАРЪГВА ДЕЦАТА НИ КОИТО СА СТУДЕНТИ И РАБОТЯТ КОЙ НИ ГИ НАТРИСА, ЗА ДА ИЗГОНИ НАС ОТ РОДИНАТА НИКОЙ,ЗАЩО И ДО КОГА
20
3
 
36
 
! Отговори
jan преди 10 години
Ако четете малко повече ще знаете, че западняците употребяват термина "цветнокож" за индийци и други подобни на тях, за да ги разграничат от ***.А за случая казвам: Дай боже студена зима.
19
3
 
30
 
! Отговори
баба кика преди 10 години
пиша пожелание към моята РОДИНА БЪЛГАРИЯ -ДА ДАДЕ ГОСПОД И ПРЕЗ АВГУСТ ДА ИМАМ МНОГО СНЯГ НА ГРАНИЦАТА , ЗА ДА СЕ СПАСИМ ОТ *** , ЗАЩОТО КАКТО Е ТРЪГНАЛО С ТЕЯ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ ИМА НЕ СЛЕД ДЪЛГО САМО МАГУСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
uuu edna hubava novina dnes.
17
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никъде по света цивилизованите хора не изолзват думата цветнокож!!!! Личи си неграмоността на тази авторка!!! Ама е взела хонорар за написаното, нали? А дали сайта не се пише от прости расисти ???
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А другите от групата де са - ни ги чул някой, ни ги видял и кой ги знае сега къде са я по Хасково, я по Бургас вече или по София - и тоя министъра на МВР ще разправя, че всичко е под контрол и няма страшно.........при 8000 хванати влезли, един господ знае колко в пъти по 8000 са незасечените, щом от цяла група само един намират и то щото замръзнал човека......