Любовен сюжет около убийството на Отвертката

Гардът на Галеви бе прободен смъртоносно пред бар в Дупница
Обновена: 13 мар 2014 14:03 | 13 мар 2014 09:19,
26
Любовен сюжет около убийството на Отвертката

Все още няма яснота какво точно е предизвикало побоя, при който беше убит бодигардът на дупнишките Братя Галеви - Николай Радев, Отвертката.

28-годишният боксьор беше прободен преди два дни смъртоносно в заведението "Колата".

Още по темата
На тримата арестувани във връзка с убийството – личния стоматолог на Галеви Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, са повдигнати обвинения за умишлено убийство в съучастие, съобщи bTV.

За момента е ясно, че в инцидента е замесена дъщерята на анестезиолога Николай Карастоянов - Владимира.

Едната версия е, че тя и гардът са имали връзка в миналото и той е бил твърде настоятелен в искането си да се съберат отново. Другата версия, тиражирана от близките на убития, е че момичето е търсело близост с Отвертката.

Бащата на Владимира – анестезиологът Николай Карастоянов, работи в болницата от 20 години.

"Не е бил конфликтна личност, разбира се с колегите", обясни директорът на лечебното заведение д-р Любомир Таушански.

В местната полицията нямат данни затова някой от тримата Карастоянови да има криминално досие. Бащата и двамата му синове все още са в дупнишкия арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак се потвърди, че какъвто ще боксьор и бияч да си, заиграе ли ножа няма прошка!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така с мутрите и ще живеем спокойно Мислят се за недосегаеми защото полицията е с тях
22
5
 
0
 
! Отговори
ramires преди 10 години
Що не ми коментираш поста а анонимно слагаш минуси ? Кое точно не ти хареса?
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възможно ли е толкова познат сюжет от един френски филм през 80-години.Виден парижки хирург върнал към живот хиляди хора в един момент разбира че дъщеря му се среща с видна мутра от паржките потайности.Като отговорен баща лекаря иска да сложи край на тази връзка.И той и дъщеря му знаят че това е временно увлечение но мутрата приема нещата по друг начин.Дори пребива веднъж бащата.Дъщерята водена от животинския инстинкт към първичното продължава връзката.В безисходица доктора пробожда мутрата.
20
20
 
4
 
! Отговори
ramires преди 10 години
Абе всички ли в тоя сайт откачихте?!? Убито е младо момче а вие не спряхте да сеете злоба и омраза! Не познавам нито него, нито нея. Не съм от Дупница и не взимам страна, обаче толкова злоба на едно място не е нормално.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В града на мутрите полицията се намесва само,ако някой закачи някоя мутраАко мутрата безчинства и пресата мълчиЗащо не ни съобщавате,когато тия отверки тормозят мирното население,а леете крокодилски сълзи за всяка драскотинка която получават мутритеЗа сведение най-трудно лечимите прободни рани са тези,нанесени с отверка. Входната рана не личи,а навътре нанася смътоносни щети и жертвата умира в страшни мъки
18
1
 
15
 
! Отговори
смърт преди 10 години
абе да ги пускат хорицата,на този му е дошло времето и край,а пък колко има още като него където са разплаквали момичета и родителисмърт,смърти аз съм баща и ако детето ми изреве че някой го пребил или нещо подобно казвам ви честно на парчета и после в морето да го ядът РИБОЦИТЕ
17
2
 
46
 
! Отговори
nan преди 10 години
Едно *** по-малко.Ако всички правеха като това семейство,нямаше да има мутри.Шапка им свалям на хората,просто са защитили своето
16
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО ВСИЧКИ МУТРИ - ЕЙ СКАПАНЯЦИ ТЪПОГЛАВИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВСЕМОГЪщИ ЗАЩОТО ЖИВОТА ВИ ВИСИ НА ВЪРХА НА КУХНЕНСКИЯ МИ НОЖ! Това е моето скромно послание към последователите на отвертката:)
15
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
навсякъде по света, когато тормозиш момиче, или идва полицията и те вкарват в съда, или ако държавата е от третия свят, идват роднините и раздават правосъдие. в средата на 90'те, мутрите-охранители свободно изнасилваха ученички по дискотеките, насилваха жени безнаказано, и то не някакви пропаднали момичета. никой не беше застрахован, а полицията се правеше на ударена. не познавам убития, но едва ли е научен на нещо по-различно от братя галеви и обкръжението им, надали са обсъждали лермонтов..
14
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се даде на лекара орден Стара планина, затова че е свършил работата на милиционерите.
13
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки ден "СВЕТИЛА"на икономиката се ЧУДЯТ ЗАЩО В БГ няма ИНВЕСТИЦИИ!СЕГА се ЧУДИМ защо СЕМЕЙСТВО ДОКТОРИ СТАВАТ УБИИЦИ? ОТГОВОРА Е ЕДИН-В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВОСЪДИЕ!НЯМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА!Този 28 годишен *** не е ОСЪДЕН ,а негова жертва е осъдена да му плати 1000лв.,НАД 10 ЧОВЕКА СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ от ДУПНИЦА-тези са знайни,А КОЛКО СА НЕЗНАЙНИ!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ -невинни,ЖЕРТВИТЕ ВИНОВНИ!ЕС -пише доклади,НИЕ СТАВАМЕ ЖЕРТВИ,СЪДИИ,ПРОКУРОРИ и СЛЕДОВАТЕЛИ само БОГАТЕЯТ! БГе ОПАСНО място за ЖИВОТА
12
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
деца на лекар, за които се предполага, че са интелигентни и уравновесени, са нападнали български охранител, и то близък на братя галеви (нарочно пиша български, защото немски охранител не се държи като мутра). същият този беше пребил младо момиче и отгоре на всичкото после я осъди на обезщетение. сещайте се, колко отчаян трябва да е човек, и колко пасивна да е била полицията, за да се реши на такава стъпка. и какво е преживяло пък другото момиче; и да: убитият е женен!
11
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото търсил - намерил!
10
1
 
5
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
Може и така да е. Аз не познавам ситуацията в Дупница, а съдя за случая по това, което се пише по вестниците. Поне в няколко материала прочетох, че пострадалият е семеен.
9
0
 
16
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
Женен е жена му работи в Англия а и той доскоро.
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКаква жена?! Той сериозна приятелка не е завъртял до 28-мата си годишнина, Вие за съпруги говорите. Чули недочули не коментирайте! Момчето трябваше да бъде в затвора, не в гроба! Докторът и брат му не са по- добри. И двамата дърпат младите момичета по заведенията. Доста от тях може би нямат 18 години, а те на по 40- 50 години.Първи приятели с най- гоемите мутри в Дупница, които ги вкараха замалко в затвора. Да отиват и те да си пият кафето там заедно!
7
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дупница трябва да се закрие...някакъв язивир да измислят там...
6
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Отверката си е мислил, че като е боксьор и може да тормози хората. Ножка ще има за всички мутрички...
5
37
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
видяхме снимката му и виждаме едно много хубаво момче по което всяка жена ще тича независимо от възрастта и другото го прочети в струма.бг.