Любовен сюжет около убийството на Отвертката

Гардът на Галеви бе прободен смъртоносно пред бар в Дупница
Обновена: 13 мар 2014 14:03 | 13 мар 2014 09:19,
26
Любовен сюжет около убийството на Отвертката

Все още няма яснота какво точно е предизвикало побоя, при който беше убит бодигардът на дупнишките Братя Галеви - Николай Радев, Отвертката.

28-годишният боксьор беше прободен преди два дни смъртоносно в заведението "Колата".

Още по темата
На тримата арестувани във връзка с убийството – личния стоматолог на Галеви Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, са повдигнати обвинения за умишлено убийство в съучастие, съобщи bTV.

За момента е ясно, че в инцидента е замесена дъщерята на анестезиолога Николай Карастоянов - Владимира.

Едната версия е, че тя и гардът са имали връзка в миналото и той е бил твърде настоятелен в искането си да се съберат отново. Другата версия, тиражирана от близките на убития, е че момичето е търсело близост с Отвертката.

Бащата на Владимира – анестезиологът Николай Карастоянов, работи в болницата от 20 години.

"Не е бил конфликтна личност, разбира се с колегите", обясни директорът на лечебното заведение д-р Любомир Таушански.

В местната полицията нямат данни затова някой от тримата Карастоянови да има криминално досие. Бащата и двамата му синове все още са в дупнишкия арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали тази "Отверка" е женен мъж? Откъде накъде ще досажда на момичето? Близките му могат да твърдят каквото си искат, но вижте снимката му! Може ли такъв човек да се хареса на докторска дъщеря? И докога мутрите ще си въобразяват, че могат да си позволят абсолютно всичко?Бащата и неговите близки са постъпили правилно. Защитили са момичето! След като не могат да разчитат на държавата, какво друго им остава да направят? Пък и не ми се вярва да са имали за цел да го убият. Искали са да го сплашат.
3
1
 
14
 
! Отговори
ujasi преди 10 години
kakva darjava i presa,vmesto galevi da sa v zatvora,a i vsicki bandi-presata pise za tiah,kato za krale,ebati i smesnata darjava..
2
7
 
5
 
! Отговори
alo преди 10 години
negramoten jelev-napisi pravilno statiata,kak se kazva bastata i stomatolog li e,abe pogledni kakvo pises,
1
2
 
68
 
! Отговори
Кошмар!!! преди 10 години
В Дупница всичко е с дупето нагоре! Щом лекарите са убийци на доказани престъпници, смятайте какви са останалите!Открай време в това градче дори жените ходеха с нож в дамските си чанти.И правилно всъщност, защото съд в България няма. Лошо няма, да помогнеш на един доказан гад, като мутрата дето пазела Галеви, да се срещне по-бързо със свети Петър.Трябва да се поучим от техния опит и да започнем навсякъде правосъдието: - Око за око и зъб за зъб!