Арестуваха двама младежи за убийството на 88-годишна

Откраднали брадва, стари пари, коронки за зъби и монети
Обновена: 20 апр 2014 15:19 | 20 апр 2014 14:55, Александър Попов
67
Арестуваха двама младежи за убийството на 88-годишна
Снимка: Булфото, архив

Двама младежи от козлодуйското село Гложене са задържани като заподозрени за убийството на 88-годишна жена от същото село, съобщиха от МВР.

Тялото на убитата възрастна жена бе намерено в събота следобед, след като нейна съседка се обадила в полицията, че не я е виждала от известно време. При огледа бе установено, че в къщата е влизано след разбиване на врата, жената е убита с удар по главата, както и че е извъшена кражба на вещи.

От бързите следствените действия е установено, че извършители на тежкото престъпление са двама криминално проявени младежи на 19 и 20 години.

След убийството на стопанката на къщата, извършено през нощта на 16 април, двамата откраднали златен пръстен, две сребърни монети и две златни коронки за зъби, както и над 1000 лева стари банкноти и брадва.

Брадвата и парите са намерени у един от заподозрените. Златните и сребърни предмети двамата продали на свой съселянин и на жител на Мизия, които в хода на разследването са ги предали доброволно на полицията.

Двамата заподозрени са задържани в следствения арест във Враца и работата по изясняване на извършеното престъпление продължава, допълват от МВР. Срещу тях е започнато досъдебно производство и най-вероятно ще бъде поискана постоянна мярка за задържането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 10 години
Какви'' младежи" бе? Това са си мръсни ***.
50
0
 
1
 
! Отговори
komynist преди 10 години
takiva xora samo bai Tosho gi opravqshe,ako ne na smart ,stqxa da 4ykat kamani vav Vra4anskiq Balkan cql jivot!
49
1
 
6
 
! Отговори
?!?!? преди 10 години
Колко нежно заглавие " Двамата Младежи"!?! А те са ***!!!!Ако става въпрос за лекари ,които спасяват живот но за зла врага има смъртен инцидент се пише"Убийци",цитират се пълните имена .........
48
0
 
8
 
! Отговори
познаващ преди 10 години
Възрастната жена и дългогодишна учителка , изключително трудолюбива и със кристално запазена яснота на съзнанието.Ако са й поискали парите да ги е дала......за грабеж пускат до 24 -я час..........Едно зверско и безсмислено убийство!Поклон пред светлата й памет!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смърт (след присъда по добър закон и съд) за такива престъпници!
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хубави хора, хубава държава, ако не те изядат кучетата, ще те убият ***
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма защо да тревожим Меркел за пещите. И това, което е останало от Кремиковци ще свърши работа.
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В селата няма полиция или има един полицай за 2-3 села.Реална ситуация в североизточна България.*** се нанасят в свободни къщи,разграбват ги и после в съседната,и после в другото село.Направо е страшно ,какви интеграции,кав евросъюз,какви глупости дрънкат...
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т.е. двама ***.
42
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 10 години
Какво стана с полицаите по селата, другари комунисти?
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ги пуснат до 72 часа! Съдбата на бабата чака 90% от българите! Още грабят и убиват по селата, но като свършат там ще почнат в градовете
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Двамата младежи дали не са били ***? Стари пари и брадва взели. До кога ще се търпят тези безобразия? Всяка седмица по няколко убииства! Да ги вкарват в затвора, където да работят по 20 часа на ден! Много малко хляб, много сол, и малко вода-с това да ги хранят.
39
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Молете се бръснатите глави на отец Гелеменов да се върнат като наказателни отряди да прочистят *** и тогава ще има ред. Тази *** нито Сорос, Порос, Морос не може да ги оправи а само смъртта !
38
0
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Смъртното наказание трябва да се върне. Смърт без значение на етнос и религия!!! Безмислено е такива *** да ги храним, да им плащаме топлото, охрана, лечение... Смърт за тези ***!!!
37
0
 
24
 
! Отговори
. преди 10 години
Какви младежи бе ? Престъпници *** , да са чували родните милиционери за превантивност , когато "криминално проявените" не са по затворите се държат под око , това не е кой знае колко трудно в някакво си село , да убиват стари хора (майки , бащи , баби , дядовци) за 20 лева и златни коронки стана вече нормална новина , няма полиция , няма и правосъдие , ако това стане с мой близък НЕ ДАЙ БОЖЕ ще ги очистя *** съм им майката *** !
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви младежи са т'ва- скапани гнусни ***. Нещата трябва да се наричат с истинските имена, а не "роми", "младежи" или "соц. слаби". Толкова е по-ясно и лесно - ***, ***, престъпници и т.н.
35
0
 
25
 
! Отговори
Бай Паткан преди 10 години
Роднините на убитата жена да наемат "чистач"...........
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Десетилетие на ромското включване
33
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато има *** да гласуват за БСП и Станишев, дотогава.
32
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кога ще ги траем тези *** да избиват възрастните хора. Да връщат смъртното наказание.