Блокада в Крушевец заради мярката на граничаря, сгазил дете

Бащата на Красимира: "Кръвните проби не са взети на време"
Обновена: 22 сеп 2014 09:21 | 22 сеп 2014 09:11,
62
Блокада в Крушевец заради мярката на граничаря, сгазил дете
Снимка: Архив, Булфото

Жители на село Крушевец, където миналата седмица граничен полицай премаза и отнесе 11-месечно бебе на тротоар, блокираха централния път от Бургас в посока ГКПП-Малко Търново. Това се случи заради пускането под домашен арест на граничаря Костадин Стоянов, прегазил детето.

Още по темата

Пред Нова телевизия бащата на бебето заяви, че мястото на Стоянов е в затвора и, че законите трябва да бъдат равни за всички. По думите му мотивите на съда за пускането на граничаря са несъстоятелни.

„Нямаме съд, нямаме нищо”, заяви един от свидетелите на трагедията. Свидетелите изразиха съмнение относно разминаването на резултатите от трите проби на граничаря. По думите на бащата на Красимира те не са реални и трябва да се направи проверка по случая. Съмненията му са за манипулация или че не са взети навреме.

Майката на Красимира заяви, че, ако убиецът е бил някой друг, а не полицай, са щели да го задържат за постоянно.

Жителите на селото изразиха готовност да блокират пътя „по всяко време на денонощието”, ако това бъде поискано от семейството на Красимира.

Както Dnes.bg писа, на 11 септември сутринта кола се качи на тротоара в созополското село Крушевец и помете количка с дете. 11-месечното момиченце не е имало никакъв шанс и е загинало на място. Трагедията станала, докато майката Нонка Кънева била в хранителен магазин в центъра на селото. Тя била оставила количката с бебето си Красимира на тротоара пред магазина. Отвън играел и 8-годишният брат на Красимира. Той се е разминал на косъм с трагедията и за щастие е невредим.

На 19 септември Апелативният съд в Бургас пусна полицая да се прибере вкъщи. Съдебният състав промени мярката за неотклонение на Костадин Стоянов от „задържане под стража“ в „домашен арест“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
13
 
! Отговори
Кк преди 9 години
Да пикая и на съд да пикая и на държавата,трябва да вземем правосъдието в свои ръце
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бащата на Красимира: "Кръвните проби не са взети на време"Мария, много си красива, обаче си неграмотна. На кое време е трябвало да му вземат кръвна проба? И как мога да взема проба на "времето"?
40
0
 
8
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 9 години
Когато обществото е престъпно. Милост няма!
39
3
 
12
 
! Отговори
БАба ти преди 9 години
До varg Да ти припомня :Целият свят беше в икономическа криза. Аз също съм засегната от това положение, но гледам реално на нещата. Абсолютни *** могат да пишат Боко тиквата, тиквуна и още епитети от този род. Колкото и да ви плащат за тези епитети, ако имате поне малко достойнство и поне елементарно възпитание ,едва ли бихте ги писали.
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно съдът ще отсъди родителите да заплатят ремонта на колата.
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СИГУРНО Е ОТПРАЗНУВАЛ С 500 ГРАМА БЯЛО ВИНО ПУСКАНЕТО СИ . СЕГА ДА ВЗИМА КОЛАНА И ДА СЕ КАЧВА НА ТАВАНА . ДРУГО РЕШЕНИЕ НЯМА ЗА МИЗЕРНИКА ЛЪЖЛИВ
36
0
 
18
 
! Отговори
1-n преди 9 години
a можеше да сгази дете на някой полизай, съдия или прокурор...Господ гледа мизерници!
35
0
 
38
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Няма да се учудя ако утре т.н. "СЪД" обвини това невинно същество детето че е виновно че е смачкало бронята на полицая убиец.
34
6
 
0
 
! Отговори
Георги Светославов преди 9 години
Автомобилните катастрофи са Световен Проблем и ние имаме РЕШЕНИЕ на тази трагедия за човечеството. Какво е Решението можете да видите в този док. филм. Моля споделяйте филмът, за да се достигне до това решение и на ПРАКТИКА!!! https://youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A&feature=youtu.be#
33
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъж от гр. Рила влиза за 2 години в затвора заради кражба на 10 кг кайма, 2 кг извара и няколко буркана лютеница от мазето на съседа си, пише "struma.bg".----------------------------------------------------------------ето така съди БЪЛГАРСКИЯТ СЪД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ЗА ТОЗИ УБИЛ ДЕТЕ НИЩО????!!!!!!
32
1
 
40
 
! Отговори
НВ преди 9 години
М.Стависки-К.Маричков-Т.Калоянчев-К.Стоянов-ИМА ЛИ СЪД-е това се питам.Чета коментарите и никъде не видях някой да спомене за тях.В България няма закони и това е така, тук важи следната поговорка:ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА И ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ.
31
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето как се протестира в ЕС и в цивилизованите западни страни:"Протестиращи фермери опожариха сградите на няколко институции във Франция..."
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Междувременно френски фермери опожариха сграда на данъчната служба в град Морле в знак на протест срещу влошените търговски отношения с Русия. Фермерите негодуват, че цената на продукцията им е паднала след забраната на Русия за внос на земеделски стоки от ЕС."
29
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само комплексари пишат тук!Че на всичкото отгоре и големи разбирачи-финанси,политика,футбол,астронавтика и какво ли не още!Нещастници плоски!
28
1
 
34
 
! Отговори
Beta преди 9 години
Защо държавата се прави на глуха за войната по пътищата и други проблеми...Защо сме апатични и бездейни към този и други проблеми...Защо всички надигат хилав глас едва след като стане белята...Защо се правим на силни пред слабите и безпомощните, а пред по-силните от нас се свиваме и сковаваме от страх...Защо сме толкова комплексиран народ, който само с чашката ръка и крака на газта се чувства добре...Защо нямаме достойнство....
27
14
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 9 години
Вълчане, кой издигна Бойко от мутра в генерал, кмет и му изпусна края? На какива многознайковци като теб, който се прехласват по пролетариата, им трябва дажба по 200 грама хляб на ден в Гулаг отвъд полярния кръг.
26
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто няма такава държава, такива полицаи и такъв съд....... Този сега го пуснаха, утре ще "докажат", че колата му била неизправна и айдееееееее - в къщи на топло. А не трябва ли и военен съд да го съди ?!?!? Неговото дете ако го смачка някой пиян "колега" или на някой съдия ?!?! Ей, хора от Крушевец, ако този се оттърве, да го убиете с камъни....... иначе няма справедливост....... като оня *** Цар Киро - две момчета погуби....... а него го пазят полицаите... НЕ ДЪРЖАВА, А ГЕТО......
25
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви кажа как съдят в Гърция- случай на убийство на бездомно куче- ефективна присъда и 30 000 евро глоба. Пострада и бизнеса му. Ако в България не могат да съдят- да си оправят законите!!!!! КАК може така, за смърт на детенце става дума! Само факта е достатъчен да е в затвора!
24
1
 
16
 
! Отговори
ора преди 9 години
До anonimenи да се променят законите, като няма кой да ги спазва все тая. Имаш ли пари или/и връзки каквито и закони да има винаги се намира вратичка.. Въпроса е някой (по-скоро всикчи) да иска да си свърши работата, за да може системата да заработи, което в нашия корумпиран случай, няма как да стане.
23
5
 
16
 
! Отговори
SSDD преди 9 години
Е много ясно.Тия институции са още в 1944 партизанска бригада обираща мандри и трепаща селяни.В историята на бг няма един единствен случай на някой убил човек и не дай си боже осъден на нещо повече от глоба в тежък случай условна но това е за много сериозно провинение.Може би стрелял с картечница в мол?Е сега нали видяхте как го изкарват.Карал си колегата с 40км.Изведнъж пред него количка с малко дете оставено без надзор(какви безотговорни родители,а) автомобилът му тръгва наляво и хоп беля.