Ало измамник измъкна 11 000 лева от баба

Парите били за болната й от "нова коварна болест" дъщеря
35
Ало измамник измъкна 11 000 лева от баба
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена даде 11 000 лева на телефонни измамници в пловдивското село Отец Паисиево, съобщиха от полицията.

Според първоначалната информация в сряда около 23.20 часа 71-годишната баба получила обаждане на домашния си телефон.

Мним лекар съобщил на пенсионерката, че дъщеря й е болна от “нова коварна болест” и е приета по спешност в пловдивска болница.

За лечението й били необходими три животоспасяващи ампули на обща стойност 11 000 лева.

Без да се двоуми, разтревожената майка приготвила исканата сума и около час по-късно предала парите на непознат мъж пред къщата й в селото.

По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление на полицията в Хисар и работата по установяване авторите на измамата продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Поискали и 11 бона ....извадила и дала 11 бона .....тая ще да има още ей ! Скоро нищо чудно да се прочете "Бедна пенсионерка даде 100 000 лв на мним полицай , за да пуснел сина и от ареста "
21
0
 
0
 
! Отговори
селчо преди 9 години
Четем Ви коментарите, че бабата са я излъгали некакви *** и Вие определяте, че всички са балъци, но това, че гласувахте за ГЕРБ,Атака, ДПС и Ви преметнаха се правите на ущипани моми.
20
0
 
4
 
! Отговори
??? преди 9 години
Кой е знаел, че бабата държи у дома си толкова много пари в брой?Но и тази баба, след като има телефон, защо не се е обадила на някой от близките си, за да провери дали е истина това, което й казва непознат глас по телефона посред нощ?!
19
1
 
0
 
! Отговори
готин преди 9 години
много бързо ще почине тази женица,мамка му
18
2
 
1
 
! Отговори
baihui преди 9 години
Номера от който е избрана жената се проверява от полицията на кой е регистриран, арест, разпит (бой ако е необходимо) резултата- признание или изпяване на виновния- ефективна присъда. Изобщо не е трудно, стига да има желание, но уви "органите на реда" са комбина с латиносите, които ни ограбват изстрадалите родители.... мила родна картинка...
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, умен народ ли сме или не? То не се биха барабани за тези измами, какво ли не беше и какъв е резултата? Изумявам, да не са живели на Луната излъганите, не гледат ли телевизия поне? Мангалитстанаха милионери заради такива .....не знам как точно да определя. Че има бедни и то много е ясно но защо бедността да им е правопропорционално на глупостта, не мога да разбера? Жалко, парите са събирани с години и сега смрадливците пият и слушат чалга и маанета и чакат поредната жернва.
16
2
 
5
 
! Отговори
Demos преди 9 години
Ще хванат на босия цървулите! Измамниците си плащат рекета на полицията и готово! Няма да има хванати и осъдени. А бабата - да пие една студена вода с хита на Веско Маринов "Родната полиция ни пази"!!!
15
0
 
3
 
! Отговори
Магарицо-о-о преди 9 години
Маргарита Атанасова от София и тя така прави измами с парите на хората - обажда си, иска пари, ама после не ги връща и изчезва!! Върни парите ***, Маргарито-о-о-о--о!!...
14
0
 
4
 
! Отговори
озахарЕн оризон преди 9 години
"Избий баламите и тарикатите сами ще изчезнат "
13
0
 
5
 
! Отговори
Къркорий преди 9 години
нова коварна болестЩе падна..Новата коварна болест всъщност е много стара и се казва простотия и тарикатлък. Май си заслужаваме л.йната, в които живеем!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сега да ви кажа защо няма много коментари,защото бабата е дала 11бона а не са й откраднали 11лв. ееее да беше обратното щеще да има вече 1000 коментара за умиращите ни от глад родители/да са живи и здрави/ и да е медийна звезда и, как сега тая баба ще изкара до края на месеца като няма да има и за кисело мЛеко,особено атакисти и "патриоти"мале,мале хахха,обаче бабата дала и мълчаниеее,е това сме ние,бедни,бедни,гладни,нещастни но ци..о не вярва че е така и затова...пИчелииии
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе НСИ що не вземете да преброите досега "бедните пенсинери"дето изгърмяха с алоало-то,та поне тях да ги махнете от списъците за социално слаби,защото нали всички пенсионери са на прага на гладна смърт според медиите,пък да ви кажа когато работех в банка най-големите сметки бяха точно "пенсионерски"и не за друго а защото се вбесявам че в България се говори предимно за пенсионери а аз си имам в къщи майка пенсионер и тя дори се възмущава,а бабата пари иама,ама мозък не
10
4
 
9
 
! Отговори
opa преди 9 години
Като ви чета коментарите, напълно си заслужавате управляващите и помията в която живеете, жалко само за свестните хора. В това изродило се общество, в което измамата и "тарикатлъка" са на почит, и ВИП-ове и ХайЛайф са мутри, гейове, футболисти и чалга певици, се раждат и изгражда и политическия ни елит със същите ценности. Възрастните хора са делили от залъка си всеки ден да спестят да имат някаква сигурност, а вие си се присмивате. Постотията ни затри като народ. жалко..
9
2
 
11
 
! Отговори
баба от селу преди 9 години
Час след като дала парите бабата се усетила че няма дъщеря. Всичките пари да им вземат на тези тъпачки дето не се научиха.
8
0
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Пич, тук не опира до тъпота.Запознай се с термина "студено четене" - един от многото похвати, използвани от "гадатели", с които да накарат наивниците да им повярват. По-лесно е, отколкото си мислиш. Тия *** подхождат по такъв начин, че да не ти оставят никакво време да осмислиш рационално нещата.Един такъв *** почти докара инфаркт на майка ми, която за малко да му повярва. Дори да е ***, както казваш ти, трябва да се направи НЕЩО.
7
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Еееее, все едно и също пишат - мине се не мине някой и друг ден.....щом има *** наивници- защо да няма и'' умни'' *- макар и повечето да са неграмотни-пък и държава няма - както казва МОНК- няма нито един осъден и в затвора....не случайно Чудомир е казал-Сбъркана държава сме ......
6
1
 
11
 
! Отговори
OMG преди 9 години
Otnovo "beden pensioner" :D
5
4
 
9
 
! Отговори
монк преди 9 години
публично известно е че това е основната "професия" на някои *** фамилии от северна България особено, но тъй като няма нито един от тях в затвора /поне аз не съм чул такъв случай/ то нещата си продължават. А за завиждащите на пенсионерите, трябва да кажем, че тия пари вероятно са спечелени в едно друго време, когато хората имаха поне работа и можеха да спестяват някой лев. Не им завиждайте, възрастните с тия пари си купуват лекарства сега. Жалко за жената
4
3
 
8
 
! Отговори
оеа преди 9 години
до 4Тъпотата не се лекува с кампании.
3
9
 
3
 
! Отговори
ДО-1 преди 9 години
Дано това се случи и на твоите родители,тогава аз ще ти напиша това което си написал ти.