Двама души загинаха при жестока катастрофа във Варна

Полицай е единият от загиналите под Аспарухов мост
Обновена: 24 окт 2014 15:29 | 24 окт 2014 14:49, Екип на Черно море
71
Двама души загинаха при жестока катастрофа във Варна
Смачканото след удара Рено. Снимка: Булфото

Мъж и жена са загинали при зверски сблъсък до светофара на кръстовището на улиците "Девня“ и „Стоян Заимов“, близо до подхода към Аспарухов мост във Варна, съобщи информационна агенция "Черно море". Първоначалната информация беше, че са загинали две жени.

Сигнал за инцидента е подаден в 13.20 часа. На мястото веднага са изпратени линейка и полицейски екипи.

Загиналите са пътували в "Рено клио". По непотвърдена информация мъжът е полицай от Четвърто РПУ във Варна.
Според очевидци на трагедията причината за инцидента е неправилна маневра на загиналия шофьор, който опитал да се престрои и се ударил в "Порше Кайен", което пък се движело с превишена скорост.

При сблъсъка "Рено"-то буквално излетяло от пътя и се забило в билборд. Автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Екипи на гражданска защита го разрязаха, за да извадят телата от него. Пътниците в другия автомобил се разминали без травми и наранявания.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: МВРВарназагинали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Да бе ,ама в Германия всички са родени с равен старт, а тук не е така от 70 години насам. Малко са хората които си изкарват парите с това че могат и знаят.
27
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 28Ми и аз точно това казвам, бе: Защо само тоя от Кайена ви виновен, бе? Що не говорите за полицая дето направил неправилна маневра? Разбрахме според теб че всички каращи Кайен са *** до девето коляно(логиката ти цепи косъма на 3 впрочем), но защо не кажеш че това ченге дето е карало *** за 1500 лева също е ***?
26
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно кайенът се шофира от много ЕДЪР,МАСТИТ и МНОГО НАШ ЧОВЕК защото по медиите почнаха "оневиняването" му, дажепреди още да има имена та даже инициали!Горките хорица в реното, смазани на пихтия...
25
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С това завистливо мислене няма как да се оправим като народ. Ние сме изгубена кауза!Значи германеца дето произвежда Порше Кайен го прави с мисълта, че е предназначено за бизнесмен без морал и след като остарее колата да я продаде на някоя фирма за коли втора употреба за да я вземе младо гъзе пак без морал.Бай Ганьооооо...бай Ганьооооо, злобата и завистта ще те държат винаги долу в калта докрая на живота ти.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 27Ми точно тва ти казвам бе "Гошо". И в двата случая става въпрос за комплексари, на които не им пука, че около тях живеят и други човешки същества а става въпрос единствено за тяхното его, за това се карат като ненормални...не са виновни те, така са ги научили на село
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 25Е не усещаш ли колко си *** в противоречието си? Значи последно да обобщим: бедни гъзари или богат бизнесмени само карат порше кайен и никакви други хора.Благодаря за информацията!
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 24 Ми точно де , щото има Кайени по 15 хилки, някой изпърдян гъзар и комплексар който си е дал последните 15 хилки за Кайен. Макар че имам чуството, че Кайена е нов , за 100 000 хилки , някой просташки бизнесмен който е бързал за поредната далавера или за някоя разкрачена
21
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
22-риМуахахахааххахаха...като чуеш кайен и си представяш космически кораб ли бе? Че има Кайени за по 15 хилки. Това значи че си някакъв известен богаташ? Бати неандерталско задръстено племе.
20
4
 
16
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
кво стана бе разбирачи? нали кайена бил отнесъл горките невинни хорица в реното? сега, че кайена трябва да му ударят 25 на голо за висока скорост, спор няма, но май шофьора на реното носи основния дял.
19
3
 
32
 
! Отговори
>>>> преди 9 години
Не знам защо всички обвиняват шофьора на по скъпото возило ....аз минах оттам и според мен този с клиото е решил да завива наляво от бързата лента , като изпревари всички чинно чакащи там и не е видял че зеления сфетофар е само за направо а стрелката за наляво е светела червено....и се е нанизал на кайена.
18
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Верно, в статията споменават като причина за ЖЕРТВИТЕ само неправилната маневра и превишената скорост, но не ФАРОВЕТЕ. Нали те щяха да ни помагат по-бързо да определяме скоростта на другия участник, да предвиждаме маневрите му и да ни пазят от смърт на пътя!
17
1
 
12
 
! Отговори
bai ivan преди 9 години
Билборд? Дърветата иначе са много опасни, ама билбордите не. На бас че е незаконен.
16
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе що Кайена ви виновен, бе? Полицая карал клиото е направил неправилна маневра. В случая добре, че няма пострадали в Кайена заради малоумието на плицая от клиото.Значи който кара Кайен е ***, мутра която не спазва правилата на движение, а който кара клио е беден хрисим човечец спазвайки всички правила.
15
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ФАРОВЕТЕ къде са били, за да предотвратят катастрофата с ЖЕРТВИ???
14
1
 
22
 
! Отговори
UJAS преди 9 години
KARAITE BAVNO V GRADA BE TAPANARI !
13
4
 
16
 
! Отговори
да бе! преди 9 години
"Жените били в "Рено клио" и са се блъснали с "Порше Кайен"!!!Ясно е че не те са се блъснали с Поршето - а че то ги е отнесло!
12
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи най-вероятно Кайена е бил спрял, и Клиото се е ударило с 360 км/ч в него. Просто не виждам как някой каращ Кайен може да бъде виновен ..това е невъзможно просто!!!А на онбашията отдолу под мене, да фанем па да го онодим, деева негоата маа
11
8
 
25
 
! Отговори
Demos преди 9 години
Днешната полиция ни пази да умираме спокойно, но сигурно на пътя!!! Веско Маринов пак ще я възпее в балада!!!
10
10
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
още никоя медия не е казала как точно е станало, но великите експерти им е ясно като бял ден. да се чуди човек как при такава проницателност нашите гении пъшкат на 500 лева месечно.
9
1
 
26
 
! Отговори
Аноним преди 9 години
Ужас... мир да праха им, поредната абсурдна смърт на пътя...