Полицията в Плевен издирва 22-годишната Моника

Следите й се губят от 6 ноември
26 ное 2014 14:43, Анисия Иванова
5
Полицията в Плевен издирва 22-годишната Моника
Архив: Булфото

Областната дирекция на МВР в Плевен издирва безследно изчезналата Моника Стефанова Петрова, съобщиха от полицията.

Издирваната жена е на 22 години с постоянен и настоящ адрес в град Белене. Тя е в неизвестност от 6 ноември 2014 г. Тогава е съобщила на родителите си, че заминава за град Мизия да види приятеля си, като връзка за пътуването ще направи в град Плевен.

На същата дата родителите са разговаряли по телефона с Моника и тя е съобщила, че е на автогарата в Плевен и чака автобус за Белене. От този момент те нямат връзка и не са получавали никакво известие.

Моника Петрова е средна на ръст, с нормално телосложение, стройна, с бяло овално лице. Има бенка на лицето на брадичката. Тя е с права, черна дълга коса, има кафяви очи. Била е облечена със светли дънки, черни маратонки, черно боди, пуловер сив на цвят и сиво яке.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ПлевенМВРизчезнала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отишла е на Рожден ден!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А снимка? Иначе ей сега мога да се размина с нея на улицата, ама как да разбера, че е тя? Знаете ли колко млади жени отговарят на това описание? Хиляди. Е, дори и някой да я срещне някъде как да разбере, че е тя? А и къде бляхте 20 дена, че чак сега се сетихте? Те най-важни са първите 48 часа защото тогава някой може да си спомни къде и евентуално с кого я е видял. А сега 20 дни по-късно кой ще се сети?
2
1
 
13
 
! Отговори
джурналист преди 9 години
Верно бе!
1
1
 
34
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Нали се сещате, че без снимка едва ли някой ще помогне, дори да я види.