45-годишен мъж пострада след бракониерски лов

Приятел го уцелил с ловно бренеке
Обновена: 5 яну 2015 12:45 | 5 яну 2015 12:40, Красимир Ангелов
5
45-годишен мъж пострада след бракониерски лов
Снимка: Булфото

45-годишен мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Бургас с огнестрелна рана в главата след бракониерски лов. Първоначално той казал на полицаите, че се е самопрострелял, но малко по-късно е признал, че е улучен от приятел по време на лова, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал на 2 януари, когато към 16.00 часа в спешния център за лечение е постъпил прострелян 45-годишен мъж. Той е обявил, че се е гръмнал сам в главата, докато почиствал пушката си в своя дом.

Полицейските служители обаче са установили, че същият мъж, заедно с 40-годишен мъж от Бургас, бракониерствали в района на село Странджа, област Ямбол, където е станал инцидентът.

Пострадалият се лекува в отделение "Неврохирургия" и е без опасност за живота след направената му операция. Установено е, че огнестрелната рана е нанесена с ловно бренеке.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
Един ***, гръмнал друг *** в главата и вече голяма новина... няма що.
3
2
 
9
 
! Отговори
Владо преди 9 години
Който е тръгнал да убива, хич да не се учудва ако го убият ...
2
0
 
8
 
! Отговори
Тоя Брониран ли е? преди 9 години
Как става да те прострелят в главата с "Бренеке", което има около ~3400 джаула начална енергия и окола 400м/с скорост и да останеш жив? Ловец съм от 15г. И нищо, не разбрах!
1
4
 
13
 
! Отговори
нона преди 9 години
поредният *** и долен бракониер - получил си е заслуженото, и както много пъти - на всички ловци, пожелавам да се гръмнат, а дали в тъпата кратуна или на друго място - по избор!!!