Наръгаха с нож бежанец в хипермаркет в София

Мъжът е в болница без опасност за живота
25 яну 2015 07:53,
41
Наръгаха с нож бежанец в хипермаркет в София
Снимка: архив Булфото

Бежанец е бил нападнат с нож късно снощи. Инцидентът е станал в района на голям хипермаркет в столичния квартал "Овча купел", съобщи Нова телевизия.

След инцидента мъжът разказал, че отивал да си вземе храна, когато бил нападнат и ранен с нож в гърба. Чужденецът успял да избяга преди да разбере каква е причината за нападението.

Опасност за живота му няма, но му предстоят още изследвания. Настанен е във Военна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Овча купелножбежанец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
нона преди 9 години
Тези хора НЕ ИСКАТ да остават в България - задържаме ги насила, поради европейски директиви.- България е просто транзитен път! Пуснете ги към Европа и няма да имаме такива проблеми и разходи...трбва ли да събираме зорлем критична маса от опасни ислямисти ... Да ги приема, който ги е създал!!!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почти съм сигурна, че го е наръгал някой друг бежанец. Те тия си се държат все едно още са си в пустинята.
20
0
 
8
 
! Отговори
Подуенец преди 9 години
До: #21 МагиКуха лейко, като отиваш в чужбина през полето ли влизаш нелегално,или си показваш документите да те знаят коя си? А? И хрантутят ли те там или почваш работа веднага? Каквато и да е работа. Гъска ***,......
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
v sofia da se kolit na koi my dreme....
18
2
 
10
 
! Отговори
ьььььььььььь преди 9 години
тия нелегални престъпници трябва да ги връщат ,там от където са дошли ,а не да ги лекуват за моя сметка , защо искат да увеличават вноските за пенсия , я кяжете ,да има за теми маймуни нелегалните
17
1
 
12
 
! Отговори
Студент преди 9 години
Или може би няма да повярвате ?А знаете ли, че от МВнР са достатъчно *** да ги настаняват на по един етаж от враждуващи фракции ? И в тази връзка, бежанците, си правят по 10 на 10, хард стил, завършващи понякога с извадени очи. На последното съм пряк свидетел.А че имаше изнасилена студентка от НБУ? Ама от къде да знаете.Че са ме наричали, след забележка, заради огромната мизерия, "бугарин, бугарин бежанец" ?Нищо не знаете, смешници. Вие сте враговете на тази държава.
16
2
 
20
 
! Отговори
Студент преди 9 години
Ей, миши хелзински сърца.Живял съм в Овча Купел, на 10 метра от общежитията на МВнР. Знаете ли вие, борещите се и защитаващи правата на горките избягали от война, какво е да живееш редом до тия безпомощни хора? Какво е да си оглеждаш всеки ден колата, дали няма някоя щета от редовните им пиянски изцепки ? Дали пият ? А вие какво мислите, че правят с парите, които им се отпускат ? Знаете ли как гледат вечер, когато се прибираш ? А дали ще ви писне, когато се обърнат към вас докато се облекчават
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Политиката ни е калпава. Не може всеки който е друг етнос да има защита в страната, а само българите да нямат никаква от никъде. Това създава сериозно напрежение.
14
15
 
3
 
! Отговори
маги преди 9 години
До we точно така расистите са българите , а като идат в чужбина искат отношение! да ама не няма как да стане *** народе! лоши сме българите всички го знаят по света !
13
17
 
3
 
! Отговори
маги преди 9 години
До МРАВКА какво ви пречат хората бе злобни мизерници такива! я се вижте колко сте злобни всички в тая държава един към друг,срам ме е че съм българка това не е народ а племе! само знаете да плюете и да се заканвате а вие самите какви сте ако отидете в техните страни и там ви замаат в тиквите ви празни сигурно ще се чувствате чудесно нали! не ви е срам долен народ!
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нека си знаят чламарите какво ги чака в БГ освен мизерия и нищета...хах
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ех...за малко...нищо др път сатър...като тях :)
10
28
 
9
 
! Отговори
ХАСАН преди 9 години
Това е българския ,,ХУМАНИЗЪМ " И НЕ ли ХРИСТИЯНСКИ ТЕРОРИЗЪМ ?
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С техните камъни по техните ***.
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или са искали да го ограбят, или е разчистване на тъмни сметки.Ако този човек не беше в България, това нямаше как да стане.Пълно безумие: първо преминават границата незаконно, после трябва да ги отглеждаме и да ги опазваме да не се избият помежду си или с нашия криминален контингент.
7
8
 
25
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Не разбирам само защо му е на някой да наръга бежанец ?
6
58
 
21
 
! Отговори
we преди 9 години
Всички сте расисти и плюете и мразите а когато идете в друга страна гледате като *** и си търсите правата.Така както се държим ние с бежанците така се държат с нас в Англия Франция и останалите държави.Затова бъдете малко по-чпвечни защото тези хора бягат от войната!
5
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvi takiva rasisti *** sashtestvuvat v Balgariq, da ragat i gladnite i jadnite izbqgali ot Voina? Bezbojnici....
4
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа не може да ги търпи и тези които са много отворени и си го получават.
3
11
 
31
 
! Отговори
* преди 9 години
2 никакви *** не са го наръгали - той сам се е боднал за да прекара няколко дни в добра болница , както казва 3 ... Вчера разговарях с човек от Шанлъурфа , чиято племенница бебе на 1годинка вдига температура 40 градуса : карат детето в болница и там е трябвало да чакат във фоаето до 5 ч. сутринта от което и те двамата с брат му се разболяват ...защото болницата била пълна с ранени сирийци . А градът и на 50 км. от границата , ранен можели да върви 50 км.-Не! Значи номера .