Търсенето продължава. Осиновените деца – живи

МВР търси други деца с профила на момчето от куфара
Обновена: 26 мар 2015 13:59 | 26 мар 2015 10:05,
6
Търсенето продължава. Осиновените деца – живи
Търсеното дете. Снимка: МВР

2-те наскоро осиновени деца, чийто профил съвпадна с този на намереното в куфар убито дете край Долни Пасарел, са живи и здрави, твърди "24 часа".

Те бяха единствените, които бяха с кафяви очи и кестенява коса, както на убитото момче, и точно с неговия ръст - 112 сантиметра. Затова сега разследващите търсят осиновени деца с близък профил.

Разследващите продължават да са затрупани от сигнали за деца, които може да са убитото момченце. Засега обаче те не са дали резултат. От полицията обаче насърчават хората да продължават да се обаждат.

Зеленият куфар продължава да е единствената следа, която полицията има. По него обаче няма отпечатъци, а собственикът му не е идентифициран.

Знае се, че куфарът е бил купен в Русия и е бил транспортиран дотам от Белгия през февруари 2014 г. Полицията може да установи самоличността на купувача по кредитната карта, с която е платил чантата. На нея бе намерен баркод, поставен на летище в Кипър върху багажа на рускиня, която пътувала за Москва. Въпросната дама обаче никога не е влизала в България, поне законно.

Припомняме ви, че куфарът с убитито 5-годишно дете бе намерен в петък надвечер в Искър край въжения мост до село Долни Пасарел.

Момченцето е било бито, а главата му блъскана в твърда повърхност. Починало е обаче от задушаване. След това е бил съблечено, увито в синьо-бяла кърпа и натъпкато в зеления куфар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко е за детето,,,лошото е че хората по цял свят май исперкват,,,
3
0
 
9
 
! Отговори
2323 преди 9 години
до Членска карта 7Предлагам да ти се отнеме членската карта 7 и да ти бъде връчена най-официално Жълта книжка!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В първите дни някой от коментиращите написа, че детето имало руски черти, но тогава само си навлече гнева на русофилите. Май е бил прав
1
16
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
Боби Михайлов ми се вижда доста съмнителен. Вчера се върна на летище София със същия куфар.