Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция

26-годишният младеж е син на дупнишки бизнесмен
Обновена: 20 апр 2015 14:14 | 20 апр 2015 11:45,
84
Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция
Снимка: в. Вяра

Тежка катастрофа е станала пред редакцията на вестник "Вяра" в центъра на Дупница.

26-годишният Васко Петров, който е бивш зам.-шеф на ББЦ, се забил челно в стълбището на входа на редакцията. Младежът шофирал личният си автомобил "Ауди"- S3 с бясна скорост.

От удара колата избухнала в пламъци. Очевидецът Георги Йорданов веднага се притекъл на помощ и спасил младежа от огнената клада.

"Вадихме го със специални инструменти. Беше страшно, добре че имах пожарогасител. Момчето беше в безсъзнание. Всички в квартала се молим на Господ да оживее и да е здрав, но със сигурност е със чупен таз, а и не само това. Колата беше пред взрив. Земята се поклати. Летял е със 140 км, не със 120. Колата набира скорост бързо, защото е мощна, с 220 конски сили, тя е като ураган", разказва Йорданов пред в. "Вяра".

Петров губи контрол над автомобила точно пред редакцията. Удря се и в задната част на друг автомобил.

Животът му вече е вън от опасност, съобщиха лекари от болница "Пирогов", където е приет по спешност. Пострадалият е син на известен дупнишки бизнесмен - Стефан Петров.

Колата на младежа е напълно унищожена. Живеещи в съседство хора разказват, че водачът е бил заклещен между ламарините и го извадили, след като ги срязали.

Назначена е автотехническа експертиза, за да бъдат установени точните причини за тежкия инцидент. Васил Петров е студент в Англия, учи международно право, а семейството е едно от най-богатите фамилии в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
42
 
! Отговори
майка преди 9 години
Благодаря на Бога ,че не е убил невинни хора,но не и за това ,че е оцелял.Каквото е търсил-това е намерил.Дано НИКОГА повече да не може да кара кола.!!!!
40
0
 
34
 
! Отговори
ГаУев преди 9 години
Този не си ли е снимал клипче на геройството, да го помести в социалните мрежи?
39
0
 
42
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
-------Не мога да разбера ???- защо бедняци спасяват хора които после наричат същите тези бедняци --- *** на обществото !!! Оставете го да изгори като факел - малко ли хора се самозапалиха заради такива богаташки *** унищожаващи българският народ и правещи го по беден - беден като "църковна мишка "
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
селски бек ....
37
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пишман-англичанин! Дано да се научи за следващия път как се кара кола в населено място. Нямам съчувствие към такива, още повече съзнателно предизвикващи толкова много катастрофи в БГ.
36
0
 
50
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 9 години
Очевидно на нищо не се е научил в Англия. Останал е балкански дивак! Но ябълките не падат на далече от дървото.
35
0
 
30
 
! Отговори
ПОтърпевш преди 9 години
Поредният ***, без здравни вноским на който ще му лекуват малоумщината. Да се беше утрепал!
34
0
 
24
 
! Отговори
BG преди 9 години
Карай Джони, карай.., всичко тече, но уви не всичко се пие!
33
0
 
50
 
! Отговори
мм преди 9 години
220 коня и едно магаре
32
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сладвашият път баща му да му кола с поне 300 коня под капака и да се разходят двамата.....може и по английските улици.
31
0
 
34
 
! Отговори
Зловещо преди 9 години
Виновни винаги са родителите.Каквито са те ,такова е отрочето.То е тяхното ехо ,тяхното скрито АЗ!А после се чудят и се правят как кривото огледало на Алиса в страната на чудесата се е озовало на тяхната пътека!Всъщност родители вие сте режисъорите и продуцентите и не се оплаквайте ,ако филма е филм на ужасите!......,защоно едно на петстотин хиляди деца се ражда с лоши гени и е самото зло.......Ако казвате,че сте го възпитали добре,значи се оправдавате,че гена му е зъл.....-така ли да разбираме?
30
3
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Виновен е гадния германски капитализъм подлъгал младежите с неукрепнала психика и създал автомобили развиващи тези бесни скорости
29
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България няма нужда от такива българи.
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа па да се подмаже на гъзето със лаченото ауди.И сега кво? Тоя ще си купи нова резачка тоя път с 500 коня а ти ще ядеш баничка и бозица.***.
27
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30напълно съм съгласен с теб, че да караш с и над 100 в населено място трябва да се приема като съзнателен акт и при всеки инцидент деянието да се класифицира като умишлено. Защото никой не го е заставил да се качва на автомобила и да натиска *** като за последно, да не говорим, че с получаването на свидетелството за управление на МПС, институциите и обществото гласуват доверие на водача като на трезвомислещ, отговорен и зрял човек, но адвокатите и съда винаги са на друго мнение
26
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То като си е добиче и с диаманти да го обсипеш и на Луната да го пратиш да учи, пак ще си гледа ровечката и ще мучи насреща!!!
25
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и Светъи Петър е известен ключар на Христоси гостоприемно ще го приеме пред светите порти!За това, че татко му е известен бизнесмен ще му запази сепаре
24
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има справедливост. Симеон краде, краде, краде и накрая сина му катастрофира. Няколко години в кома и умря. Сега и тоя. "Бизнесмен" или крадлива мутра. Децата плащат за грешките на родителите си.
23
6
 
27
 
! Отговори
А преди 9 години
Тоя който го е спасил бях ден да не види дано !!!Тоя "младеж" е потенциален масов убиец, природата си знае работа, щяла е да ни отърве от един ***.Те взели че го спасили ... и ЗАЩО, утре да подкара някоя кола със 160 и да избие съмати народ.
22
3
 
28
 
! Отговори
А преди 9 години
Е що трябваше да го спасявате ???Оставете го искал е да самоубие има това право.