25-годишен младеж е тежко ранен, блъснат от джип

Той помагал на приятели, закъсали на Околовръстното в София
Обновена: 26 апр 2015 16:04 | 26 апр 2015 15:58, Анисия Иванова
85
25-годишен младеж е тежко ранен, блъснат от джип
Снимка, архив Булфото

25-годишен младеж е тежко ранен след верижна катастрофа на кръстовището между бул. „България" и Околвръстния път в София. Инцидентът е станал днес около 12.00 часа на обяд, съобщи Нова тв.

До катастрофата се е стигнало, след като джип "Порше кайен", управляван от турски гражданин, прелетял с висока скорост и отнесъл хора, събрали се около аварирал автомобил.

Пострадалият дошъл заедно с негов приятел, автомонтьор, да помогнат на техни познати, които закъсали на мястото на инцидента. Докато оглеждали колата обаче, шофьорът на джипа отнесъл момчето. При удара главата му се ударила в стъклото на автомобила, вследствие на което получил черепно-мозъчна травма.

Турският гражданин, заедно с още две коли, са пътували към Панчарево на пикник. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна. Най-вероятно обаче той е шофирал с над разрешените 80 км/ч., според свидетели.

Автомобили на КАТ са патрулирали линейката до ВМА, където пострадалият е настанен. Движението е временно отцепено, което усложнява трафика в района. Началникът на "Пътна полиция” Тенчо Тенев също е отишъл на мястото на верижната катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като бях студент преди десетина години турчоланците не смееха да си покажат човките в студенския щото им спуквахме кривите кратуни
9
0
 
40
 
! Отговори
flamer преди 9 години
Точно този *** ни изпревари на България с поне 120км/ч. За съжаление 5 минути по-късно турчина седеше в колата и бавно осъзнаваше какво е направил....
8
1
 
34
 
! Отговори
Dido преди 9 години
Всеки който е ходил в Турция знае, че там шофьорите НЕ СА НАРЕД С ГЛАВАТА! Мислите си че тук са джигити???? Отидете в Турция и вижте за каво става въпрос.
7
44
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Законите на Дарвин в действие! Може би бантустанецът е скочил и опитал да отмъкне чистачките на преминаващото порше?
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По Бъкстон минаха две линейки и си помислих, че пак ще четем по новините за поредният инцидент на околоМръсното и за съжаление е истина. Жалко за момчето, дано се оправи.
5
3
 
25
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
А ти откъде знаеш че са били без жилетки бе
4
12
 
35
 
! Отговори
СВЕТЛООТРАЗИТЕЛЕН ТР преди 9 години
А всички забравят само че, че след като спреш аварийно или да помагаш на друг закъсал се слага светлоотразителен триъгълник! На пътя има правила. И джигита движещ се със 100 е виновен определено, но и младежа трябва да предприеме слагане на триъгълник на 100 м от колата. Човек движещ се с 80 км/ч няма да разбере дали си спрял или ако разбере няма да може да реагира. Онази седмица бях на БЧК и там постоянно ни повтаряха, че спрем ли на пътя аварийно веднага СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИЯ ТРИЪГЪЛНИК И ЖИЛЕТКА
3
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нарочно го е направил
2
10
 
85
 
! Отговори
Арменски геноцид?хах преди 9 години
Просто се е позабавлявал.Знае,че най тежкото наказание е година условна и 500 лева разходи.Като се прибере в Турция ще го разправя сякаш е бил на лов.
1
6
 
61
 
! Отговори
някой преди 9 години
сега остава куките да го екскортират до пикника , каквито са дупедавци не се и съмнявам . нали е резак нищо не могат да му направят.