Момче уби с дъска баща - побойник

Мъжът заплашвал с нож жена си и тъста си
11 май 2015 11:22,
25
Момче уби с дъска баща - побойник
Снимка: архив Булфото

Семейна разправия завърши със смърт във видинско село. 17-годишно момче ударило с дъска баща си, който размахал нож срещу майка му и дядо му.

От удара мъжът загубил равновесие, паднал и ударил главата си в циментова колона на навес на къщата.

Буйстващият баща бил откаран в болница с опасност за живота, а към полунощ починал. Трагедията се разиграла вчера вечерта в село Капитановци, съобщиха от ОД на МВР във Видин.

Непълнолетното момче е задържано с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава, в Районно управление „Полиция” - Видин е образувано досъдебно производство.

Загиналият е на 47 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: видинножмомчеубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
69 преди 8 години
До от Сидни Ав$$тралия-7Защо не си завреш тъпия хумор там, където не те огрява слънцето? Става въпрос за житейска драма, в която дете е спасило майка си /явно от такъв като тебе/ и сега ще му се зачерни бъдещето от недомислените закони в територията България.....
17
0
 
13
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Милото дете.Не стига , че яло терор от този звяр, а и пред очите му държи нож насочен към майката и дядото.Сега да го консултират с психолог и да го освободят от всякаква отговорност.Детето е в правото си.Защитава май- милото - майката, която му е дала живот.А побойника си е получил това , което е търсил.Да види как е когато той бие- дали боли?!92519
16
0
 
20
 
! Отговори
Продълж. на 18 преди 8 години
От удара крадецът получил комоцио и завел дело за нанасяне на телесна повреда. Не знам как са се развили нещата по-нататък.Нужно е да се ревизира онази част от нашите закони, която изяснява какво е допустимо да направи човек при самозащита. Всички знаем, че опасните рецидивисти се стремят да не оставят живи свидетелите, които са ги видели и могат да ги разпознаят. У нас обаче, ако се браниш от такъв и случайно го нараниш, теб считат за виновен!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нужен е ремонт на законите ни!В София имаше подобен случай отпреди 20-ина години. Крадец успял да отключи чужд апартамент в делничен ден, не подозирал, че вътре е детето на семейството - момче в 7-и клас. То го усетило, чак когато влязъл в антрето. Наскоро били правили ремонт и в един ъгъл още стояла подпряна някаква дъска. Хлапето я взело, притаило се зад вратата и когато бандитът влязъл, го халосало по главата. Той изгубил съзнание, детето успяло да викне съседи и полиция (продълж.)
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не говорим, че ако момчето е искало да убие баща си, първо надали е щяло да избере дъска и второ, определено не биха го откарали в болница след този злощастен инцидент.
13
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо това не е убийство, защото този е починал от удара в колоната, а не от удара с дъската и второ за да се реши това дете на такава постъпка, явно баща му редовно е посягал и на майка му и на него. Така, че то просто е действало при самозащита, защото е знаело, че не спрели баща си ще последва поредният побой, а след като е имало и нож, като нищо побоят е можел да премине и в убийство. Така, че това е просто едно дете, което е защитило себе си, майка си и дядо си.
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно младо момче сега ще гние в затвора заради един пиян ***. Това ако стане тряба да има протест.
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че е написала "загиналия" - правилно е "убитият"
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрацията иска жертви.
9
1
 
41
 
! Отговори
А? преди 8 години
защо детето е задържано, като това е било самоотбрана?
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да не повдигнат обвинения на момчето, защитило е семейството си, представете си бащата в какво състояние е бил, щом синът му е прибегнал до такава крайност. В противен случай можеше да четем за поредната кървава семейна драма.
7
21
 
3
 
! Отговори
sled преди 8 години
мисля,че ще го оставят в ареста докато не навърши 18 и ще го съдят като пълнолетен
6
2
 
65
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
За тези които не знаят какво е да имаш алкохолик в семейството. Не съжалявам алкохолиците , те са егоисти. Ако детето не беше защитило майка си и другите, сега може би щеше да има 3 -*** убити. Не знаем колко е страдало това дете от пияния си баща. Колко ли е страдала майката в името на семейството си и е търпяла. Не упреквайте детето. Всеки би постъпил по този начин в момент на уплаха. Колко ли пъти са били заплашвани. Но Бог ги е запазил. Да му прости Бог греховете.Лично аз не упреквам детето.
5
1
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаел го що за стока е и докъде е можел да стигне и е защитил живота на майка си. Мръсникът е мъртъв, а синът ще има грях цял живот. Не е справедливо, но такъв е живота. Дано господ му даде сии да успее да превъзмогне всичко това.
4
2
 
56
 
! Отговори
вера преди 8 години
Значи първо нека да благодаря на Вера Александрова, че е написала "загиналия", а не починалия, както сме свикнали от неправещите разлика нейни колеги.И по същество, наистина се надявам да не го отнесе младото момче, което ако е вярно изнесеното в материала е дейсвало в условията на неизбежна самоотбрана. За тези, които ще ми опонират бързам да поясня, че такава е налице и когато е в опасност живота на друг, а не непременно на извършителя....защото у нас всичко е наопаки....
3
1
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжка постъпка! Семейството трябва да се защитава, независимо кой напада!
2
1
 
29
 
! Отговори
мда преди 8 години
Какво ли е правилното нещо... Как ли трябва да се постъпи с това дете в момента. Едва ли някой си мисли, че не е оправдана постъпката му, но в същото време това е много хлъзгава плоскост, можеща да доведе до непоправими последици за него ако не бъде адресирана постъпката му правилно. За жалост си миля, че в нашата родина е проблем и то голям не възможността да с епомага на децата от психолог и липсата на правилен подход...
1
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната нашенска простотия! Малък но много *** народ...заслужаваме си оценката.