Гръмнаха младеж в царевична нива край Кошарево

Момчето е убито на място с изстрел със сачма
2 сеп 2015 12:37,
88
Гръмнаха младеж в царевична нива край Кошарево
Снимка: Булфото, ахрив

Трагичен инцидент е станал в 1,45 ч. тази нощ в нива край брезнишкото село Кошарево, съобщи пред БТА окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов.

Двама младежи брали царевица в блок в землището на селото. Край нивата преминал автомобил, от който бил произведен изстрел към движещите се стъбла на царевицата.

Единият младеж е убит на място със сачма. Приятелят му е в шок от случилото се.

Тялото на убития младеж е закарано в Съдебна медицина в Перник за аутопсия. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормалните хора в 1.45 вечерта спят и не обират нивите на хората.Нещо не ми е ясно как сачма ще го убие.Да не са го гръмнали в окото с сачмата -егати късмета
45
0
 
18
 
! Отговори
някой преди 8 години
Това са били не младежи, а ***. Битката за Средната земя тепърва започва.
44
0
 
25
 
! Отговори
26775 преди 8 години
Новината да се чете така:"Крадци на селскостопанска продукия бяха овъзмездени по бързата процедура. По време на делото, няма пострадали НОРМАЛНИ ХОРА"
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"брали" царевица ? Как стигнахте до "прозрението", че са "брали" ?1.45ч. е типично време за друг вид дейност и мисля, че и казваха - КРАЛИЗа "младежи" няма да коментирам ... те тоя тип младежи са си изпечени крадци, още когато са били деца
42
0
 
20
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Тази "сачма" сигурно е от бренеке или 13/0.
41
0
 
69
 
! Отговори
темида преди 8 години
когато майка ми беше в града и отитде на село да си види къщата,такива "младежи" я бяха,разбили що имаше желязце го бяха взели.избите бяха изкъртени и разхвърлени 1 буркан зимнина нямаше оставен.ТЯ ПЛАЧЕШЕ,дойдоха полицаите опиха щетите и след 1 месец пак дойдоха при майка ми да й кажат че поради липса на доказателства случая се прекратява и да се подпише че е съгласна.ТА НА НИКОЙ НЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА ВИДИ МАЙКА СИ В СЪЛЗИ ЗА ТОВА ЧЕ ДОМЪТ Й Е ОГРАБЕН ОТ ТАКИВА "МЛАДЕЖИ".
40
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РА зверски убития с криваци и камъни професор в Захарна фабрика, заслужаваше ли да бъде убит от тълпа неинтегрируеми? Наказаха ли убиеца? Не, не можело да се докаже, кой е! Айде бе! А онзи кюстендилчанин дето пазеше черешите и пак беше убит от "битовите традиционалисти". И неговия убиец "не можа да бъде открит". А-а, да, да! Ами да бяха наказали цялата - те сами щяха да си кажат, кой е. И щяха да изоставят "битовите си традиции", яростно защитавани от антибългарския Хелзинкски комитет.
39
1
 
20
 
! Отговори
не е за царевицата преди 8 години
Като знам в Пернишко какво става нощно време от бракониери съм сигурен,че стрелеца не е бил собственика а някой тръгнал за диви прасета.Нали така наскоро в Земен отстреляха един поп.
38
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тяхна нива ли са брали царевица тези двама младежи?
37
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е брал, а не крал, тогава пък стрелеца е искал да си откъсне по нетрадиционен начин няколко кочана царевица.
36
29
 
1
 
! Отговори
Р преди 8 години
До 57Идиот е пича, който е стрелял сватбарски заради царевицата си. Ако разбира се това е причината да е стрелял. Но няма да разберем от Днес.
35
11
 
0
 
! Отговори
Р преди 8 години
До ВалентинПредставих си, Вальо, нямам нито умствени проблеми с въображението, нито физически с обезвреждането на две момчета. И сега какво?
34
1
 
26
 
! Отговори
alien преди 8 години
Strahotna novina!!!Dai boje po 100 takiva vseki den!
33
28
 
2
 
! Отговори
Р преди 8 години
До Анонимен До РФакт е, че не се знае. И ако си собственик на нивата, нима няма да си заподозрян веднага.Аз ако гръмна някое от вашите хлапета в градината си ще оревете небесата да ме екзекутират, а тука възхвала за юнака. Краденето на царевица заслужава ли смъртна присъда? Не ми отговаряйте, риторичен въпрос. Пък , че момчетата в синьо не си вършат работат е ясно.
32
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам да съберем пари на госпожа Валерия и да я пратим на курс по Български език,че явно не знае разликата между брали и крали,доста куха лейка излезе,както и от все сърце и пожелавам някой да си набере нещо от апартамента и...
31
41
 
3
 
! Отговори
Р преди 8 години
Като е въоръжен да ги беше хванал и завързал докато дойде полицията. Тва не е твърде мъжка постъпка. Можеше да е някой на излет, да се изхожда сред нивята и това психо да го гръмне за няма нищо.
30
0
 
29
 
! Отговори
ъ преди 8 години
бравос !!
29
0
 
26
 
! Отговори
До 36 преди 8 години
Едва ли е само заради царевицата, покрай нея минават и други неща за бране (разбирай крадене). Явно му е дошло до гуша на собственика от кражби и от безсилие на властите, за да прибегне до този вариант. Лошото е, че ще се разбере кой е, по селата и пчелите познават всеки.
28
1
 
49
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Браво, много хубаво е станало.Който краде, под ножа.
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТВЪРДЕ ДОБРЕ!!!