Спипаха мъж, застрелял 2 кучета край Омуртаг

Животните били убити с ловна пушка
33
Спипаха мъж, застрелял 2 кучета край Омуртаг
Снимка: Булфото, архив

Полицаи от Омуртаг установиха 44-годишен мъж, който e застрелял две кучета, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Преди дни в полицията в града е получен сигнал от 31-годишна жена от село Паничино, община Омуртаг, че на 5 октомври около 18.30 часа на поляна, намираща се на около 400 м от същото село, неизвестен извършител е застрелял кучето й от порода "кангал".

При извършения оглед на местопроизшествието в близост до трупа на кучето е намерено второ застреляно куче с неустановена порода.

След проверка е установено, че извършител на престъплението е 44-годишен мъж от село Красноселци, община Омуртаг. Той е стрелял по животните със законно притежавана от него ловна пушка. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да са го нападнали,А може (и най-вероятно) да е поредния нормален с оръжие, който си се разхожда с него навсякъде. Нищо, че е регистрирано за лов.То ако така се решаваха всички проблеми, аз трябва да излизам с автоматично оръжие докато мина Лъвов мост поне...
6
6
 
23
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Има си закон,в който е описано как се извеждат кучета извън населените места,всичко което не е по правилата си е хищник(подивяло куче),който подлежи на отстрел.
5
2
 
25
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Кангал на свобода?! Мисля, че причината е ясна.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай, каква трагедия, О ужас, бедствие и страх, накъде отива този свят, треперете люде и бойте се от възмездие, идва Денят на страшния съд !!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Ловджия преди 8 години
Е, порицайте го човека, ама внимателно че да няма и застреляни прокурори.
2
8
 
42
 
! Отговори
G преди 8 години
Кучето се разхожда на каишка и с наморник, а не се пуска свободно да си обикаля.Ако закача децата ми или ги плаши и аз бих го застрелял.За 2 кучета новина направихте, а за набезите *** М***НГ***ЛИТЕ нищо не се прави
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може и да са заслужили смъртта си.Човека не е виновен.