Цацаров уведомен за Сидеров, разпитват се очевидци

В 14:30 ще има извънреден брифинг заради случката
10 окт 2015 14:07,
75
Цацаров уведомен за Сидеров, разпитват се очевидци
Снимка: Bulgaria On Air

Главният прокурор Сотир Цацаров е уведомен за инцидента, при който депутатите от "Атака" Волен Сидеров и Десислав Чуколов участваха в пререкания с полицаи.

От МВР съобщават, че е образувано досъдебно производство във връзка с инцидента. 

"Уведомен е Главният прокурор и текат интензивни следствени действия и разпити на очевидци", заяви Малина Александрова от пресцентъра на прокуратурата.

Припомняме ви, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари. Политикът е буйствал в центъра на София, като е обвинил хората там, че продават наркотици.

Още по темата

Подробности по инцидента на столичната улица "Раковски" ще бъдат представени на пресконференция днес в Съдебната палата, съобщиха от пресцентъра на МВР за БТА.  Брифингът ще започне в 14.30 часа.

В брифинга ще участват главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов, градският прокурор на София Христо Динев и Румяна Арнаудова - говорител на Прокуратурата на Република България.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
koko преди 8 години
Няма да му направят нищо на , пак то и като партия ги няма вече
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mana,mana
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а чукчето ако го пипна дето обижда хората на тежко дрогирани..................... ще плаче много, ако тези двамцата останат депутати здраве му кажи.....................
47
5
 
2
 
! Отговори
ракетчик преди 8 години
Тримата Атанкисти в Сирия барабар с цялта им електорална армия
46
2
 
6
 
! Отговори
калашников преди 8 години
А Путин уведомиха ли?
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та не разбрах кого е убил Сидеров, потрошил му главата, краката, прегазил го е с кола или нещо по телефона го е измамил? А може ДДС да е укрил за милиони? Прокурорът на републиката лично да се занимава с теб си е голяма чест, нъл тъй?! Дигайте пушилката, а ДПС по места стяга ли стяга в мъртвата си хватка "електората".
44
4
 
4
 
! Отговори
Кирето преди 8 години
Мноого интересно!Кое е по-важно : Дали че се продават контрабандни стоки без бандерол или че Сидеров се развикал посред нощите?
43
13
 
6
 
! Отговори
Вале преди 8 години
Да гласуваме за Атака! Другите партии водят България към дъното.
42
2
 
10
 
! Отговори
Сульо преди 8 години
А кой ще уведоми Цацаров За Цацаров? :)
41
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Контрабандните цигари в Бг се продават под крилото на полицията.Този бизнес се контролира от подставени лица на Бойко Методиев Борисов.Публична тайна е.........Самосиндикални играчи на този пазар НЯМА!!!
40
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам, че кумир и пътеводна светлина на Сидеров е Владимир Жириновски! Поведението им е 1:1
39
8
 
12
 
! Отговори
извини се бе преди 8 години
Тръгнал бил той по късна доба и почерпен да прави проверка в малко магазинче... Може ли някаква по-прилична версия, че тази дори не е смешна! Така ли действа един депутат? Много проверки му се насъбраха. Първо на магистрала Тракия, после в самолета на Луфтханза, след това на летище Варна и сега отново. Такъв добър депутат, а как не го обича полицията и народа. Само в някои села и по психодиспансерите го тачат!
38
5
 
13
 
! Отговори
ъпсурт преди 8 години
Вместо да е в изтрезвителя или в психодиспансер, цял ден този субект е по медиите.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Внимание! Русофилистичните пицаджии от бАТАКА налазиха коментарите! Поне си дояжте пиците и тогава коментирайте бе, ***!
36
9
 
5
 
! Отговори
Цирк преди 8 години
Гледах интервюто на собствениците по бтв. Водещата НЕ им зададе въпроса "ПРОДАВАТЕ ЛИ КОНТРАБАНДНИ СТОКИ?" , само жената размаха някакви листа от икономическа полиция, което нищо не доказва, особено ако играят в комбина с куките. Забележете и колко много полиция - защо ли? Явно за да не се разкрие контрабандата и да не хвърчат полицейски глави на високо ниво. Медиите говорят единствно че Сидеров и другия хулиганствали.пс. - Не съм атакист и Сидеров ми е противен.
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко от хората в България са трезвеници.Айде стига с това лицемерие.Все още не сме станали мюсюлманска държава и не налагат с камшици за пиянство.Пфууу!
34
7
 
5
 
! Отговори
edin преди 8 години
Интересува ме продавал ли нередовни стоки.А не Сидеров!
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Седели Сидерович и Чуколина на една пейка и по едно време Сидерович пръднал и Чуколина гордо казал: "Е тая пушка аз съм я пълнил!"
32
5
 
12
 
! Отговори
мишоци преди 8 години
Раздухва се толкова много някаква пиянска изцепка от журналята..Защото ги е шубе да разследват кой ограби държавата,защо сме най-бедни в Ес.
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега Сидеров ще звънне на Путин и ще ни направят на руска салата.