ММА боец и фризьорка пребиха депутатски син

Студентът Жулиен е в болница с рани по лицето
Обновена: 29 дек 2015 19:16 | 29 дек 2015 19:16,
126
ММА боец и фризьорка пребиха депутатски син
Снимка: архив Булфото

19-годишният син на пловдивския депутат от БСП Георги Търновалийски е в болница с хематом на окото и рани по лицето, след като бе пребит от ММА боец и фризьорка.

Нападателите - Сюрен Борисов и Пепа Мошукова, на 24 и 26 години, са задържани. От прокуратурата уточниха, че срещу тях е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесни повреди на трима души по хулигански мотиви, пише "24 часа".

Двамата приятели на Жулиен са с разцепени устни и травми по носовете. Единият има и няколко шева на бузата, както и пукнат глезен. Тримата бити младежи, които са студенти, разказали пред полицията, че инцидентът е станал в неделя пред популярно заведение в града.

Там празнували рожден ден с компания. На излизане от кръчмата момчетата препречили пътя на кола, която излизала от паркинга. На волана й била фризьорката Пепа, а до нея приятелят й Сюрен Борисов, който има предишна условна присъда за грабеж и нанасяне на телесни повреди.

Студентите и пътниците в автомобила си разменили гневни реплики, след като Мошукова излязла и ударила шамар на депутатския син. ММА боецът на свой ред също изскочил и нападнал студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Ясен преди 8 години
До минкаМНООООООООООООГО точно казано. Поздравления !
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 54"Другарко Костадинова, ... това е посткомунизъм, ... а какво е демокрация - това е нещо което вие възрастните комунисти няма да доживеете и така е справедливо."--------То лошото е че и ние няма да я доживеем.
82
1
 
8
 
! Отговори
Шушубръм преди 8 години
ММА и красотата вървят ръка за ръка
81
5
 
13
 
! Отговори
да да преди 8 години
С две думи са си търсили боя и са попаднали на подходящите хора.
80
2
 
50
 
! Отговори
минка преди 8 години
Каква ирония, такива прости хора като фризьорката и биячът съществуват благодарение на такива депутати като въпросния търновлийски, понеже вече 25 години всички депутати са точно такива фекалии и не правят нищо по въпроса държавата ни да стане поне малко нормална. И сега продуктът от управлението на този и всички други депутати и държавници рефлектират върху всички нас, но.....и върху децата на фекалиите наречени депутати и държавници хахахахахах
79
2
 
26
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Сюрен сега ще учи театър при батчедите. Понеже всички актори са мъже, ще му поверят особено отговорните женски роли. А на фризьорката една - две ревизийки и ще калява баджак на магистралата. Синето приятеля му ще го полекува от стреса и ще му мине. Ей, че новина само !!
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ииии оправихте ми деня бре! Все такива шеговити новини да публикувате! Примерно - *** кла депутатката, бивш затворник люби депутат в 48 часов маратон и подобни ;)
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Див Петел, хахахаха, много добре казано!!
76
7
 
25
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Наистина труден избор - на чия страна да застане човек.Мутра и *** срещу компанията на депутатско синче и то депутат от най-крадливите комунисти. Труден избор. Везните обаче повече клонят към мутрата и простакесата, все пак.
75
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сюрен и Пепа пребили Жулиен, каква екзотика.
74
2
 
22
 
! Отговори
Димо преди 8 години
Ако беше разрешено личното оръжие, щяха да са по-малко б.оклуците ..........СЕЩАЙТЕ СЕ !
73
1
 
27
 
! Отговори
мутра преди 8 години
синчето е викнало на мадамата какво свириш *** духло и тогава е слязла мацката и му забила един шамар и търкала е станал
72
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега в панделата ще му правят мноого ММА хватки.Честито!
71
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩО Е ММА ВСЕ Е ПРОСТОИЯ...ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН ..ПОМЕЖЕ МНОГО ЗНАГ ВЗЕ ДА СТАВА ММА ДЖИХАДИСТИ
70
2
 
31
 
! Отговори
mma преди 8 години
Бой по каската , крушата не пада по далече от дървото
69
2
 
33
 
! Отговори
истински ММА боец преди 8 години
Той пък един боец ...не казвай на никой...ако беше боец щяха да ги стържат с шпатоли з целия град ...че и го вози некъв накъдрен свлеч ...аре бегай от тука
68
1
 
16
 
! Отговори
hajvan преди 8 години
Tozi Syuren ako mine prez nashe selo shte se prevarne v Syurrealen:)
67
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ММА-ца става само за храна на прасетата. Кога ще се забранят със закон тези тренировъчни лагери на мафията, наречени ММА клубове.
66
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
M:O:D:E:R:A:T:O:R:A: E P:U:T:K:A:
65
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам дали момчетата с нещо са провокирали тази агресия, но едно нещо не може да се отрече - у нас простаците и особено простакесите са много сербез на тъмно и срещу по-интелигентен човек. В това няма нищо чудно - 45 години беше толерирана простащината, а през последните 26 г., по европейски и отвъдокеански директиви у нас се толерира едно племе от ***.