Поредната стрелба днес – жертва на куршуми и в Кърджали

17-годишен произвел три изстрела на пазара в родопския град
Обновена: 8 фев 2016 13:09 | 8 фев 2016 13:04,
60
Поредната стрелба днес – жертва на куршуми и в Кърджали
Снимка: архив Bulphoto

Млад мъж беше прострелян преди минути в центъра на Кържали.

Инцидентът станал на уличка на пазара в родопския град, съобщи "24 часа".

Още по темата

Младежът е издъхнал в болницата в Кърджали, въпреки опитите на лекарите да го върнат към живот.

По първоначални даннни стрелецът е на 17 години. Той е произвел три изстрела.

В момента полицията е отцепила местопроизшествието.

Това е вторият кървав инцидент със стрелба за днес. Сутринта, в центъра на Средец, двама мъже нападнаха инкасо автомобил, превозващ пенсии. Охранителите простреляли крадците и един от апашите загина на място.

Снощи пък 20-годишно момче бе намушкано до метростанция в столичния квартал "Младост" 3.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Елиаш преди 8 години
Ако това беше станало при правителствата на Станишев и Орешарски, протестърите щяха да ореват София.Сега България мълчи, много силно мълчи!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Товае спасението на Бойко Борисов,само търкане на мненията муе майката които са против и неудобни за герб.Търкай Бойко нямаш друго спасение.
38
0
 
6
 
! Отговори
ЖОРО преди 8 години
Не разбирам, защо и двата пъти когато г-н Борисов дойде на власт се увеличават убийствата и кражбите.Неговите хора не го ли уведомяват за тези неща и защо не взема никакви мерки.Не разбира ли, че г-жа Бъчварова не може да се справи с тези убийства и кражби. Само с оправдания няма да стане.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така и не разбрах защо ми бе изтрит коментара???само казах,че става въпрос за роми а не за турци.....такава цензура нямаше и по времето на бай Тошо
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На червените *** от както се помня все американците им виновни. Стане някъде криминален инцидент американците и европейците са виновни. Хахах няма такива ***
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори и турците пощуряха вече в балканския бантустан 6yлгapирстан.----------не са турци а скандинавци които са се стреляли заради момиче за женене
34
2
 
11
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
до 25: Да бе, те нападателите днес са си казали - абе знайш кво, понеже бойко борисов е мутра, следователно няма проблем да стреляме по който си искаме. Виж, ако беше Орешарски, примерно, да си останем вкъщи, но понеже е мутра може :)
33
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори и турците пощуряха вече в балканския бантустан 6yлгapирстан.
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същата *** като оня с бокса Жалко че ги енямало братята
31
7
 
36
 
! Отговори
До "Истината е преди 8 години
Пич живееш в голяма заблуда, целта на САЩ и ЕС е точно това да дестабилизират страната, да я доведат до разпад нищета и необразованост. Тук според тях трябва да има само роби и промити мозъци който да изпълняват стриктно каквото им се говори. И за момента Борисов си върши перфектно работата в тази насока. Борисов е една пионка в ръцете на запада и ЕС, който си взема облагите от добре свършената работа до момента.Когато плана им се изпълни а той е близо, България ще е история.
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днешният ден напомня на Чикаго през 30те
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най после се стабилизирахме-няма пропуснат ден без убийства или грабеж. Бъчварова тихомълком да си подаде оставката, вместо да се оправдава че нищо не зависи от нея, и да се сниши, с надежда да я забравим. Ама надали... Ще дойде Видовден.
28
2
 
20
 
! Отговори
Aneta преди 8 години
Така ще е и по зле ще става .В България е рай за престъпниците, полицията ги закриля гражданите ги е страх да подават жалби за да не се саморазправят тях.
27
13
 
10
 
! Отговори
Така е преди 8 години
След като Бойко начначи Бъчварова за министър и унижи жестоко служителите на МВР ,те вече не си дават зар и бандюгите полудяха.Веднага Цв.Цветанов да се върне и ще видите как бандюгите ще се скрият под земята. Незаконно бил подслушвал,а?Мерзавци!
26
10
 
15
 
! Отговори
Блях преди 8 години
Евроатлантически цености............................................................. Нали това искахте герберосдерасите.Споко банани има
25
3
 
25
 
! Отговори
www преди 8 години
Боко пак управлява, спете спокойно деца.
24
1
 
23
 
! Отговори
ПАРТИЯ ГРОБ преди 8 години
Следващия мандат очаквайте още по добри резултати. И за бога братя не избирайте ТЕРМИНАЛ 2 , и ний трябва нещо да ядем в края на краищата.
23
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Истината е една !Ако си мислиш, че Бойко като сдаде властта нещо ще се промени... Кой предлагаш да го замести! България е обречена който и бъде сложен на негово място, сами се продадохме за банани и "свободата" да слугуваме на запад.
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варгьо малкопиковец - по време на червените хунти викаш нямаше мутри, рекет, потрошени заведения, запалени коли, откраднати фирми? До 1997 г не можеше да седнеш спокойно в кафене, защото се стреляше на всеки ъгъл.
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато законното оръжие е ограничено, незаконното оръжие става неограничено