Удар в друга кола предотвратил трагедията в Карлово

Детето останало невредимо под джипа на пияния шофьор
Обновена: 27 апр 2016 22:40 | 27 апр 2016 22:38,
31

Снимка: Dnes.bg

"Направо страшен удар беше, беше много неприятно". Така очевидецът на тежкия инцидент в Карлово Енчо Златанов описва момента, в който джип с пиян шофьор помете майка и 2-годишната й рожба.
Още по темата

Жената и детето пресичали, когато лек автомобил спира, за да им даде път с предимство. В този момент зад него с висока скорост се движел джип, управляван от 30-годшен водач.

За да избегне удара, водачът на джипа решава да избегне колата и да я изпревари. Въпреки опита обаче, удря задната лява страна на лекия автомобил. После помита пресичащите майка с дете, след което продължава и се качва на тротоара. Спирачен път на мястото липсва.

"Ако не ни беше ударил малко да му се намали скоростта, щеше да се стигне до по-фатален удар, картината беше страшна, имаше много кръв", разказва още Енчо Златанов.
 
Пострадалите са откарани в болница. Детето е оцеляло по чудо, като колата е минала върху него без да го закачи.

Майката е с охлузвания по тялото, но животът й е вън от опасност.

Алкохолната проба на виновния водач е 2,2 промила. Той е арестуван от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросът е как да накараме шофьорите да не правят нарушения, а не да изливаме злобата си след като е станала белята. Нормалното в случая е този като е пил изобщо и да не помисля да шофира, а не сега да искате разстрел, след като е блъснал хората. Не е ли много по-добре тези хора да не бяха блъснати? Аз съм за това, а вие не.
6
1
 
28
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Пак напълно погрешни искания за разстрел и там подобни. Разберете, че докато се ловите на въдицата на КАТ и искате на-високите възможни наказания СЛЕД катастрофите, нещата ще отиват на по-зле. В нормалните държави искат нещо съвсем друго - да има неизбежност на наказанието за всяко нарушение, което наказание изобщо не е необходимо да е свръхстрого, както е и сега в България.
5
4
 
27
 
! Отговори
Мирослав преди 7 години
Трябвало е да му строшат ръцете на място, преди да дойде полицията. Така, че никога вече да не може да хване волана. Със сигурност това не е първото нарушение на този ***. Няма и да е последното. Когато няма държава, рано или късно хората ще вземат правосъдието в собствените си ръце.
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как ли ще го накажат като Стависки даже и в затвора не влезе за две убийства?
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До разбирачаТе всичките ***, дето хем са некадърни да карат кола, хем се мислят за батмани, лежат условно и вкъщи, щото са некадърни и да работят
2
2
 
18
 
! Отговори
разбирача преди 7 години
година условно, нищо не не е направил кой знае какво, ако не вярвате питайте съдята
1
2
 
21
 
! Отговори
Съдия преди 7 години
пробация и порицание. Още е млад и има още много хора да убива на пътя.