Осъден за убийство пак нападна, преби и ограби мъж

Джанер е бил освободен от затвора предсрочно
52
Осъден за убийство пак нападна, преби и ограби мъж
Снимка: Булфото, архив

Осъден за убийство, освободен предсрочно от затвора, е ограбил тази сутрин мъж в Силистра, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

33-годишният Джанер е имал и съучастник.

Инцидентът е станал в 5 часа в централната част на града. Пострадалият отишъл до денонощен магазин, за да си купи цигари. Там бил пресрещнат от двамата мъже, които поискали да ги почерпи по цигара.

В момента, в който мъжът извадил кутията с цигари, двамата започнали да му нанасят удари и го съборили на земята.

Взели му 115 лева и кутията цигари, купена от денонощния магазин.

Час по-късно престъпниците са разпознати и задържани.

Окръжната прокуратура в Силистра ще продължи ареста им до 72 часа до внасянето на искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" от съда.

Джанер е изтърпял ефективна присъда за убийство.Освободен е предсрочно от затвора през 2013 година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Български гагаузи, турци, ц..ни или бандити не ходят сам. Действат подло и коварно. Културата им е азиатска
31
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 7 години
Сега бих искал да прочета стенограмата от заседанието на кабинета, в която да има обсъждане какъв точно орден ще получи бившият затворник, както и тези, благодарение на които е навън.
30
0
 
8
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Давайки шанс на нормалните хора, нашето "мило общество" изрита около 2 милиона млади, здрави, образовани човеци в чужбина. Даже в далечна Аржентина колко български лекари има ?Когато ОБЩЕСТВОТО усилено работи за затриването на цяла нация, най ми е мъчно, че бившите затворници не могат да се реализират !
29
0
 
5
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Цяла Европа укорява нашите "независими" за много неща. И го има черно на бяло. И постоянно има съдебни дела в Страсбург срещу нашата БГ. И БГ не престава да плаща за некадърни съдебни решения. АМИ НЕКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕКАДЪРНИКЪТ ДА ПЛАТИ ОТСЪДЕНОТО В СТРАСБУРГ!!! Нашите "независими и неподкупни" един път поне да си платят за неадекватните присъди ! Тука конкретния случай не го знаем и можем на воля да ругаем! НО ЯВНО ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ !!! О, ТЕМИДО, СВАЛИ ПРЕВРЪЗКАТА ОТ ОЧИТЕ СИ !
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Не разбирам как осъден за убийство е пуснат предсрочно?явно в съдийската гилдия има скала за убийствата - много малко убийство, по-голямо убийство и т.н.т. Така че има и предсрочно освобождаване. Пък човекът може да е обещал с честна пионерска.Освен това изглежда наследствеността не се признава като факт. Това, че в ДНК-то може да има заложен престъпен ген, който не може да се преодолее е расистко убеждение.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам как осъден за убийство е пуснат предсрочно? Моля някой компетентен да ми обясни какви са тези наши закони? Защо този убиец не е в панделата до живот?
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В затвора им е като рай на тези *** ! Нали ги храним добре без да работят и дават пари, нали ги обличаме, отопляваме ! Водата им без пари, телевизията, а те мързелуват и дебелеят. ЕС така казва, роба български да плаща
25
0
 
5
 
! Отговори
може преди 7 години
справедливо е да се накаже строго престъпника и всеки който го подкрепя- има гилотини, бесилки, разстрел с пушка, пищов, оръдие, отровна инжекция,и други методи за екзекуция на престъпниците. Обзалагам се, че ще има желаещи да станат палачи само за славата и едно кафе...няма нужда от заплата...някои твърдят , че ако убиеш друг човек, взимаш върху себе си неговите грехове и ще страдаш повече.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи да превъзпиташ престъпника? Ако имаш впредвид да го обучиш така, че да го хващат по - трудно, да, имаш право.
23
13
 
1
 
! Отговори
Teo преди 7 години
На много не им харесва нашата съдебна система, но според мен подходът е правилен.При нас идеята е престъпника да бъде превъзпитан,което в 60-70% от случаите се случва.Има обаче и такива асоциални типове като този юнак,които просто не подлежат на превъзпитание.Такива трябва да бъдат изолирани от обществото.Една присъда от 20-ина години с опция за намаляване на половина ако работи би била добро начало.Като след това трябва да му бъде даден шанс а не да го хвърлят на улицата пак да прави глупости!
22
0
 
9
 
! Отговори
онзи преди 7 години
На 33 години, пуснат от затвора преди 3, след като е осъден за убийство. Значи в най-добрия случай е лежал десетина години. Другия път като убие сигурно ще го оставят за повече в затвора - например за 15 години.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо отваряйте затворите и ги пускайте всичките и да се свършва. Ловните дружинки ще имат с какво да се забавляват.
20
0
 
6
 
! Отговори
Кина преди 7 години
До АнонименКрайно време беше кива да поемат пътя на нелечимо-агресивните кучета. Говорим за скопени кучета, които въпреки това са много агресивни. Просто въпросният да си иде по процедура: ако след скопяване продължи с агресията - евтаназия.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
na 33... че колко е лежал за убийство, месец? Който го е пуснал да му доизлежи останалите 40 години да му дойде акъла.
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бял ден да не видят съдиите, които пускат убийци на свобода ! Дано такива съдии и разни корумпирани служители на системата да нямат бял ден през живота си и след това !
17
0
 
20
 
! Отговори
ПРОПУСК преди 7 години
В БГ има един много важен детайл по отношение на самоличност , поради тази причина не ни приеха като Държава в Шенген .Всички роми са с двойна самоличност - една за Турция , друга за ЕС .Даже службите в ЕС и Русия регистрираха тази аномалия .
16
1
 
8
 
! Отговори
Група дебили преди 7 години
Умствено ограничени първосигналчици
15
0
 
6
 
! Отговори
1001 преди 7 години
Типични ***
14
0
 
2
 
! Отговори
За 100 лв преди 7 години
***
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За ритнато коте 6 месеца .За побой на човек и кражба максимум 3 месеца .Те това е правосъдие (Българско) !!!!!