Бъчварова ще се яви в НС, но утре. В Слънчев бряг е

Вътрешният министър е на мястото на снощното престъпление
24
Бъчварова ще се яви в НС, но утре. В Слънчев бряг е
Снимка: БТА

Вътрешният министър Румяна Бъчварова ще дойде в парламента, както поиска БСП, но утре, а не днес, защото е в Слънчев бряг, където късно вчера в най-известния ни морски курорт бе ранен един от подземните босове по Черноморието Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите.

Още по темата

Председателстващият заседанието на парламента Димитър Главчев обяви, че в момента Бъчварова е на мястото на престъплението.

По-рано главният секретар на МВР Георги Костов обясни, че снощната стрелба срещу Митьо Очите, при която бе убит негов бодигард, а самият той беше тежко ранен, е възникнала след битов инцидент.

Вчера следобед лице от обкръжението на Димитър Желязков - младеж, който живеел на съпружески начала с дъщеря му, е имал спор за паркиране със собственика на въпросното заведение в Слънчев бряг. След това е имало комуникация между Желязков и собственика. Никой от двамата обаче не е съобщил на полицията, обясни Костов.

Снощи пред заведението се събират около 40 човека, близки до Желязков. При влизане в заведението възниква спречкване между тях и управителя на заведението, след което има разменени удари и изстрели със законно и може би незаконно притежавано оръжие, каза главсекът на МВР.

След това са проведени заградителни мероприятия и са задържани две лица, едно от които е вероятният извършител на убийството на бодигарда на Желязков, а другото задържано лице е от обкръжението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича много на стила на един главен секретар от близкото минало. .но тази лелка наистина е срам за системата....
16
1
 
4
 
! Отговори
Ккк преди 7 години
Тая па заспала кво прави там,а не ходи да си пише оставката?!? Ей тоя Боко само с маши се е заобиколил
15
1
 
5
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Що не я облекат тая лелка с къса плесирана поличка,синя тениска с буква S и пелерина...........Без друго изглежда нелепо на поста,който заема!!!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДИН НОВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ЗА ДЪРЖАВАТА ДА ИСКА БЪЧВАРОВА- ЕЙ ТЕ ТИА И ОНЯ ДРУГИЯ С НЕБАНКАТА, ОСЪДЕНИ ПО ТОЯ ЗАКОН И НА ВЪЖЕТО- СТИГА, ГАВРА, СТИГА ТОРМОЗ И НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ- ЮЖНОТО ЧЕРНОМУТРИЕ ВНАСЯ ЛИ НЕЩО В ХАЗНАТА.
13
1
 
7
 
! Отговори
Гадател в НС преди 7 години
Ша са яви ? Няма да са яви ! Ша са яви ? Няма са яви !А ? Ама тя на почивка на морето бе ?
12
0
 
12
 
! Отговори
интересно преди 7 години
битов инцидент с бронежилетки ,вече съм сигурна,че ни мислят за големи *** или пък те ли са такива да не могат да измъдрят нещо по умно
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно какво прави министърката на това място и още повече, че става въпрос за един престъпник. Как така не се сети да отиде когато са пребити възрастни хора. Но човек се интересува само за близки хора или такива които давт ....
10
0
 
11
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ЧУДЕСНА РЕКЛАМА ЗА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!!!!!!В РЕКЛАМНИЯ КЛИП-------С 40-ЧОВЕКА И ЯКА СТРЕЛБА!!!!ВЪРХОВНО !!!!!ДАЖЕ И МИНИСТЪРА НА МВР---УЧАСТВА В РЕКЛАМАТА!!ТОВА Е ---МАЩАБНА РЕКЛАМА!!!!БРАВО , ДРУГАРИИИИИИ...!!!!!!
9
1
 
9
 
! Отговори
Перо преди 7 години
Не е работа на един вътрешен министър да се бърка в текушо разследване. Също и на главния секретар на МВР и на останалите големи началници. Нормалната практика е разследващите да бъдат оставени да си вършат работата. Ако съм адвокат на съответните престъпници, ще оспоря - и с право, резултатите от следствието. Ако в България не зачетат мотива, в Европа ще го признаят.
8
1
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 7 години
Днес не може да даде обяснения ! Първо трябва да пита Тиквата какво да говори и тогава !Не очаквайте нищо , нито оставка ,нито извинение или признание за вина!Ще бъде поредното оправдание с " предишните" ! Герб никога нямат вина за нищо!!!!!
7
3
 
7
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
Не само Бъчварова,но и "Бъчваров или Тоягов" ако станат миистри на МВР ,ситуацията ще е същата.Комунистите създадоха мутрите за да тормозят бизнеса и народа с основна цел ограбване на икономиката Митьо Очите за да действа така като башибозук,има силни силови хора зад гърба си. Само,че си намери майстора .Прости момчета разсъждаващи с гръбначният си мозък...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хладно е още за тенче
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека помага жената, с каквото може, то и времето го дават да е хубаво ....А логото на БГ за туризъм- gunsn'roses- и без никакви възражения моля!
4
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
голямата сензация,отново престъпния контингент се чуства у дома си.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, а стига сте разваляли почивката на жената бе !? Едвам събрала някой лев да отиде на море и вие .....
2
0
 
9
 
! Отговори
34431 преди 7 години
Организира конкурса за новите инкасатори.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай ти ? Ама Бъчварова там ли е на почивка ? Луда жена !? *** не вижда ли че там се стрелят ?