Пиян блъсна кола, скри се в дере и мята камъни по МВР

На всичкото отгоре мъжът бил и без шофьорска книжка
Обновена: 23 юни 2016 14:13 | 23 юни 2016 13:37,
31
Пиян блъсна кола, скри се в дере и мята камъни по МВР
Снимка: Булфото, архив

Катастрофа стана повод за разкриването и задържането на мъж с богато криминално досие във сряда по обед.

29-годишният мъж от Габрово, шофирал по пътя за село Орешак, но поради неспазване на дистанция не успял да спре и блъснал движещия се пред него автомобил.

На мястото на инцидента незабавно пристигнал полицейски екип от РПУ-Троян, но минути преди това провинилият се побягнал към близкото дере. Последвало кратко преследване, след което полицаите забелязали беглеца. Той обаче не само отказал да изпълни разпорежданията им, но и започнал да хвърля камъни по тях, съобщи "24 часа".

Това наложило единият от униформените да произведе предупредителни изстрели със стоп патрони и мъжът бил задържан.

По-късно било установено, че той е седнал зад волана след употреба на алкохол - пробата с дрегер отчела 1,4 промила алкохол в издишания въздух, освен това бил и неправоспособен.

Справка в полицейския регистър пък сочи, че мъжът натрупал в биографията си 16 регистрации за едро хулиганство, грабеж, нанасяне на средна телесна повреда и кражби.

Шофьорът е настанен за лечение в троянската болница, тъй като при преследването бил прострелян в десния крак, но опасност за живота му няма. По случая е образувано следствено дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега ще си признае всичко,ще му дадат 6 м. условно,ще ги намалят на 2 след обжалване....защо изобщо се гласуват закони,като никой не иска да ги спазва? значи,парламентът е излишен. и МВР. и съда.....че и психиатрията,щом не си прибира откачените.
20
0
 
0
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Не познавам НК - сигурно ще си получи заслуженото ! Не ми е ясно, защо написалия горното, упорито пише "шофьорът"? Нито дукимент има за правоуправление на автомобил пияната гарга, че и хвърлял камъни по полицаите!?!?" Независимият" няма ли да осъди полицаите -защо са гърмели по човека? И той сърце има и той душа носи - нали г-н адвокатино ??
19
0
 
9
 
! Отговори
Един нещастник в БГ преди 7 години
Пиян блъсна кола, скри се в дере и мята камъни по МВРХахахах това заглавие ме разсмя, представих си го как изглежда отстрани:)
18
0
 
27
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Не е хуманно да се действа така. Човекът тъкмо е щял да се доинтегрира.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименкак е прострелян в десния крак от предупредителни изстрели във въздуха със стоп патроникуршумът е рикоширал в слънцето :)
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом бяга, значи има защо. Само куршум ще го оправи. Повече няма да бяга. Така постъпват в Америка.
15
0
 
30
 
! Отговори
нарушения преди 7 години
.Кара пиян.2.Прави катастрофа.3.Избягва от мястото на деянието.4.Укрива се и злосторно хвърля камъни по полицаите, регистр. престъпленията му, с цел да УВРЕДИ здравето на полицай в служебно време.5.Няма свидетелство за ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ.( възможно ли е да е етнос"българин" и да има средно образование.ако е така, то има нещо в мозъчната му дейност.за опред. етнос всички тези престъпления са ТИПИЧНИ)
14
1
 
27
 
! Отговори
Кина преди 7 години
Ха ха ха, чадата на БХК "страдат" от репресиите в България. Ало, полицаите, целете се по-неточно, молим ви се - не в крайниците, а в *** !!! Много станаха изчадията от този модел по пътищата ни ...
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Две наши коли се удариха челно в Гърция"ХО-ХОВече изнасяме ****оти и в чужбина............
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези в провинцията са ИЗВЪНЗЕМНИ!!!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като не се свалят номерата....така ще е ....и той пак ще се качи...и ще убие някой невинен....затова хващат по 600 автомобила на седмица без книжка...
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е ясно,че от тоя човек не става.. (Справка в полицейския регистър пък сочи, че мъжът натрупал в биографията си 16 регистрации за едро хулиганство, грабеж, нанасяне на средна телесна повреда и кражби.)Пиян, без книжка.... Просто трябваше предупредителния изстрел да е между очите,не в крака. Сега и внуците ми ще го хрантутят *** тоя в пандиза. Такива изчадия НЕ ни трябват живи
9
3
 
5
 
! Отговори
Безпристрастен преди 7 години
Та за Щатите- обичайна новина- психопат влиза в Университет и стреля по де що му падне
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхме в щатите тоя вече щеше да е застрелян в главата със "старт" патрон. А вместо това сега лекарите се грижат за него за да може да е здрав за поредния зулум, който ще направи.
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не разбрах... как е прострелян в десния крак от предупредителни изстрели във въздуха със стоп патрони, както пише в новината?!
6
3
 
26
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 7 години
Стреляно във въздуха ама *** ранен в крака. Как стават тия работи? Тия в МВР са по-добри стрелци от Али Агджа (по балистична крива, без право мерене).
5
1
 
15
 
! Отговори
Що преди 7 години
в крака бе?
4
0
 
20
 
! Отговори
Гецата преди 7 години
Дайте му два месеца услвоно по бързата и го пуснете да си ходи по живо по здраво.
3
0
 
27
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Заглавието кърти !!!
2
0
 
19
 
! Отговори
Мамун преди 7 години
Баси филма. Сценарий достоен за касов холивудски екшън!